Gal yra tokio spygliukų rašto kitokių variantų?
http://club.osinka.ru/topic-73873-imgs
Ieškau šaliui kažkokio rašto su atsikišančiomis viršūnėlėmis-spygliukais. Lyg ir buvau mačiusi kitokių, dabar randu tik šitą.
http://club.osinka.ru/topic-73873-imgs
Ieškau šaliui kažkokio rašto su atsikišančiomis viršūnėlėmis-spygliukais. Lyg ir buvau mačiusi kitokių, dabar randu tik šitą.
QUOTE(giege @ 2015 01 13, 10:39)
Gal yra tokio spygliukų rašto kitokių variantų?
gal toks? Dar isimesk i google paieska шахматнъе шишешки,gal panasaus kas nors bus?
Dar toki radauMy Webpage
Zhaki,
si suknele tik pardavimui,bet jei nori nerti pati,mano patarimas butu,pasirink internete tau priimtina vaseliu nerta motyva,prisimegzk ju tiek kiek reikia,matyuok pagal kokia nori savo sena suknele,sunerk juos tarpusavyje ir turesi nei kiek ne prastesne,jei esi mezgeja,o jei ne,parodyk profei ir ji nuners,nes rasto jos nera intike,gal kuri kita tyuri,bet as neradau niekur.Sorry.
si suknele tik pardavimui,bet jei nori nerti pati,mano patarimas butu,pasirink internete tau priimtina vaseliu nerta motyva,prisimegzk ju tiek kiek reikia,matyuok pagal kokia nori savo sena suknele,sunerk juos tarpusavyje ir turesi nei kiek ne prastesne,jei esi mezgeja,o jei ne,parodyk profei ir ji nuners,nes rasto jos nera intike,gal kuri kita tyuri,bet as neradau niekur.Sorry.
Tai kad pagal mane ji siūta tokia medžiaga ir tiek yra siuvimo medžiagų nėrimo motyvais, tik iš arčiau žiūrint suprasi, kad ne nerta, o siūta suknelė.
O panašų motyvą galima susirasti, tik neaišku, kaip bus kritimas
O panašų motyvą galima susirasti, tik neaišku, kaip bus kritimas
QUOTE(zhaki @ 2015 01 14, 09:58)
O kur Jūs radote pirkti šią suknelę?
Man vistik atrodo,kad ji nerta.Kritimas priklausytu nuo siulu minkstumo.
dideee,pirkt galima rast internete,man atrodo dar.Imesk i google paieska per vaizdinius ir turetu parodyt.Labai daug ju Pintereste.
dideee,pirkt galima rast internete,man atrodo dar.Imesk i google paieska per vaizdinius ir turetu parodyt.Labai daug ju Pintereste.
QUOTE(Luety @ 2015 01 15, 14:01)
Man vistik atrodo,kad ji nerta.Kritimas priklausytu nuo siulu minkstumo.
Nerandu tos sukneles