Labas rytas
Uch, geriu arbatukę, kol M miega po baseino.
Kaunietės, aš nebeorganizuosiu meetų, nes nelemta man
B dar ir šiandien lovoj voliojas, vakar su temperatūra kovojo, o aš su guzu (.) . Kažkas metė ant mūsų kokį tai burtą blogą...
QUOTE(Lexi_ @ 2014 11 17, 23:24)
Sveikos
...
Ievuze, uz vargelius ir negalavimus
laikykis, mamyt!
...
Ačiū
QUOTE(Trupinėlis @ 2014 11 18, 08:24)
Sveikos...
...
Ieva, as kaip ir galeciau ketvirtadieni, tik nzn ar su automobiliu busiu.
Tai panašu, kad nieko nebus. Pas mane namie lazaretas ir šiaip užsikrėsti galit nuo manęs.
QUOTE(natuliona @ 2014 11 18, 09:15)
labas ner nuotaikos ir jegu tai ir nerasau
as pasuoju ...ziauriai sunkios musu naktys siandien kas valanda kelesi...o pries 7 jau dukra kelt I mokykla reikejo.
ir dar biski sergam.
Laikykis mamulka
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 18, 09:30)
Labas rytas.
...
Ievuze, valio M! Turim dar viena sliauzeja
...
Ačiukas
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 18, 10:01)
Sveikos,
greitai tie vaikai auga: jau ir dantys dygsta ir šliaužioja. Šauonuoliai. Manoji irgi vartymosi būdu migruoja. Šįryt kol grįžau iš virtuvės, jau radau su kėdės koja bebendraujančią
...
Man labiausiai patinka migravimo būdas ridenantis. Labai juokingai atrodo
o koją ragavo ar tik čiupinėjo? Maniškis viską ragauja. Dabar ypač stalčių rankenėlės eina burnon.
QUOTE(PoSiTiVe @ 2014 11 18, 12:41)
Labas rytas
Kazkas mano auksini vaika pavoge ir vietoj jo pakiso kovini piktuka Naktim miegot nebenori, dienom netinka niekas, tik mamos rankos (kuriu viena dar vis skauda), tai intensyviai linksminames Vakar buvom pas gydytoja, jau po truputi sveiksta mazoji (tuo paciu ir pasvere, pamatavo, tai turi 5 menesiu be keliu dienu proga 63 cm ir 6600 g. , o dicke gavo palaiminima i darzeli keliaut, bet tik nuo ketvirtadienio, tai is visu jegu laikau savo bevaziuojanti stoga
Laikom stogus visos draugiškai. Drauge mes stipresni
o tuos gerus vaikus kažkada juk sugrąžins, reikia tikėti
QUOTE(Spagetti @ 2014 11 18, 14:27)
Sveikos,
...
Sugalvojau as ja primaitinti,tai nzn nuo ko bet elergija pasireiškė, tad šia savaitę papildomo maisto neduosiu,o nuo kitos savaitės įvedinėsiu po 1 produktą. Šian eisiu i spektaklį, paliksiu pienuko, kad tik ramiau vyrui būtų,nors uztruksiu tik 2,5 val.
Alergija dažnai būna nuo morkų.
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 18, 16:59)
...
Kadangi panelę jau perkėlėme maudytis į didžiąją vonią, gal galite pasidalinti, ar pirkote maudynių ratus, jei taip, tai kokius.
Belekokį pirkau, pirmą pasitaikiusį, kuris gražus pasirodė
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 18, 22:32)
Mes naudojame Pooshcoorata, kuri pirkome Baby city parduotuveje. Mums pasiteisines pirkinys. Tik taip ir maudomes. Musiske nemegsta ant pilvo plaukti, jai ant nugaros patogiau, todel "nepatogaus" kakliuko nebuna
Nebijokit to "užlaužto" kakliuko. Mums baseine aiškino, kad niekas ten neužsilaužia. Kineziterapeutės sakė pačios bandė taip plukdyti viena kitą, tai visiškai patogi poza.
QUOTE(IdiotsSeductress @ 2014 11 19, 11:08)
Labas rytas visoms.
...
Ir labai svelniai buvau pazadinta ryte. Ne ji tikrai nepagloste man veidelio, ir tikrai ne grazius zodelius ciulbejo. Ji mane uz plauku tampyt pradejo! Taigi rytas prasidejo 8 val. su plauku tampimu ir pampiu keitimu. ...
Tau plaukus rauna, o maniškis pradeda per veidą daužyti. Man padaužo, tada pasisuka tėtukui padaužo. Iš serijos "keliamės, keliamės, nemiegam chebryte, bendraujam, tūsavojam"
Visus su praėjusiais vakar ir užvakar mėnesiadieniais
Mes šiandien švęsim ir sversimės, matuosimės.