Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 9

QUOTE(Roga @ 2015 03 05, 19:07)

Ačiū Jums smile.gif bet tai kaip aš nemoku ieškoti blush2.gif ką Jūs įvedate į paiešką? Va, va rusiškai ir aš nesuprantu.. Bet tai geriau negu nieko. Reiks ieškotis kas išverstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2015 03 05, 20:44)
Ačiū Jums  smile.gif  bet tai kaip aš nemoku ieškoti  blush2.gif  ką Jūs įvedate į paiešką? Va, va rusiškai ir aš nesuprantu.. Bet tai geriau negu nieko. Reiks ieškotis kas išverstų  4u.gif

Atsidarote nuotrauka, su dešinių peles klavišų ieškoti Google atvers ką tik norit ir rinkites kalbas.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 03 05, 21:16)
Atsidarote nuotrauka, su dešinių peles klavišų ieškoti Google atvers ką tik norit ir rinkites kalbas.

AČIŪŪŪ! Šito nemokėjau.Dabar nuo kompo nenulipsiu,kiek fainų mezginių susirasiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2015 03 05, 22:24)
AČIŪŪŪ! Šito nemokėjau.Dabar nuo kompo nenulipsiu,kiek fainų mezginių susirasiu thumbup.gif

Tai pats paprasčiausias būdas. Sėkmės ieškant ir kuriant.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 03 05, 21:42)
Tai pats paprasčiausias būdas. Sėkmės ieškant ir kuriant.

O as turbut nepazengus taip ant kompo, nes nesuprantu kaip cia ieskot verysad.gif
Atsakyti
https://www.pinteres...25000382938094/
gal kur schemutė yra, tame puslapyje nerodo. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extra*: 06 kovo 2015 - 13:41
QUOTE(extra* @ 2015 03 06, 11:40)
https://www.pinteres...25000382938094/
gal kur schemutė yra, tame puslapyje nerodo. Ačiū

Rusiskai http://www.liveinter.../post180681241/
Atsakyti
QUOTE(judsta @ 2015 03 06, 11:47)
O as turbut nepazengus taip ant kompo, nes nesuprantu kaip cia ieskot  verysad.gif

man irgi taip neiseina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rurbe @ 2015 03 06, 22:28)

Parasysiu,kaip as darau,bet pas mane viskas angliskai,bet gal suprasit.Atminkit,kad ne visus paveikslelius duoda copint.Turi norima paveiksleli,uzeini su pele,paspaudi desiniu klavisu,atsiranda maza lentele.Surandi joje copy image URL.Paspauso kad copy kairiu klavisu.Eini i google paieska.Desinej pusej aukstai yra parasyra immages.Paspaudi kaiiu klavisu.Centrinej paieskos juostelej atsidaro zenkliukas foto aparatas.Paspaudi ant jo.Atsidaro papildoma eilute.Tada i ja ipeistini,iklijuoji oaveikslelio nuoroda ta copy imnage URL.Ismeta daug internetiniu psl su jusu ieskomu paveiksleliu.Renkates jums naudinga.Reikia nemazai laiko ir kantrybes susirandant.Lietuviskai nezinau,as UK,bet gal susigaudysit mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(rurbe @ 2015 03 07, 01:28)

Gal neišeina todėl,kad pas jus ne Chrome naršyklė.Man taip sūnus sakė, jei Chrome,tai labai paprasta.Ant rūpimos nuotraukos paspauskite dešinį pelės klavišą,iššoks lentelė ir kairiu spauskite lentelėje ''Ieškoti google šio vaizdo''.viskas.Išmes daug puslapių ir naršykit.Ačiū Rogai biggrin.gif,Aš čia per ją tokia gudri ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2015 03 07, 17:09)
CF
Gal neišeina todėl,kad pas jus ne Chrome naršyklė.Man taip sūnus sakė, jei Chrome,tai labai paprasta.Ant rūpimos nuotraukos paspauskite dešinį pelės klavišą,iššoks lentelė ir kairiu spauskite lentelėje ''Ieškoti google šio vaizdo''.viskas.Išmes daug puslapių ir naršykit.Ačiū Rogai biggrin.gif,Aš čia per ją tokia gudri ax.gif  biggrin.gif

Tikrai taip, ne parašiau kad čia chrome narsykle blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2015 03 07, 14:14)
Tikrai taip, ne parašiau kad čia chrome narsykle blush2.gif

Valio! thumbup.gif
Pagaliau issaiskinom viska ir angliskai ir lietuviskai. biggrin.gif
Atsakyti