Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Sveiki koki samuka patartumet i mano akvariuma 60l kad sraiges pavalgitu ir dumblius jai atsirastu:)
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2014 12 08, 23:53)
Mano akvariumui jau beveik 2 mėn., bet neonai po šiai dienai labiau slepiasi žolėse (sulindę į valisnerijas). Išlenda šėrimo metu, bet labiau palei dugną.

Keista,o raso jog laikosi viduriniam ir virsutiniam sluoksny g.gif gal jos kokiu kaimynu pas tave bijo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2014 12 08, 23:29)
Sveiki koki samuka patartumet i mano akvariuma 60l kad sraiges pavalgitu ir dumblius jai atsirastu:)

Tai, kad tokiu samuku gal dar mokslininkai net neisrado g.gif
Atsakyti
O gal buna samu kurie moka blynus kept? bigsmile.gif O siuksles isnest? bigsmile.gif Ooo...??? bigsmile.gif As dab galvoju: nu kam man tada ta zmona reikalinga? g.gif
Atsakyti
Sveiki akvariumų ir žuvyčių mylėtojai 4u.gif Noriu paklausti, ar yra čia jūsų tarpe gerų draugiškų Panevėžiečių ? bigsmile.gif Noriu įsigyti augalų akvariumui, gal kas turite perteklių, gal kas dovanojate, ar parduodate už simbolinę kainą blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Egyda @ 2014 12 08, 23:29)

Na pas mane vienas iš Botia rūšies šamukų yra https://www.google.l...ved=0CAYQ_AUoAQ , tai jis paužkandžiauja sraigėmis, bet jų tiek privyso, kad matomai jis vienas nebeišvago sad.gif

Sako norint sraiges isnaikinti reikia isileisti Helenos sraigiu, jos suvalgys visas sraiges, o kai nebeliks ka valgyti ir pacios isnyks...
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2014 12 09, 15:21)
Na pas mane vienas iš Botia rūšies šamukų yra https://www.google.l...ved=0CAYQ_AUoAQ , tai jis paužkandžiauja sraigėmis, bet jų tiek privyso, kad matomai jis vienas nebeišvago sad.gif

Sako norint sraiges isnaikinti reikia isileisti Helenos sraigiu, jos suvalgys visas sraiges, o kai nebeliks ka valgyti ir pacios isnyks...

botijos kiek teko skaitinetis tik nuo 200l.
o del helenos nesutinku, nes turiu ja, gyvena su gaidziu ir nesiskundzia gyvenimu. (naikint neturi ka - ten sraigiu niekad nebuvo).
Atsakyti
nebėr helėnėms ką valgyt jau seniai, išnaikino visas, bet jomajo kiek jų pačių prisiveisė biggrin.gif tiek, kad netrukdo, nelaipioja augalais.
kam reikia dovanoju biggrin.gif
Atsakyti
Kristutex, Panevezy jei neklystu dėl vardo yra Žydrunas, kuris nebrangiai pardavinėja augalus, aš iš jo esu pirkus. Pabandysiu surast pas save jo tel
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2014 12 09, 18:26)
nebėr helėnėms ką valgyt jau seniai, išnaikino visas, bet jomajo kiek jų pačių prisiveisė biggrin.gif tiek, kad netrukdo, nelaipioja augalais.
kam reikia dovanoju biggrin.gif

Tai va galvoju gal viena helena isileisti kad apmazintu tas mazas sraigutes bet ir kad neprisiveistu helenu dauk:) seip pas mane auga dar Kuhuli Loach (Pangio kuhlii) alia jie kaskiek turetu valgiti bet tu sraiguciu vistiek tik daugeja:) o samukus jai galit pasiulikit kokie tilptu i mano 60l ir galvoju kreveciu isileisti tai kad ju nesuvalgitu;D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egyda: 09 gruodžio 2014 - 19:42
QUOTE(Egyda @ 2014 12 09, 21:38)
Tai va galvoju gal viena helena isileisti kad apmazintu tas mazas sraigutes bet ir kad neprisiveistu helenu dauk:) seip pas mane auga dar Kuhuli Loach (Pangio kuhlii) alia jie kaskiek turetu valgiti bet tu sraiguciu vistiek tik daugeja:) o samukus jai galit pasiulikit kokie tilptu i mano 60l ir galvoju kreveciu isileisti tai kad ju nesuvalgitu;D

Tai kad Pangio kuhlii yra burine zuvyte,jas bent 3 akvariume laikyti reikia,kitaip abejoju,kad ja matot biggrin.gif man jos labai wub.gif ir vyras labai nori,bet mano akva 30 lt per mazas joms verysad.gif o kaip pas jus,ar visad slepiasi?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 09, 21:20)
Tai kad Pangio kuhlii yra burine zuvyte,jas bent 3 akvariume laikyti reikia,kitaip abejoju,kad ja matot biggrin.gif man jos labai wub.gif ir vyras labai nori,bet mano akva 30 lt per mazas joms verysad.gif o kaip pas jus,ar visad slepiasi?

As jas gavau su akvariumu jos yra dvi, seip pradzioja gal menesi ju nemaciau issigandau pamates kas da gyvates cia atsirado nes jau buvau pamirses jas:D ir buves savininkas sake ju beveik nemates:D db akvariumas apsodintas augalais ir jau koks menesis vis daugiau as juos matau o paskutinuoju metu pagrinde islinde buna bet laikosi desnineja puseja akvariumo beveik visada:)
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2014 12 09, 19:38)
o samukus jai galit pasiulikit kokie tilptu i mano 60l ir galvoju kreveciu isileisti tai kad ju nesuvalgitu;D

Kadangi norėjau mažų, tai pas mane šamukai oto (otocinclus offinis). Iki šiol nenustygdami darbavosi, bet po paskutinio vandens keitimo, kai pajudinau gruntą (ir buvo šiek tiek susidrumstęs vanduo), kažkokie apatiški pasidarė. Ant šakos pasislėpę tūno.
Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 08, 22:52)
Keista,o raso jog laikosi viduriniam ir virsutiniam sluoksny g.gif gal jos kokiu kaimynu pas tave bijo g.gif

Kad pas mane krevetės drąsiai šeiminikauja. Kažin, ar neonai turi ko bijoti?

Akvariumo viršų man užpildo danijos. Nors jos duodasi po visą akvariumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 09 gruodžio 2014 - 20:55