Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2014 12 12, 18:30)
Gal pas mane ir augtu  g.gif  Sviesos tai sociai ir dar knopke paspaudes padvigubint galeciau.

Nu blem, sviesos, daug o auginat tokias banalybes kaip elodeja ir valisnerija schmoll.gif
O ta samana ne samana gal Monosolenium tenerum ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 12, 19:01)
Nu blem, sviesos, daug o auginat tokias banalybes kaip elodeja ir valisnerija  schmoll.gif
O ta samana ne samana gal Monosolenium tenerum ?

O ka? bigsmile.gif A man ka duoda ta ir auginu. (Dovanotam arkliui i dantis neziuri). 4u.gif Tiksliau net ne auginu, o istrucint nebegaliu biggrin.gif
Jo. Kazkas panasaus i monoseleniuma mano samana! Labai gera lotuliukas.gif
... ... ...
Ania??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 12 12, 15:19)
Pas mane ta reineckė nenori augt unsure.gif, bet ir nenumiršta. Vegetuoja unsure.gif
Tuomce, nu gražu, nu thumbup.gif

reineckės gan lepios,pas mane jos kažkodėl net su CO2 neaugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 12, 18:27)
O ka? bigsmile.gif  A man ka duoda ta ir auginu. (Dovanotam arkliui i dantis neziuri).  4u.gif  Tiksliau net ne auginu, o istrucint nebegaliu  biggrin.gif
Jo. Kazkas panasaus i monoseleniuma mano samana! Labai gera  lotuliukas.gif 
... ... ...
Ania???  bigsmile.gif

ir šitos prigriebk. Į atlaidus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 12 12, 20:08)
ir šitos prigriebk. Į atlaidus mirksiukas.gif biggrin.gif

Nematyk rupesciu!! Tiesiai i namus atnesim! Ir pasodinsim. Ir palaistysim. Ir aplaistysim. Ir patresim. Ir isravesim lotuliukas.gif lotuliukas.gif Profai gi renkas, o ne koks suns pipas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 12 gruodžio 2014 - 19:47
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 12, 20:23)
Tiesiai i namus atnesim! Ir pasodinsim. Ir palaistysim. Ir aplaistysim. Ir patresim. Ir isravesim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Profai gi renkas, o ne koks suns pipas  drinks_cheers.gif

Griuk negyvas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 12, 19:23)
Nematyk rupesciu!! Tiesiai i namus atnesim! Ir pasodinsim. Ir palaistysim. Ir aplaistysim. Ir patresim. Ir isravesim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Profai gi renkas, o ne koks suns pipas  drinks_cheers.gif

Nu koks tu mielas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 12, 17:46)
As jo turiu nekondicinio (totalus sviesos trukumas) keleta stiebeliu ir vis juos kankinu su viltim kada nors prigyvent geresni apsvietima  doh.gif dargi is paties Klimaicio uz nemazus pinigus nusipirkau...tai va vis nieztedavo nagai brukt laukt tuos varganus susmulkejusius stiebelius, bet kai pries savaitele pas drauge pamaciau koks tai grazus augaliukas,tai kankinsiu ji toliau...na ir tiems zymiesiem atlaidams tiek pajury, tiek zaliakalny su malonumu po pora stiebeliu isskirciau...bet ir jie kiek skaiciau kazka negero krevetkom luzdami skiria

Duok man 1 pavargusi stiebeli ir ziuresim kas gausis. Augalu kenkeju kaip ir nera, tai gal atsigaus g.gif Paskui grazinciau ir paimciau kita "reanimacijai". Man paciam tai bijau, kad subujojes bus jau per didelis.
Aisku, jei letai auga tai laike toks "biznis" gerokai uzsites ir nezinia kuom baigsis. Gal butu geriau, kad su CO kas nors paimtu. Nors ciort znajet... regis niekur neskubam, o augalas istrauktas is CO ko gero vel sunkiai normaliam vandeny adaptuotusis g.gif
Didziausia problema, kad mano "televizoriuj" visokiu rusiu nereikalingu blusu yra, tai paskum perkelt i kita akvariuma tektu su rimtu karantinavimu. (Niu gal isnyks tie darmajedai; dab gerokai pamazejo, bet kai sliukstelsiu naujo vandenio gali vel...) blink.gif
Kitaip negu pas Tave bus retesnis vandens kaitaliojimas ir daugiau sviesybes. Cheminiu trasu nepilu ir nepilsiu, o puse durduliuko ikisciau kai (jei) sakneles isleis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 12, 14:57)
Elodeja tik, kad visad israut reikia (sako viduj kirpt negalima, bo nuodinga), ...

