Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 9

Sveikos,

Labai susižavėjau tokiu megztiniu

Gal kas galėtų padėti kur ieškoti schemos kaip megzti tokį daiktą? Gasl turit?
Atsakyti
Mezgimo principas kaip sito kardigano, tik Jusu nuotraukoje jis megztas ne nuo apacios i virsu, o is sono.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
LAba diena.
BAndau megzt toki megztuka ax.gif Paaiskinkit man kada cia sukt reikia g.gif Man kazkodel tik paprastos pynes gaunas,o nesigauna kaip cia g.gif Ka ne taip darau g.gif
user posted image
Cia mano..
https://fbcdn-sphoto...e2680860181ee34

Ar cia visai koks kitas rastas g.gif Jei galima,schema papaisyt ax.gif
Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Giega,Osinkoj aptarineja ta rasta,pasiskaityk.
Dar cia
pasiziurek.

Cia kiek ryskesne schema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 24 lapkričio 2014 - 19:40
QUOTE(Luety @ 2014 11 24, 17:35)
Giega,Osinkoj  aptarineja ta rasta,pasiskaityk.
Dar  cia
pasiziurek.

Cia   kiek ryskesne schema.

Atrodo ir moku megzt,o nesuprantu tu schemu doh.gif
user posted image
Tuscias langelis-gera akis,- turbut bloga akis,o ka reiskia +?

Pagal rusiska suprantu,kad 6 geras akis ismegzt,tada 3 nuimt,3 sukryziuot i desina.O 7 eilej kryziuot i kaire g.gif

Bandau pavyzdukus megztis ax.gif
Atsakyti
Na gal nera visai kaip paveiksliuky,bet kazkas panasaus gaunas biggrin.gif Aciu uz nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2014 11 24, 19:34)
Na gal nera visai kaip paveiksliuky,bet kazkas panasaus gaunas biggrin.gif Aciu uz nuorodas 4u.gif

I sveikata,gero mezgimo.
notworthy.gif
Atsakyti
labukas mezgejeles. ka galetumete parekomenduoti nestukei? nestuke.gif pilvukas labai sparciai auga, siulu labai daug visokiu turiu bet nesugalvoju ka nsuimegzti blush2.gif gal koki megztini,a r tunika ar suknute? ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
per galva apsivelkama skraiste (pončą)-bus tinkama iki pat nestumo pabaigos. Ir silta, ir stilinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 01 gruodžio 2014 - 13:23
Laba gal kas turite sios sukneles schemas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2014 12 01, 13:58)
labukas mezgejeles. ka galetumete parekomenduoti nestukei? nestuke.gif  pilvukas labai sparciai auga, siulu labai daug visokiu turiu bet nesugalvoju ka nsuimegzti blush2.gif  gal koki megztini,a r tunika ar suknute? ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Buvo atidaryta visa tema neštutėms mirksiukas.gif http://www.supermama...howtopic=201129

Aš sau buvau nusimezgus toki megztuka :virsus lygus,o nuo krutines mezgiau tokiom platokom geru-blogu akiu juostom.Prieky tos juostos i apacia platejo,nugaroj neplatinau.Ir prieki uzbaigiau tokiais ''laiptukais'',apacia gavosi kaip trikampis.taigi,augant pilvukui toks megztinis pletesi ir kadagi priekis buvo ilgesnis,tai graziai denge pilvuka.
Atsakyti
labai norėčiau šitos suknelės schemos (raštelio), iš karto ačiū smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ditė.: 06 gruodžio 2014 - 18:05