Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Tai jau turbut man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 12 01, 19:26)
taigi pajudinkit gruntą, prasiurbik kakus ir nešvarumus ir vuolia

Yra racijos lotuliukas.gif Antibiotiku cia tikrai nereikia schmoll.gif (Tiesa, dar su kavamale akmenukus reiktu sumalt, kad koralinis smelis gautusis) biggrin.gif . Tik didzuosius akmenius reiktu gerokai pasveist su sepetuku ir pusvalandi pravirt. (Tada dar syki prasveist ir pusetinai stropiai praskalaut po tekanciu).
Apatinis gruntas dumblio paseli vis tiek islaikys. Vien suvelt neuzteks. Rekomenduociau kiek imanoma daugiau (kad nekenktu kam nors kitam, nors bendro vaizdo nematyt) nusemt ir padaryt kazka mazdaug tokio:
1. Isplaut
2. Pora valandu pakepint orkaitej
3. Dar 10 kartu isplaut iki absoliuciai jokiu drumzliu nebesimatys
4. Supilt (sudeliot) i akva kuri (o ypac kampus!!) kuo stropiausiai zulinsit su sodoj pamirkyta kempinyte tiek laiko, kiek keps gruntas. IR NE SEKUNDES NE TRUMPIAU!!! mirksiukas.gif
5. Nieko negaliu pasakyt del augalu, (juos irgi reiktu dezinfekuot), bet numanau, kad cikliniam ju tiesiog nera.
Kas cia dar neaisku? g.gif Jau taip primityviai rasau, kad net paciam gedele blush2.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš pagaliau savo kūrinį smile.gif Rezultatas aišku dar negalutinis,augalai dar ne visi ir nevisai sužėlę ir žuvyčių bus daugiau žinoma
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 12 01, 19:38)
taip ir darom bet po pora dieneliu ir vel viskas is najo  doh.gif  doh.gif
atsiustos nuotraukos savininkas tvirtina kad ant koralinio  smelio dumblis nesusidaro  g.gif

Bent jau is Tavo atsiustos nuotraukos tai absoliuciai akivaizdu, kad gruntas jau senu seniausiai uzruges. Retkarciais nusiurbiat, bet buvo pusmetis kai tinginiavot. Ania? Tai vat darbar ir srebsit ka uzdirbot.
Gerai, kad tinginiu-ciklinis thumbup.gif Augaliniam uzsiknistumet iki kruvinu asaru! unsure.gif Su visais navarotais praplaukit VISA!!! grunta ir psio.
O tam nedumblejanciam "koraliniam" agentui... nu Tu jau pati pabaiga sugalvok, o as tik pradzia pasufleruosiu:
DA PASOL TY... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 12 01, 20:30)
Parodysiu ir aš pagaliau savo kūrinį  smile.gif Rezultatas aišku dar negalutinis,augalai dar ne visi ir nevisai sužėlę ir žuvyčių bus daugiau žinoma
user posted image

Zydryne, o as Tau jau prisipazinau meilej???? bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif
Absoliuciai mano stilius!!! (Tik pats nemoku taip padaryt). Naturalus, fainai sukomponuoti dalykai! KLASIKA! Esu be zado!! bigsmile.gif (Jei pastebejot, nepuolu aikciot nuo betkurios nuotraukos) blush2.gif
Sitam akvui kaip muzikinis fonas tiktu Vagnerio "Valkyrijos skrydis".
-----------------
"Rukelis" nuo vandens keitimo ar nuo fotiko?
Ku mastom apie kulisa?? g.gif
-----------------
Pritreske tos saku rankos! Lab graziai sukomponuota lotuliukas.gif . Panasu ir i Buchenvalda, ir i Salaspili, ir i Daxau, ir netgi i Pirciupi. Nu ir i visus kitus gerus dalykus biggrin.gif
-----------------
Zydre, o mes su jusu tevuku Wafen SS netarnavom? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 12 01, 21:30)
Parodysiu ir aš pagaliau savo kūrinį  smile.gif Rezultatas aišku dar negalutinis,augalai dar ne visi ir nevisai sužėlę ir žuvyčių bus daugiau žinoma
user posted image

Nerealu wub.gif
Atsakyti
Na pabandysiu paklaust jusu kaip daugiau zinanciu. pastebejau kad vienas mano mailiukas keistai purtosi - kaip parkinsoninis. Kas jam gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 12 01, 21:38)
Na pabandysiu paklaust jusu kaip daugiau zinanciu. pastebejau kad vienas mano mailiukas keistai purtosi - kaip parkinsoninis. Kas jam gali buti?

Parkinsonas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 12 01, 17:00)
Labas vakarelis  4u.gif
ar tiesa kad  ant smulkaus koralinio grunto nesusidaro dumblis ?
Nu taip norisi kad gruntas butu baltas  doh.gif o jis po valymo pora dienu ir  vel dumbliuotas

QUOTE(arvydas. @ 2014 12 01, 17:40)
Visur dumblis susidaro  verysad.gif

Pas mane koralinis smėlis nesidumbliuoja liezuvis.gif. Bet gal todėl, kad šviesos nėra, nežinau... Nors ant stiklo tai atsiranda lopais kažkoks...

Sineriuke, gaidys danijom gali uodegas nuėst. O ir šiaip gaidys labiau pabiršiuj plaukioja (bent jau maniškis, ATA biggrin.gif . Dabar viena višta plaukioja viršuj tongue.gif
Atsakyti
žydryne, nu lenkiu savo galvą prieš jūsų sugebėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 12 01, 23:03)

Sineriuke, gaidys danijom gali uodegas nuėst. O ir šiaip gaidys labiau pabiršiuj plaukioja (bent jau maniškis, ATA biggrin.gif . Dabar viena višta plaukioja viršuj tongue.gif

Supratau,aciu drinks_cheers.gif nusipirksiu gal dar kelis koridorusus ir bus gerai thumbup.gif o kiek l pas jus kur gaidys gyvena,kokie dar kaimynai?kaip su vistom-nesipesa?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 01, 20:46)
Parkinsonas  rolleyes.gif

o jeigu rimciau kalbant? ka talmudai sneka?

pajuokaut kartais irgi galima, bet ne siuo atveju
Atsakyti