O čia gandai, ar iš tikrųjų?
Nes kaip tik šią savaitę du elodėjos stiebelius kirpau akvariume ir gerokai patrumpintus įkišau atgal (neroviau, nes nenoriu, kad greta esantys augalai išsijudintų). Žuvys ir krevetės lyg ir gyvos...
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2014 12 13, 13:55)
Nes kaip tik šią savaitę du elodėjos stiebelius kirpau akvariume  ir gerokai patrumpintus įkišau atgal (neroviau, nes nenoriu, kad greta esantys augalai išsijudintų). Žuvys ir krevetės lyg ir gyvos...

Talmuduose parasyta, kad nuodinga. Gal ne taip kaip kalio cianidas, bet matomai kazkiek nuodu isskiria. Dideliam akve geriau prasisklaido, bet savo maziuky tai del viso pikto issiraunu.
Nemanau, kad taip staigiai zuvys papais i virsu isplauktu schmoll.gif Turbut reikia ilga laika ir po daug tu augalu skabyt, kad jau kas nors blogo pasimatytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2014 12 13, 13:55)
Nes kaip tik šią savaitę du elodėjos stiebelius kirpau akvariume  ir gerokai patrumpintus įkišau atgal (neroviau, nes nenoriu, kad greta esantys augalai išsijudintų). Žuvys ir krevetės lyg ir gyvos...

Man info apie elodeja buvo naujiena. Pas mane ji auga 35ltr akvariume. Ten gyvena neonai, krevetės ir endlerio gupijos, ir jau turbūt koks 1000 melanijų. Jau metai kaip skabau viduje ir nepastebėjau, kad va šitai faunai kas nors negero darytųsi. blink.gif

Kaip pasidaryti melanijų gaudyklę? Į akis jos man nelenda, net ir toks gausus kiekis susislėpęs grunte. Tik kartais vakarais jų išlenda tiek, kad... uch.
Kitam akvariume turiu helenų, tai ten labai šauniai ta populiacija susireguliuoja pati. Į mažąjį helenų nededu, nenoriu kad paskui tušti kiautai voliotūsi. Nusiurbti būtų sunku, nes ten labai smulkus gruntas, siurbiasi su viskuo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 12 13, 17:19)
Man info apie elodeja buvo naujiena. Pas mane ji auga 35ltr akvariume. Ten gyvena neonai, krevetės ir endlerio gupijos, ir jau turbūt koks 1000 melanijų. Jau metai kaip skabau viduje ir nepastebėjau, kad va šitai faunai kas nors negero darytųsi.  blink.gif

Kaip pasidaryti melanijų gaudyklę? Į akis jos man nelenda, net ir toks gausus kiekis susislėpęs grunte. Tik kartais vakarais jų išlenda tiek, kad... uch.
Kitam akvariume turiu helenų, tai ten labai šauniai ta populiacija susireguliuoja pati. Į mažąjį helenų nededu, nenoriu kad paskui tušti kiautai voliotūsi. Nusiurbti būtų sunku, nes ten labai smulkus gruntas, siurbiasi su viskuo.  doh.gif

Nu man irgi niekad niekas nera nusinuodyjes. (Arba tiesiog nezinau). Tiesa, dabar pasisaugau, bet anksciau po nedaug karpydavau (didelio) akvo viduj ir lyg ir nieko ax.gif
Tiesiog talmuduose taip parasyta tai... blush2.gif
--------------
--------------
Tai gal nuo stiklu ir parankiok? Pora kartu paretinsi ir susinormalizuos.
Siaip maisiukus su maisteliu deda kaip gaudykle, bet del melaniju tai nzn kaip paximycint, kad ten susirinktu; nelabai jos viliojasis schmoll.gif Be to ir zuvys prie "lovio" kaip mat prisistatys. Gal nakciai pabandyt idet ir dar kaip nors pridengt, kad is virsaus priejimo nebutu g.gif
Ai, bet geriausia tai rankiot ax.gif
Atsakyti