Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 9

QUOTE(RZK @ 2015 12 01, 18:16)
Taip , patogu . Padą ištepliojau tokiu "ABS Latex" (REGIA ), tai visai neslysta ,
nes vien mezginys labai slydo ant grindų .

As pasisiuvau odini paduka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 gruodžio 2015 - 20:24
QUOTE(Luety @ 2015 12 01, 21:23)
As pasisiuvau odini paduka.

Galvojau ir aš tokį variantą , bet prisiūt manau sudėtinga , nebent rankom siūt prie pado krašto . O kaip darote ?
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 12 01, 18:26)
Galvojau ir aš tokį variantą , bet prisiūt manau sudėtinga , nebent rankom siūt prie pado krašto . O  kaip darote ?

Prasibadau skyles,apsiuvu krasta,o po to ,uzdedu pduka ir apmezgu aplink,
Atsakyti
Gal galit padeti su tokios kepureles rastu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2015 12 02, 16:49)
Gal galit padeti su tokios kepureles rastu?

https://curious.com/...s?skip_course=1
Ar ne toks?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 12 02, 20:16)

Man atrodo kad toks wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit pagelbeti su vaikiska nykstuko/elfo tapkyciu schema? Na tokiu riestais galais smile.gif Geriau lietuviskai, angliskai arba piesineliu smile.gif Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 03 gruodžio 2015 - 10:54
QUOTE(Luety @ 2015 12 01, 21:57)
Prasibadau skyles,apsiuvu krasta,o po to ,uzdedu pduka ir apmezgu aplink,

Gal apneriate kabliuku apsiūtą kraštą su numegztos šlepetės padu ?
Kažkaip nesupratau .

Čianykštukui

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 03 gruodžio 2015 - 14:21
QUOTE(RZK @ 2015 12 03, 12:11)
Gal apneriate kabliuku apsiūtą kraštą su numegztos šlepetės padu ?
Kažkaip nesupratau .

ant paruosto paduko prabadau skylutes,tada apsiuvu su mezgamu siulu kryziuku apie paduka,kad butu prie ko kabint numegzta tapkute ir tada sumezgu kartu paduka su tapkute.Sorry,nemoku aiskiai isdestyt. doh.gif
Atsakyti
Gal galit pagelbeti su angliska fraze Because of the weight of the yarn all measurements must be done by holding the piece up otherwisi the garment will be too long when worn. Atseit netempti matuojant?

Dar norejau paklaust, kai raso, kad tolygiai mazint akis, tai kaip tai padaryt? Neraso, kas kiek nuimt, bet raso, kiek nuimt. Tarkim is 81 dec 13, kad gautusi 68. Kaip apskaiciuot kas kiek sumegzt tas akis?

Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 12 03, 19:44)
Gal galit pagelbeti su angliska fraze Because of the weight of the yarn all measurements must be done by holding the piece up otherwisi the garment will be too long when worn. Atseit netempti matuojant?

Aciu atsakiusioms  4u.gif

Išvertus: Dėl siūlų svorio visi matavimai turi būti atlikti laikant mezginį už viršaus, kitu atveju gaminys bus per ilgas kai dėvėsite.

Čia ta prasme kadangi siūlai yra sunkūs, tai pakėlus audinys tempiasi žemyn wink.gif
Papildyta:
O gal kas galėtų man pagelbėti su šia kepuryte? Šiaip maždaug įsivaizduoju kaip čia viskas turėtų megztis, tik vat tos ausytės užkliuvo, kaip jas ir kada išmegzti? smile.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=56623C1D
Atsakyti
QUOTE(Accessories by Erika @ 2015 12 03, 19:55)
Išvertus: Dėl siūlų svorio visi matavimai turi būti atlikti laikant mezginį už viršaus, kitu atveju gaminys bus per ilgas kai dėvėsite.

Čia ta prasme kadangi siūlai yra sunkūs, tai pakėlus audinys tempiasi žemyn wink.gif
Papildyta:
O gal kas galėtų man pagelbėti su šia kepuryte? Šiaip maždaug įsivaizduoju kaip čia viskas turėtų megztis, tik vat tos ausytės užkliuvo, kaip jas ir kada išmegzti? smile.gif

Cia ne tokia kepure,bet panasi ir yra aprasymas ,kaip numegzt kepure su ausytem.
http://mslanavi.com/...chku-s-ushkami/
Atsakyti