Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 11 20, 11:00)
Labas merginos smile.gif
Žinok nebūtinai smile.gif Maniškiui be jokių požymių du dantukai išlindo vienu metu smile.gif
Nei dantenos paburkusios buvo, nei seiliojosi smile.gif
Dukrai tas pats scenarijus, tik jai vėliau pasirodė - 8 mėn.

O dabar kad kandžiojasi vyras, baisu - tik spėk pirštus traukti biggrin.gif
Papildyta:
Laikykis! Tu gali! smile.gif Jei nebegali, tai laikykis už oro - čia taip anyta man sako smile.gif

Aš tai jau 5 mėn., kaip be naktinio miego galima sakyti. 2-3 val. susidaro, jei netyčia 4val. su pertraukom gaunasi pasnausti, tai išvis jau kažkas tokio biggrin.gif
Irgi panaši į zombį smile.gif

Laukiu, kada čia bus normaliau viskas šiuo klausimu, viliuosi, kad brolis anksčiau pradės geriau miegoti, nei sesė. Nes su dukra 2 metus vargau.

Prieš tave man jau gėda ir skųstis. blush2.gif doh.gif neįsivaizduoju kaip tu dar laikais. Turbūt tikrai už oro.. Supermama esi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WoAiNi @ 2014 11 20, 11:17)
Prieš tave man jau gėda ir skųstis.  blush2.gif  doh.gif neįsivaizduoju kaip tu dar laikais. Turbūt tikrai už oro.. Supermama esi  thumbup.gif  4u.gif

Baik tu, visos čia mes tokios, o kas belieka smile.gif

Aišku, būna visai juodų dienų, bet vėl pamąstai, kad šis periodas toks trumpas - kitais metais jau bus kitaip
Atsakyti
Labas rytas.

Ale tos moteros nemelavo del to facebooko doh.gif Tikrai zymei paprasciau jame pasireiksti ir bendrauti nei cia. Prisipazistu, klydau ax.gif

O bet taciau.. sveikinu M su pirmuoju dantuku! Ir jau tikrai Ievuze gal tu meetu neorganizuok lotuliukas.gif Kada reikia visai neplanuotai susiskambinti ir aplankysim jus visos.

Woaini, as taip miegu su savo zyze jau keleta naktu. Gaila siek tiek vyro, nes ji teko ant sofos iskraustyt miegoti blush2.gif

Pasidalinau facebooke, pasidalinsiu ir su jumis sio ryto nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Paguldziau vaika miegot ir va ka radau po minuteles: Nenuorama smile.gif

QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 20, 11:11)

Pasidalinau facebooke, pasidalinsiu ir su jumis sio ryto nuotrauka  4u.gif

Grazuole wub.gif Imam Tavo E i marcias biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 20 lapkričio 2014 - 12:10
QUOTE(Spagetti @ 2014 11 19, 13:36)
Būtinai apsilankysim  thumbup.gif

šaunu thumbup.gif labai lauksim biggrin.gif

QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 19, 20:28)
Ogi nugi tra tata - M užsiaugino pirmą dantį!  thumbup.gif Pasirodo ne be priežasties sėdėjau nakčia su juo ant rankų.

oooooo, sveikinimai dantuotiems ! mūsų kelių naktų dramos tokio šaunaus ir apčiuopiamo rezultato neatnešė biggrin.gif

QUOTE(Lexi_ @ 2014 11 19, 20:53)
Patepiau dantenas pries miegą, tai gal vel normaliai miegosim. Vkr kai patepliojau visai gerai miegojo

mus irgi dentinoxas gelbsti kai jau visai blogai:)

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 19, 22:31)
Nezinau nuo ko pradet vaika primaitint  doh.gif Vis svarstau...

susidariau įspūdį, jog dažniausiai pradedama nuo daržovienės: bulvė+morka ar moliūgas....

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 11 20, 10:00)
O dabar kad kandžiojasi vyras, baisu - tik spėk pirštus traukti biggrin.gif
Papildyta:
Aš tai jau 5 mėn., kaip be naktinio miego galima sakyti. 2-3 val. susidaro, jei netyčia 4val. su pertraukom gaunasi pasnausti, tai išvis jau kažkas tokio biggrin.gif

man S taip į barzdą įkando, kad mėlynė liko biggrin.gif

aš neįsivaizduoju kaip galima tiek laiko su tiek mažai miego gyvent.... man prasidėtų haliucinacijos.... blink.gif
4u.gif , laikykis!

kaip jau ir fotki minėjau, labai gražūs birželinukai ir birželinukės bigsmile.gif einu irgi kokios fotkės ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 18, 16:59)
Pasikaičiau straipsnį su psihoterapeute apie gyvenimo scenarijus ir susinervinau, nes atseit yra du labai įtakojantys veiksniai: gimimas ir maitinimo krūtimi nutraukimas. Nors dabar pradedu galvoti, kad mažoji kaip ir pati tik dėl jai vienai težinomų priežasčių krūties atsisakė.

