Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 9

QUOTE(Luety @ 2015 06 24, 17:38)
Labai aiskiai parasei,jei zinai,kaip mezgasi sutrumpintom eilem.As dar taip nezinojau,todel buvo naudinga ir man.,as sitpintu eliu gale darydavau uzmetima,o paskui ji sumegzdavau kartu su atkelta akim,sitaip gal lengviau.

Tai puiku, kad pavyko suprast smile.gif o Jūsų būdas tikrai lengvesnis, nereikia nieko pakėlinėt bigsmile.gif reiks išbandyt progai pasitaikius thumbup.gif
Atsakyti
Aš mezgiau ši baktusa, smile.gif be to tai mano vertimas,padarytas dėl osinkos. 4u.gif Turiu anglu kalba originalą. Klauskite kas neaišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2015 06 25, 05:29)
Aš mezgiau ši baktusa, smile.gif  be to tai mano vertimas,padarytas dėl osinkos. 4u.gif  Turiu anglu kalba originalą. Klauskite kas neaišku  smile.gif

Labai malonu susipazint.Kai kada randi nuostabu gamini,bet,kad ir zinau anglu kalba,buna sunku susigaudyt,tai gal butu galima tada kreiptis pagalbos pas jus?
Atsakyti
Gal kas turite schemutę?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2015 06 28, 08:12)
Gal kas turite schemutę?
user posted image

Yra Ravelry,bet mokama http://www.ravelry.c...illow-amigurumi

siaip tai mezgasi nesunkiai,tik nusipiesk forma ant popieriaus ir jos laikykis,o kitos spalvos inerimus kasi darai,tai rudos spalvos siulas bus apmezgamas ,ji laikant uz mezginio,pilkos spalvos siulu.Nemoku paaiskint,bet labai nesunku,pasiziurekit internete keliu spalvu nerimas.Cia taip aiskiai parodyta,kad net galima suskaiciuot,kiek kokioj eilej yra kitos spalvos stulpeliu su uzmetimu.

Principas panasus,kaip apacioje saulegrazos spalvotas nerimas.Gal bus aiskiau paziurejus video
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 28 birželio 2015 - 19:02
Dar karta kreipiuosi pagalbos-labai reikia sito rastelio schemos,kazkur tikrai maciau,gal net issisaugojusi buvau,bet kai reikia niekaip nerandu doh.gif user posted image Gal pagelbetumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 06 29, 14:02)
Dar karta kreipiuosi pagalbos-labai reikia sito rastelio schemos,kazkur tikrai maciau,gal net issisaugojusi buvau,bet kai reikia niekaip nerandu doh.gif  user posted image Gal pagelbetumet  4u.gif

Yra kepuriu,skrybeliu skyrelyje,kai imeti per googlo paieska,bet nuoroda bent man neatsivercia.Gal paklauskit tame skyrelyje moteru,gal kuri issisaugojo?
Atsakyti
va sitas panasus
user posted image
Arba sitas virsutinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 29 birželio 2015 - 18:03
Vikse,labai aciu,tas virsutinis melsvas atrodo toks,tik labai smulki schema,bet gal pasididinus kazka iziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 06 29, 21:56)
Vikse,labai aciu,tas virsutinis melsvas atrodo toks,tik labai smulki schema,bet gal pasididinus kazka iziuresiu.

Tada va cia yra ryskiau-79 pvz
Ir siaip graziu rasteliu yra smile.gif
http://todoparacrear...en-crochet.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 29 birželio 2015 - 21:18
Dar karta aciu,pasibandziau tai biskuti kitoks gaunasi,bet gal tiks( mezgu ne sau)
Atsakyti
Pagal mane tai cia butu tas rastelis, kuri pati pirma idejau, kur panasus. Tik nelyginese eilutese vietoj 1 stulpelio su uzmetimu neriamas zemas stulpelis
Atsakyti