Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 9

QUOTE(dzeuse @ 2015 10 20, 20:27)
Pati nenerei jo?
As turiu is kazkokio saito schema, bet nelabai suprantu ja, virsus neaisku.
Ar tavo sitokia?
user posted image

As labai atsiprasau,parasiau ,o nuorodos neimeciau.
Ne as neneriau to sijono.
http://www.stranamam.ru/post/898308/
Atsakyti
QUOTE(triksė @ 2013 03 06, 18:53)

Sveikos, kas pasakytu man kokios akys zymimos tasku, ir kokios bruksneliu . Lyg ir gera bloga turetu buti, bet neatrodo is paveikslelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2015 10 21, 17:02)
Sveikos, kas pasakytu man kokios akys zymimos tasku, ir kokios bruksneliu . Lyg ir gera bloga turetu buti, bet neatrodo is paveikslelio  g.gif

Pagal paaiskinima-taskas blogoji akis,o minuso zenklas-geroji persukta(sukryziuota,jei verst pazodziui)akis.Cia parodytos tik mezgimas is gerosios puses,is blogosios visos akys gerosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 spalio 2015 - 19:07
Aciu Lueti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 10 20, 20:48)
As labai atsiprasau,parasiau ,o nuorodos neimeciau.
Ne as neneriau to sijono.
http://www.stranamam.ru/post/898308/

Labai aciu, cia jau zymiai aiskiau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esu pradedancioji, pasiemiau, atrodo, paprasciausia Rowan saliko schema ir 18 eiles nebezinau, kaip megzt, gal kuri paaiskins:

Row 18 (WS): rib 5, work 2 tog, (rib 10, work 2 tog) 3 times, rib 5. 44 sts.

WS yra isvirkscioji puse, tog yra together, t.y. kartu. Esme, kad po sito veiksmo pasidaro 44 akys, nors is pradziu buvo 48. Gal kuri paaiskins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 10 23, 19:58)
Sveikos, esu pradedancioji, pasiemiau, atrodo, paprasciausia Rowan saliko schema ir 18 eiles nebezinau, kaip megzt, gal kuri paaiskins:

WS yra isvirkscioji puse, tog yra together, t.y. kartu. Esme, kad po sito veiksmo pasidaro 44 akys, nors is pradziu buvo 48. Gal kuri paaiskins  4u.gif

Tai gal ir reikia,kad butu 44.O kaip sekancioj eilej,kiek jums reikia,kad ismegzt sekancia eile?Siaip tai atrodo viskas gerai.O schemos nera?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 10 23, 20:58)

WS yra isvirkscioji puse, tog yra together, t.y. kartu. Esme, kad po sito veiksmo pasidaro 44 akys, nors is pradziu buvo 48. Gal kuri paaiskins  4u.gif

Tai jei 4 kartus sumegsim po 2 akis, ka ir reiskia work 2 tog, tai sumazes 4 akim. Vadinas jei buvo 48, liks 44 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2015 10 24, 00:30)
Tai jei 4 kartus sumegsim po 2 akis, ka ir reiskia work 2 tog, tai sumazes 4 akim. Vadinas jei buvo 48, liks 44 wink.gif

O tai cia tiesiog dvi uzkabint akis ir kaip paprastai? Nepykit, as pirma karta po 10 m pradejau megzt ir man tai kosmosas biggrin.gif Mokausi is knygos. Po to visur 44 eiles ir kazkada mezginio gale vel 48.
Atsakyti
Jau supratau, toks paprastas dalykas, o tik dabar daejo doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 10 24, 11:13)
Jau supratau, toks paprastas dalykas, o tik dabar daejo  doh.gif Aciu  4u.gif

Svarbiausia,kad daejo. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 10 24, 08:29)
O tai cia tiesiog dvi uzkabint akis ir kaip paprastai? Nepykit, as pirma karta po 10 m pradejau megzt ir man tai kosmosas  biggrin.gif Mokausi is knygos. Po to visur 44 eiles ir kazkada mezginio gale vel 48.

Tai matyt kažkada reikės pridėt akių, kad vėl būtų 48 smile.gif niekas nepyksta, mes čia tam ir esam, kad padėt wink.gif o kartais užstringa tikrai paprasti dalykai wink.gif
Džiugu, kad "daėjo" biggrin.gif o jei dar kils neaiškumų, čia galima rasti daug paaiškinimų wink.gif
http://www.narplioju...arpliojantiems/
Arba visada klausti čia wink.gif
Atsakyti