Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 9

Man va kilo klausimas g.gif kaip mezgamas šitas grožis? g.gif Liemene/tunika

Iš apačios į viršų ar kaip reglanas? Nes man įdomu kaip tą "praplatėjimą padaryti priekyje ir gale g.gif Schemos nelabai randu g.gif Bet grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 12 kovo 2015 - 21:38
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 03 12, 21:37)
Man va kilo klausimas  g.gif  kaip mezgamas šitas grožis?  g.gif Liemene/tunika

Iš apačios į viršų ar kaip reglanas? Nes man įdomu kaip tą "praplatėjimą padaryti priekyje ir gale  g.gif  Schemos nelabai randu  g.gif  Bet grožis  wub.gif

Nuo viršaus žemyn mezgamas. Sutinku, grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2015 03 13, 02:01)
Nuo viršaus žemyn mezgamas. Sutinku, grožis  wub.gif

Galima tokį modelį sėkmingai išmegzt ir nuo apačios (kaip Ravelry duota , neskaičiau , neturiu atsisiuntus ) , man patogiau nuo apačios , nes akis sumažint gaunasi gražiau , negu pridedant , dar kakliuką naudojant nebaigtų eilių principą irgi pavyksta geriau išformuot. Manau , kaip kam patogiau .
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 03 13, 11:21)
Galima tokį modelį sėkmingai išmegzt ir nuo apačios (kaip Ravelry duota , neskaičiau , neturiu atsisiuntus ) , man patogiau nuo apačios , nes akis sumažint gaunasi gražiau , negu pridedant , dar kakliuką naudojant nebaigtų eilių principą irgi pavyksta geriau išformuot. Manau , kaip kam patogiau .

aš vakar irgi nagrinėjau, kad man (sakyčiau pažengusiai pradedančiajai) vien iš pasižiūrėjimo lengviau megztusi iš apačios. Tik rankovės ne vientisos, o su siūle gautųsi g.gif

Klausykit mergaitės, o kaip ten su tuo Raverly tinklapiu? Atsisiųsti mezgimo aprašymus galima? Pisijungti reikia? Mokamas? g.gif

P.s. ačiū visoms, kas pamokino kaip su googl'iu ieškoti schemų turint paveiksliuką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 13 kovo 2015 - 19:22
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 03 13, 17:16)
aš vakar irgi nagrinėjau, kad man (sakyčiau pažengusiai pradedančiajai) vien iš pasižiūrėjimo lengviau megztusi iš apačios. Tik rankovės ne vientisos, o su siūle gautųsi  g.gif

Klausykit mergaitės, o kaip ten su tuo Raverly tinklapiu? Atsisiųsti mezgimo aprašymus galima? Pisijungti reikia? Mokamas?  g.gif
P.s. ačiū visoms, kas pamokino kaip su googl'iu ieškoti schemų turint paveiksliuką  wub.gif
Ravelry reikia uzsiregistruoti.Yra schemu nemokamu,bet si mokama.
Atsakyti
Reikia išbandyti smile.gif nes visokių grožybių jame yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 03 13, 11:21)

Ripsą mezgant nuo viršaus ir tolygiai pridedant akis, gražu. Ty, nuotraukoj tai nuo viršaus ir į akis nekrenta biggrin.gif
Beje, nebaigtomis eilėmis ir nuo viršaus galima puikiai išformuot wink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
labai patinka šitas apsiaustukas, bet nesuprantu brėžinio, kaip ten reikia megzt toj vietoj, kur segasi saga? gal turit kas nors rusišką aprašymą?nesuprantu ar apykaklei neperplatu g.gif ,nesuprantu brėžinio kas kam priklauso.čia iš naujo sabrinos žurnalo.jei kas mezgė ir brėžinys geras,tai viskas gerai numezgu tokią formą ir kaip nors aš ją sutvarkysiu,bet man čia įdomiai... g.gifką,ir rankovę įkišt į tokią plyšelę,kažin ar gerai,o kur saga,tai modely taip smaila.o brėžiny...,kuri ten vieta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ditė.: 15 kovo 2015 - 13:39
QUOTE(ditė. @ 2015 03 15, 11:26)
user posted image
user posted image
labai patinka šitas apsiaustukas, bet nesuprantu brėžinio, kaip ten reikia megzt toj vietoj, kur segasi saga? gal turit kas nors rusišką aprašymą?nesuprantu ar apykaklei neperplatu g.gif ,nesuprantu brėžinio kas kam priklauso.čia iš naujo sabrinos žurnalo.jei kas mezgė ir brėžinys geras,tai viskas gerai numezgu tokią formą ir kaip nors aš ją sutvarkysiu,bet man čia įdomiai... g.gifką,ir rankovę įkišt į tokią plyšelę,kažin ar gerai,o kur saga,tai modely taip smaila.o brėžiny...,kuri ten vieta... g.gif

Cia yra tik puse brezinio parodyta.Issikirpk is popieriaus panasu tik pilna ir pataps aiskiau.Rankove vaseliu,tai jai didelio plysio nereikia tik ilgio.Rusiskai dar neradau,niekas nespejo isverst,matyt.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 03 15, 15:41)
Cia yra tik puse brezinio parodyta.Issikirpk is popieriaus panasu tik pilna ir pataps aiskiau.Rankove vaseliu,tai jai didelio plysio nereikia tik ilgio.Rusiskai dar neradau,niekas nespejo isverst,matyt.

Aš žinau,kad pusė brėžinio,bet man vistiek nesiriša.Neįsivaizduoju į kurią vietą siūt sagą ir ar nebus atsipūtę šonuose,nors nebandžius nieko negaliu pasakyt.reikia iš kokio prasto audinio išsikirpt formą ir užsimest smile.gif .Man čia labai gražu.Anksčiau pirkdavau sabriną lietuvių kalba.Dabar jau nėra maximoj,gal visai nespauzdina lietuviškai,o gaila.
Atsakyti
Pagal mane nugara turi but tip top siaurumo,kad nekabet.Rankoviu skyles lyg butu soninese siulese,o priekis platus,kad eitu uzsiaust.Saga siusi,kai pasimatuosi numegzta.Manau,kad kilpos imegzt nereikia,tik kilpele kraste padaryt,kutuose.O saga siusi,kur matysi reikalinga matuojantis.Lieknai labai grazu.
Atsakyti
Bandysiu smile.gif ,Ačiū už konsultaciją.
Atsakyti