Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. birželinukai

Labas rytas smile.gif

Kazkas mano auksini vaika pavoge ir vietoj jo pakiso kovini piktuka doh.gif Naktim miegot nebenori, dienom netinka niekas, tik mamos rankos (kuriu viena dar vis skauda), tai intensyviai linksminames doh.gif Vakar buvom pas gydytoja, jau po truputi sveiksta mazoji (tuo paciu ir pasvere, pamatavo, tai turi 5 menesiu be keliu dienu proga 63 cm ir 6600 g. smile.gif, o dicke gavo palaiminima i darzeli keliaut, bet tik nuo ketvirtadienio, tai is visu jegu laikau savo bevaziuojanti stoga doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 18, 10:24)
Siurbelyte,ir taviskis siandien svencia bigsmile.gif  sveikinimai  4u.gif

Aha smile.gif , dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2014 11 18, 10:36)
Dziaugiuosi,bet dar labiau dziaugciaus jei pustu sau i usa tuo metu.
Matyt mirksiukas.gif ta proga ir bendradiene Lexi mergyte sveikinam  4u.gif

tas mamo burzgalas vel niekaip neuzmiega  doh.gif

Ačiū! Ir jus su mėnesiukais 4u.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2014 11 18, 12:50)
Aha  smile.gif , dekui  4u.gif

Su mėnesiukais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(madrugada @ 2014 11 17, 10:00)
mūsų dvi jau yra kas pažiūri, draugai su  vaikais.

Smagu jums. As su vyru per 2 metus tik 1 karta esam išėję be vaiko.

QUOTE(ievuze123 @ 2014 11 17, 21:46)
Mano M jau šliaužioja thumbup.gif

Maniškė irgi šliaužioja, bet ne į priekį, o ratu sukasi,sukasi, tai buna pasislinkus į kitą vietą.

QUOTE(ana-banana @ 2014 11 18, 08:31)
Ir neverke,bet sukavo spygavo... taip ir likau nesupratusi doh.gif

Dukra irgi mėgsta pašūkauti lotuliukas.gif

Adrija pora dienų buvo labai nerami,nemiegodavo beveik. Sugalvojau as ja primaitinti,tai nzn nuo ko bet elergija pasireiškė, tad šia savaitę papildomo maisto neduosiu,o nuo kitos savaitės įvedinėsiu po 1 produktą. Šian eisiu i spektaklį, paliksiu pienuko, kad tik ramiau vyrui būtų,nors uztruksiu tik 2,5 val.
Atsakyti
Sveikos..
Jungiuosi į apkeistų vaikų mamyčių būrį doh.gif ir ne vien mažą bet ir gerąjį dičkį kažkas pradangino .. Buvo abu miegaliai, dabar keliasi abu po n kartų naktį, sinchronu blyn doh.gif mažylis vis spiegdamas jau kelinta naktis atsikelia, ir neperprantu niekaip kasgi jam yra g.gif ar gali taip anksti jau viršutiniai kandžiai kaltis?..
Dičkis vis dar kamuojamas trijų metų krizės..
Dienomis irgi abu kaprizus rodo doh.gif
Bandau reguliuotis ką nors kas norėtų pasidžiaugt dviem velniukais ir tempsiu MB ką nors smagaus be vaikų nuveikt ax.gif Atrodo šimtą metų nebuvom "pasimatyme"..

Dabar abu nulaužiau pietų miegui, reikia į mokslus kibt... Bet kaip tingiu.. Jaučiu lūšiu pati irgi nusnaust...
Atsakyti
Maniske jau seniai pietu nemiega unsure.gif Tad pogulis su dviem man nenusimato schmoll.gif

QUOTE(Lexi_ @ 2014 11 18, 13:26)

Su mėnesiukais  4u.gif

Aciu, ir U perduodam sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijntje @ 2014 11 18, 15:34)
Sveikos..
Jungiuosi į apkeistų vaikų mamyčių būrį doh.gif  ir ne vien mažą bet ir gerąjį dičkį kažkas pradangino .. Buvo abu miegaliai, dabar keliasi abu po n kartų naktį, sinchronu blyn  doh.gif mažylis vis spiegdamas jau kelinta naktis atsikelia, ir neperprantu niekaip kasgi jam yra  g.gif ar gali taip anksti jau viršutiniai kandžiai kaltis?..
Dičkis vis dar kamuojamas trijų metų krizės..
Dienomis irgi abu kaprizus rodo doh.gif
Bandau reguliuotis ką nors kas norėtų  pasidžiaugt dviem velniukais ir tempsiu MB ką nors smagaus be vaikų nuveikt ax.gif Atrodo šimtą metų nebuvom "pasimatyme"..

Dabar abu nulaužiau pietų miegui, reikia į mokslus kibt... Bet kaip tingiu.. Jaučiu lūšiu pati irgi nusnaust...

