Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2014 12 11, 17:35)
Akivaizdu, kad sita tema man atsibodo (nes pirmapradis paveiksliukas cikliskai negrazus) uz tai forsuoju nauja temulka  biggrin.gif  4u.gif  thumbup.gif

Ačiū, arvydas
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 12 11, 18:38)
Ačiū, arvydas

Veluoju.
Nuuu, man tikrai labiau zaluma patinka. (Be to ir nezadejau, kad nesierzinsiu) ax.gif Tik si karta ne ka kita, o Eri bandau uz vuodegos patusyt mirksiukas.gif biggrin.gif
Alpina ar Tuomce nepriciom schmoll.gif O ir ciklas kaip ciklas ir nieko nebepadarysi: zuvytes NUOSTABIOS! wub.gif , bet bendras vaizdas... niu ne mano skonio ir nors kuola ant galvos tasyk verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 11 gruodžio 2014 - 18:02
Klausimas.vel is durniu operos...jei grunte gyvens melanijos,o beveik visas dugnas apzeles bus hydrocotyle tripartita(svajone wub.gif ) ar reiks dugna nusiurbinet nusiurbeju? Ar susitvarkys melanijos,korydorai, hydrocotyle tripartita g.gif kazkaip neisivaizduoju kaip tai reiks daryt,kai dugnas apauges augalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 11, 19:54)
Klausimas.vel is durniu operos...jei grunte gyvens melanijos,o beveik visas dugnas apzeles bus hydrocotyle tripartita(svajone wub.gif ) ar reiks dugna nusiurbinet nusiurbeju? Ar susitvarkys melanijos,korydorai, hydrocotyle tripartita g.gif kazkaip neisivaizduoju kaip tai reiks daryt,kai dugnas apauges augalu doh.gif

Net ir labai patyre bei taupus maitintojai tokiu atveju vis tiek turi pridet ranka.
Nerekomenduotina uzsiimt aukstuoju pilotazu kol sparnai neisaugo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 11, 21:17)
Net ir labai patyre bei taupus maitintojai tokiu atveju vis tiek turi pridet ranka.
Nerekomenduotina uzsiimt aukstuoju pilotazu kol sparnai neisaugo  tongue.gif

Aukstasis pilotazas,tai lepiu augalu auginimas su prastu apsvietimu be co2 ar zuvu maitinimas? Cia taves nesupratau blush2.gif kad rankas reiks merkt,tai net neabejoju,jokia gyvybe akvariume uz mus neisblizgins stiklu,nepakeis vandens...bet ar butina nusiurbinet dugna?nes kiti n metu turi akva ir net nezino,kad yra toks daiktas-nusiurbejas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 11, 22:46)
Aukstasis pilotazas,tai lepiu augalu auginimas su prastu apsvietimu be co2 ar zuvu maitinimas? Cia taves nesupratau blush2.gif  kad rankas reiks merkt,tai net neabejoju,jokia gyvybe akvariume uz mus neisblizgins stiklu,nepakeis vandens...bet ar butina nusiurbinet dugna?nes kiti n metu turi akva ir net nezino,kad yra toks daiktas-nusiurbejas doh.gif

nusiurbinėt tai nebūtina,bet dėl tripartitos tai labai abejoju,kad ji augtų
Atsakyti
tripartitai reikia daug šviesos. Ten kur pas mane ji jos gavo daug- auga pažeme, ten kur mažai- stiebiasi į viršų.

po truputi augam (foto telefoninė):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 12 gruodžio 2014 - 10:28
QUOTE(Tuomce @ 2014 12 12, 11:26)
tripartitai reikia daug šviesos. Ten kur pas mane ji jos gavo daug- auga pažeme, ten kur mažai- stiebiasi į viršų.

user posted image

Tuomce... foto kaip is kokio katalogo bigsmile.gif bigsmile.gif blink.gif blink.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Neberodikite tokiu groziu, nes galiu sporogti is pavydo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 11, 22:46)
Aukstasis pilotazas,tai lepiu augalu auginimas su prastu apsvietimu be co2 ar zuvu maitinimas? Cia taves nesupratau blush2.gif  kad rankas reiks merkt,tai net neabejoju,jokia gyvybe akvariume uz mus neisblizgins stiklu,nepakeis vandens...bet ar butina nusiurbinet dugna?nes kiti n metu turi akva ir net nezino,kad yra toks daiktas-nusiurbejas doh.gif

Tuscia akva tai gal ir galima daug metu puoselet be nusiurbimo ax.gif
Tu DEGI! Per daug nagucius i akva kaisioji. Nori, kad viskas butu greitai, is karto, momentaliai ir dar blizgetu bigsmile.gif Norai pagirtini, bet taip nebuna schmoll.gif Juk akvas turi uzsistartint! Kasdienis jo reorganizavimas tik jau nepagreitins sito proceso. Kas bus kai prasides nesekmes, ligos, dumbliai ir t.t. Ar tada nebus PERDEGTA?
Akvas turi visokiu papildu: filtru, burbuliuokliu, samtuku ir pan., bet visu svarbiausia, kad jis turetu seimininko KAN-TRY-BE 4u.gif
-------------------
Ku daryt su elodejos saknim? g.gif Ana karta apsukau aplink kotuka ir isodinau, bet prastai prispaudziau tai istruko ir su ilgo naujo "siulo" galiuku vel i grunta isikibo. Tos senosios taip ir pluduriuoja susuktos. Mazu jas jau nudzyrint? Kazkaip nelabai norisis, bet niekaip nesudalvoju ka daryt g.gif Tiesa dar nezinau ar tos saknys (kaip maitintojos) veikia grunte, virs grunto ar visaip? Isikabina juk tik paciu galiuku, o tos susuktos irgi bando issitiest, bet yra jau ne pacios graziausios blush2.gif
Elodeja ir visai be saknu augtu, ale tada ji man labai isstypsta, uzsilenkia ant vandens pavirsiaus ir nei pacios besimato, nei kitiems augalams sviesos duoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 12 12, 12:26)

user posted image

O jau grozis wub.gif na man taip norisi tripartitos,man ji tokia grazi wub.gif na bet supratau-pirma reikia susitvarkyt apsvietima thumbup.gif
Atsakyti
Kas arti Vilniaus paziurekit Perku-parduodu skelbimus. Nexylu dovanu yra 4u.gif Tame tarpe augalai, ungurys ir stiklinis chamukas biggrin.gif
----------------------
Cile, ruosk burbulus ir auksines zuveles! Kaledos arteja. Dovanu visiems reiks drinks_cheers.gif
----------------------
O gal zinot kas (neskaitant ufonautu ir su jais kovojancio Van Damo) gali gyvent be deguonies? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 12 12, 11:26)

user posted image

Tuomce, a kur zuvys??? bigsmile.gif
Ir kaip Tau pavyko ikelt fotke, kad mano kompas nepagedo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 12, 12:18)
Tuomce, a kur zuvys???  bigsmile.gif
Ir kaip Tau pavyko ikelt fotke, kad mano kompas nepagedo?  g.gif

Žuvys šalia reineckii smile.gif
Atsakyti