gal pas ka atsirado ampuliariju prieauglio?
QUOTE(11alpina @ 2014 12 04, 21:59)
nieko nenutiks toms žuvims, svarbiausia užkurti ir pašildyti mašiną prieš įkraunant į mašiną, kad nebūtų taip šalta, sukrauti žuvis galima į kibirą/kibirus su dangčiu ir ramiai sau partransportuot. Nuvykus į vietą įmeskit į kibirą šildutyvą ir ramiai sau sutvarkykit akvariumą
Ką tik liaudis darė masinį žuvų pirkimą iš Lenkijos, tūkstantį km žuvys keliavo mašina ir bėdų nebuvo
Ką tik liaudis darė masinį žuvų pirkimą iš Lenkijos, tūkstantį km žuvys keliavo mašina ir bėdų nebuvo
Ačiū Bus proga susitvarkyt akvariumą iš pagrindų, einu skaityt, kokį čia gruntą pasirinkus
QUOTE(turtle @ 2014 12 05, 02:04)
Ačiū Bus proga susitvarkyt akvariumą iš pagrindų, einu skaityt, kokį čia gruntą pasirinkus
Dideles zuvis (izuvinimui) veza uzristuose politileniniuose maisuose kur 20 proc vandens, o likes turis pripustas deguonies. Turbut tiktu ir oras. Svarbu, kad neuzdustu. Tai galima pusiaukelej sustot ir vel ko tai pustelt jei matytusi, kad joms ten blogai
Be to taip ir nemazai seno vandens restarto pagreitinimui nusigabentumet.
Dar yra toks zodis TERMOSAS. Is jo galima pasildyt. PVZ ipilt siltesnio vandens i bambali ir pamerkt i ta maisa ar kibira jei pakeliu drastiskai temperatura nukristu.
P.S. Kartu su zuvimi i maisa sudejus augalus jie irgi kazkiek deguonies gamintu. Tik kibire tai NE Tamsoj atvirksciai - augalai tik naudoja deguoni
QUOTE(turtle @ 2014 12 05, 03:04)
Juoda, 3-5 mm frakcijos jis man pats graziausias,augalams toks smulkus tinkamiausias,o ir zuvyciu spalva isryskeja
Sios savaites "Savaitej" yra ankdotas apie Cile! Nelabai poslas, uz tai nelabai ir juokingas. Ale vis tiek pavydu: apie Arvyda tai jokiu anekdotu, anei pasaku, nei mitu, nei legendu, net nei sumauto epo... - nieko nera
Yra yra . Oi, kiek kalbų po Palangą vaikščiodavo po Žalgirio poilsio Lino namuose. Būtent apie Arvydą
QUOTE(Dilma @ 2014 12 05, 15:41)
Yra yra . Oi, kiek kalbų po Palangą vaikščiodavo po Žalgirio poilsio Lino namuose. Būtent apie Arvydą
Ania? Tai cia turbut apie ta neuzauga katro triusikai NBA sloves galerijoj kabo, o visi mano, kad ten Stoktono paltas. Tai sitas nesiskaito (Legenda ne apie ji, o jis pats yra legenda)
As daug kartu Palangoj buvau bet kazkodel nieko neatsimenu
a koėl aš tavęs nesutikau? Palangoj?
QUOTE(Dilma @ 2014 12 05, 17:00)
a koėl aš tavęs nesutikau? Palangoj?
Nzn. Gal Tu kur nors kitur gyvenai ir po silumines trasas nelandziojai
QUOTE(Dilma @ 2014 12 01, 22:03)
Nepagauna gaidys tu daniju per greitos. Mano gaidelis tik pirmom dienom i jas demesi kreipe, veliau nebeidomios jos jam buvo. Puikiai kartu sugyveno.
Gaidys gaidziui dar nelygus nepamirskit