Nuo apatiniu pasirodymo per kelias sav gali ir virsutiniai pradeti. Is J elgesio sprendziu kad jam po biski jau virsutiniai lenda. Laukia dvi savaites zirzalu blink.gif
Atsakyti
Gal tikrai tiems vaikams ta čia jau minėta miego krizė g.gif Manaujai tai dar tikrai dantys nelenda, bet jau pikta, kai miegoti reikia būna tai ne tas žodis...
QUOTE(madrugada @ 2014 11 18, 09:36)
dėl nutraukinėjimo - aš kažkur buvau išskaičius, kad mp mažėjant naudingos imunitetui medžiagos koncentruojasi...

Vakar tai man buvo krizė . Pasikaičiau straipsnį su psihoterapeute apie gyvenimo scenarijus ir susinervinau, nes atseit yra du labai įtakojantys veiksniai: gimimas ir maitinimo krūtimi nutraukimas. Nors dabar pradedu galvoti, kad mažoji kaip ir pati tik dėl jai vienai težinomų priežasčių krūties atsisakė.
O man tai iki šiol ir nelabai aišku, kaip pataikyti, kad to pieno būtų ne per mažai ir ne per daug. Tai stalčiuje guli paruošto mišinuko pakeliai. Kol kas jų neprireikė, bet man pačiai ramiau, kai jų turiu.

Tiesa, ačiū pasisakiusioms apie gertuves. Šis tas paaiškėjo, bet sakiau, kad pirksiu "gyvai". Pačiupinėsiu, kuri mielesnė pasirodys. Kadangi panelę jau perkėlėme maudytis į didžiąją vonią, gal galite pasidalinti, ar pirkote maudynių ratus, jei taip, tai kokius.
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 18, 16:59)
Gal tikrai tiems vaikams ta čia jau minėta miego krizė g.gif Manaujai tai dar tikrai dantys nelenda, bet jau pikta, kai miegoti reikia būna tai ne tas žodis...
Vakar tai man buvo krizė . Pasikaičiau straipsnį su psihoterapeute apie gyvenimo scenarijus ir susinervinau, nes atseit yra du labai įtakojantys veiksniai: gimimas ir maitinimo krūtimi nutraukimas. Nors dabar pradedu galvoti, kad mažoji kaip ir pati tik dėl jai vienai težinomų priežasčių krūties atsisakė.
O man tai iki šiol ir nelabai aišku, kaip pataikyti, kad to pieno būtų ne per mažai ir ne per daug. Tai stalčiuje guli paruošto mišinuko pakeliai. Kol kas jų neprireikė, bet man pačiai ramiau, kai jų turiu.

Tiesa, ačiū pasisakiusioms apie gertuves. Šis tas paaiškėjo, bet sakiau, kad pirksiu "gyvai". Pačiupinėsiu, kuri mielesnė pasirodys. Kadangi panelę jau perkėlėme maudytis į didžiąją vonią, gal galite pasidalinti, ar pirkote maudynių ratus, jei taip, tai kokius.

Oho, rimtus straipsnius nagrinėjat..aš kažkaip paprasčiau žiūriu į viską g.gif

Mes turim ratą, paprastą iš assorti. Uždėjom porą kartų vonioj, bet man pasirodė kad jai nepatogu su tuo užlaužtu kakliuku..
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 18, 14:59)

turi gal tą straipsnį? pasinervinčiau biggrin.gif
mažas dieną nemiega, jau 6k mb migdo. pavargęs, tik ant rankų kabo, niekur nepadėsi. pusvalandis ir akys stačios vėl.

skogstad lyg ir nieko produktai, brangoki, sporto parduotuvėse pardavinėjami. Aš iš jų lietaus kombį žadu pirkt. Dar stormberg yra gan populiari firma, fleecai, vilna gerai atrodo, bet kombiai tai nekažką.. striukes vaikams turiu, gerai laiko, tik labai gremėzdiškos.
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 18, 16:59)
Kadangi panelę jau perkėlėme maudytis į didžiąją vonią, gal galite pasidalinti, ar pirkote maudynių ratus, jei taip, tai kokius.

Mes naudojame Pooshcoorata, kuri pirkome Baby city parduotuveje. Mums pasiteisines pirkinys. Tik taip ir maudomes. Musiske nemegsta ant pilvo plaukti, jai ant nugaros patogiau, todel "nepatogaus" kakliuko nebuna smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mes nenaudojam rato, jau tuoj atsises tai pirksiu maudyniu zieda smile.gif

na ka vakar nupirkau Dentokind ir siandien miegojom geriau , kelesi tik kas 2-2.5 val thumbup.gif tai jauciuosi issimiegojus net biggrin.gif

Nuo ko pradet primaitinima g.gif visur skirtingai patariama ir rasoma g.gif
Atsakyti