Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Egyda @ 2014 11 16, 00:14)
Dar klausimelis noreciau kreveciu idomu tik ar guramiai ir odesos barbusai ar kardonesiai ju nepatvarkys?smile.gif dar dvi givates yra bet jos visada pasislepusios ir neislenda:)

guramiai ir barbusai tai tikrai patvarkys smile.gif
QUOTE(11alpina @ 2014 11 16, 01:36)
Pusę dienos dirbau prie akvariumo, pasikeičiau lempas, dizainą, nusivaliau stiklus.. Ryt gal bus foto  smile.gif

o kam lempas keitei,didesnius kelvinus susidėjai?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 11 16, 10:53)
o kam lempas keitei,didesnius kelvinus susidėjai?

Nepatiko, kaip šviečia.. Norėjau mėlynesnio apšvietimo, o pas mane toks gelsvas buvo. O kelvinai panašūs
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 11 16, 11:58)
Nepatiko, kaip šviečia.. Norėjau mėlynesnio apšvietimo, o pas mane toks gelsvas buvo. O kelvinai panašūs

tai jei mėlynesnes susidėjai tai turėtų būt daugiau kelvinų,mėlynai šviečia nuo 8000-10000K ir daugiau
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 11 16, 11:07)
tai jei mėlynesnes susidėjai tai turėtų būt daugiau kelvinų,mėlynai šviečia nuo 8000-10000K ir daugiau

Viena 18000K, kita 6700K
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 11 16, 12:22)
Viena 18000K, kita 6700K

tai turėtų žuvytės dabar gražiai atrodyt rolleyes.gif
Atsakyti
pradejau skaiciuoti kaip cia kas su gupija manaja, tai zodziu 3 savaites praejo kai ja pasiemiau issiputuse, ir tada kai emesiau man sake kad pagal toki jos pilvo dydi mailius turetu but sia savaite. tai kame saknys? gal ten jau nebegyvas tas mailius todel ji tokia stora ir plaukioja tiek laiko? jei ziuret is galo nu matosi pilve juodi taskiukai... alia tos akys kaip manyciau.
Atsakyti
Vaizdas po..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 11 16, 17:45)
pradejau skaiciuoti kaip cia kas su gupija manaja, tai zodziu 3 savaites praejo kai ja pasiemiau issiputuse, ir tada kai emesiau man sake kad pagal toki jos pilvo dydi mailius turetu but sia savaite. tai kame saknys? gal ten jau nebegyvas tas mailius todel ji tokia stora ir plaukioja tiek laiko? jei ziuret is galo nu matosi pilve juodi taskiukai... alia tos akys kaip manyciau.

Pati siknos skylute turi but juoda, o ne kazkokie taskiukai ant pilvo. Pas nenescia gupke sikine ruzava ir ne tokia issiputus. Turbut neturi su kuom palygint?
Nesistriosink. Isners ta zuvyte. Nuo Tavo ziurejimo greiciau tikrai nebus mirksiukas.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 16, 17:28)
Pati siknos skylute turi but juoda, o ne kazkokie taskiukai ant pilvo. Pas nenescia gupke sikine ruzava ir ne tokia issiputus. Turbut neturi su kuom palygint?
Nesistriosink. Isners ta zuvyte. Nuo Tavo ziurejimo greiciau tikrai nebus  mirksiukas.gif  tongue.gif  biggrin.gif

ji juoda buna tik tada kai jau prasideda nerstas. mirksiukas.gif o iki tol ne. vat. tai gi pirma kart turiu toki gyvi tai is kur zinot. siaip kai maciau tokio dydzio zuvi, tiksliau pilva pas zuvi tai po keliu dienu buvo basta, o dabar....

Ne nu su tais ciklidais jus baigiat mane priblokst.. tuoj savam rekonstrukcija darysiu, ir desiu darysiu ciklidini. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 11 16, 18:46)
ji juoda buna tik tada kai jau prasideda nerstas. mirksiukas.gif  o iki tol ne. vat. tai gi pirma kart turiu toki gyvi tai is kur zinot. siaip kai maciau tokio dydzio zuvi, tiksliau pilva pas zuvi tai po keliu dienu buvo basta, o dabar....

Ne nu su tais ciklidais jus baigiat mane priblokst.. tuoj savam rekonstrukcija darysiu, ir desiu darysiu ciklidini. thumbup.gif  wub.gif

Ne tik kada gimdo schmoll.gif Sikna pajuosta kai tik pradeda pustis nestuke.gif

Papildyta:
... o jei serga, tada turetu but skolioze. Ir tada pati zuvyte turetu but issiklaipius. (Linkis-klaipalas gali but tiek i virsu, tiek ir persisukimas i sona). Aiskuteliausiai matosi, kad zuvis netaisyklingos formos.
Atsakyti
Uhuuu thumbup.gif tebunie sviesa pasake Eri lotuliukas.gif
rezume: turiu 2x18W =2600 lm po 6000 K tai matau zuvis pagaliau, gal ir augalai gi jau atsigaus.
Atsakyti

va manoji nestuke.gif
tai kas galbut zinos is matymo kokia cia ta stadija
Atsakyti