QUOTE(madrugada @ 2014 11 19, 13:54)
Užsigraužt tikrai nereikia, nors aš dėl E dar pasigraužiu retkarčiais smile.gif

Siaip ir as megeja save pagrauzt, del darbo, del asmeninio gyvenimo... Bet kazkaip mokausi neprisiimti perdaug roliu, tiksliau stengiuos ismokt nesistengti visas tas roles ispildyti 100 proc. Tai neimanoma, o jeigu bandoma visur buti perfekcionistu, tai sveikatos saskaita.
Del vaiku auklejimo/maitinimo ir pan. - visuose straipsniuose dalijami patarimai, kaip buti supermama, bet deja gyvenime mes turime daug kitu isipareigojimu, rupesciu, savas nuotaikas ir poreikius. Imant i sirdi visus tuos patarimus (o, sitam neturejau/neturiu kantrybes, taip as nemoku ir pan.) galima nusidepresuot iki nezinia ko... Cia ne tik apie vaiku auklejima kalbant, bet ir apie karjera ir visa kita. Bandykim tiesiog daryt viska gerai tiek, kiek leidzia sveikata ir galimybes, o ne taip, kaip kazkur raso mirksiukas.gif

Liepa, labai uzjauciu del nuolatinio neiisimiegojimo. Man niekam nebuna nei nuotaikos nei jegu, jei nepamiegu. Ir vaikis mano toks 4u.gif vakar per diena tik 1,5 val pamiegojo zmoniskai, tai toooooks piktas buvo. Siandien va jau tris val yra isparpes per du poguliukus, tai auksinis tiesiog wub.gif

Tiesa, geriam jau antra para antibiotikus schmoll.gif bronchitas...Buvom gave tris dienas issigydyti paprastai (Ventolinas, vibraciniai masazai), bet nepadejo unsure.gif siaip gasdina mane tie antibiotikai, nei as, nei vyras, nei dicke dar nei karto ju nesam vartoje, o maziui va verysad.gif tik tiek, kad bent jau tiko pirmieji israsyti, jau girdis, kad daug geriau jauciasi vaikas.

Vakar istrukau is namu kelioms valandoms, nes dvi savaites jau sedejom visi namie (ir dicke). Tai vaziavau nagu ir antakiu susitvarkyt, o pakeliui dar ir nusikirpt sugalvojau thumbup.gif siandien daug geresne nuotaika 4u.gif

Pradejau rupintis kaledinem dovanom. Siemet yra laiko kazka pagaminti paciai, tai nusprendziau daryti zvakes kvepiancias, su dicke gaminsim atvirukus. Laukiam dabar, kol priemones pastu atkeliaus smile.gif ir naminiu sausainiu kokiu dar pridesim prie dovanos 4u.gif bus nemazai darbo, kasmet vaziuojam su vyru i jo teviske per kucias ir pirma kaledu diena, susirenka diiiiidele gimine, ir yra ta tradicija pasikeist dovanom.

Visiems, ka uzpuole ligos ar nenuotaika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li_Ba: 20 lapkričio 2014 - 14:33
Pas mane sninga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 20, 12:11)
Labas rytas.

Ale tos moteros nemelavo del to facebooko  doh.gif  Tikrai zymei paprasciau jame pasireiksti ir bendrauti nei cia. Prisipazistu, klydau  ax.gif

Woaini, as taip miegu su savo zyze jau keleta naktu. Gaila siek tiek vyro, nes ji teko ant sofos iskraustyt miegoti  blush2.gif

thumbup.gif bet nedinkim ir iš čia. smile.gif
Mes tai visi trys lovoj miegojom, 5tą tik mažių iškrausčiau, tada dar numiegojau padoriau, nes ligu nebesikėlė. Išvis, aš ryte neatsimenu kaip mūsų naktis klostės.. Vyras sakė niek nejautė, tik kartais nugirsdavo kaip aš bambu ir piktinuos, niurzgu po nosim biggrin.gif Noriu atooostogų... kur nors iš namų išvažiuot.. Kad ir su mažiuku, bet pakeist aplinką..
Atsakyti
aš už nenuotaiką balioną pasiimu.
buvom svertis, mažas krenta jau iš lentelių. 200g per mėnesį, dabar 6,7kg ir 69cm. Siunčia tyrimams, gal alergija kokia.
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2014 11 20, 15:50)
buvom svertis, mažas krenta jau iš lentelių. 200g per mėnesį, dabar 6,7kg ir 69cm. Siunčia tyrimams, gal alergija kokia.

Viskas bus gerai. Issitirsit ir zinosit kas cia jam yra. 4u.gif buk optimiste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madrugada @ 2014 11 20, 14:50)

pamačius duomenis, susivedžiau mūsiškės. pagal ūgio/svorio santykį (67/6,4) irgi beveik iškrito. kaip susinervinau, negaliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 20 lapkričio 2014 - 15:19
QUOTE(infuzorija @ 2014 11 20, 14:14)
pamačius duomenis, susivedžiau mūsiškės. pagal ūgio/svorio santykį (67/6,4) irgi beveik iškrito. kaip susinervinau, negaliu  verysad.gif

nu. ir tu nutrauktu maitini, tai jau nebus taip, kad badauja. MB aiškina, kad jis pats vaikystėj šakalinis buvo. nu aš irgi. Tai gal genai kūdi...
ana banana, ne tragedija, ištirs, bet kai žmogus nepamiegi, tai ir reakcijos neadekvačios. Aj dar skiepą gavo, miega ant rankyčių paraudodamas, gaila taip...ir aš durnas daiktas per tv graudžias neišnešiotukų istorijas žiūriu. nu va, rinkinukas toks smile.gif
Atsakyti