QUOTE(11alpina @ 2014 12 01, 19:26)
taigi pajudinkit gruntą, prasiurbik kakus ir nešvarumus ir vuolia
Yra racijos Antibiotiku cia tikrai nereikia (Tiesa, dar su kavamale akmenukus reiktu sumalt, kad koralinis smelis gautusis) . Tik didzuosius akmenius reiktu gerokai pasveist su sepetuku ir pusvalandi pravirt. (Tada dar syki prasveist ir pusetinai stropiai praskalaut po tekanciu).
Apatinis gruntas dumblio paseli vis tiek islaikys. Vien suvelt neuzteks. Rekomenduociau kiek imanoma daugiau (kad nekenktu kam nors kitam, nors bendro vaizdo nematyt) nusemt ir padaryt kazka mazdaug tokio:
1. Isplaut
2. Pora valandu pakepint orkaitej
3. Dar 10 kartu isplaut iki absoliuciai jokiu drumzliu nebesimatys
4. Supilt (sudeliot) i akva kuri (o ypac kampus!!) kuo stropiausiai zulinsit su sodoj pamirkyta kempinyte tiek laiko, kiek keps gruntas. IR NE SEKUNDES NE TRUMPIAU!!!
5. Nieko negaliu pasakyt del augalu, (juos irgi reiktu dezinfekuot), bet numanau, kad cikliniam ju tiesiog nera.
Kas cia dar neaisku? Jau taip primityviai rasau, kad net paciam gedele
QUOTE(bbiitute @ 2014 12 01, 19:38)
taip ir darom bet po pora dieneliu ir vel viskas is najo
atsiustos nuotraukos savininkas tvirtina kad ant koralinio smelio dumblis nesusidaro
atsiustos nuotraukos savininkas tvirtina kad ant koralinio smelio dumblis nesusidaro
Bent jau is Tavo atsiustos nuotraukos tai absoliuciai akivaizdu, kad gruntas jau senu seniausiai uzruges. Retkarciais nusiurbiat, bet buvo pusmetis kai tinginiavot. Ania? Tai vat darbar ir srebsit ka uzdirbot.
Gerai, kad tinginiu-ciklinis Augaliniam uzsiknistumet iki kruvinu asaru! Su visais navarotais praplaukit VISA!!! grunta ir psio.
O tam nedumblejanciam "koraliniam" agentui... nu Tu jau pati pabaiga sugalvok, o as tik pradzia pasufleruosiu:
DA PASOL TY...
QUOTE(žydrynė @ 2014 12 01, 20:30)
Parodysiu ir aš pagaliau savo kūrinį Rezultatas aišku dar negalutinis,augalai dar ne visi ir nevisai sužėlę ir žuvyčių bus daugiau žinoma
Zydryne, o as Tau jau prisipazinau meilej????
Absoliuciai mano stilius!!! (Tik pats nemoku taip padaryt). Naturalus, fainai sukomponuoti dalykai! KLASIKA! Esu be zado!! (Jei pastebejot, nepuolu aikciot nuo betkurios nuotraukos)
Sitam akvui kaip muzikinis fonas tiktu Vagnerio "Valkyrijos skrydis".
-----------------
"Rukelis" nuo vandens keitimo ar nuo fotiko?
Ku mastom apie kulisa??
-----------------
Pritreske tos saku rankos! Lab graziai sukomponuota . Panasu ir i Buchenvalda, ir i Salaspili, ir i Daxau, ir netgi i Pirciupi. Nu ir i visus kitus gerus dalykus
-----------------
Zydre, o mes su jusu tevuku Wafen SS netarnavom?
Na pabandysiu paklaust jusu kaip daugiau zinanciu. pastebejau kad vienas mano mailiukas keistai purtosi - kaip parkinsoninis. Kas jam gali buti?
QUOTE(Eri` @ 2014 12 01, 21:38)
Na pabandysiu paklaust jusu kaip daugiau zinanciu. pastebejau kad vienas mano mailiukas keistai purtosi - kaip parkinsoninis. Kas jam gali buti?
Parkinsonas
QUOTE(bbiitute @ 2014 12 01, 17:00)
Labas vakarelis
ar tiesa kad ant smulkaus koralinio grunto nesusidaro dumblis ?
Nu taip norisi kad gruntas butu baltas o jis po valymo pora dienu ir vel dumbliuotas
ar tiesa kad ant smulkaus koralinio grunto nesusidaro dumblis ?
Nu taip norisi kad gruntas butu baltas o jis po valymo pora dienu ir vel dumbliuotas
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 01, 17:40)
Visur dumblis susidaro
Pas mane koralinis smėlis nesidumbliuoja . Bet gal todėl, kad šviesos nėra, nežinau... Nors ant stiklo tai atsiranda lopais kažkoks...
Sineriuke, gaidys danijom gali uodegas nuėst. O ir šiaip gaidys labiau pabiršiuj plaukioja (bent jau maniškis, ATA . Dabar viena višta plaukioja viršuj
žydryne, nu lenkiu savo galvą prieš jūsų sugebėjimus
QUOTE(Dilma @ 2014 12 01, 23:03)
Sineriuke, gaidys danijom gali uodegas nuėst. O ir šiaip gaidys labiau pabiršiuj plaukioja (bent jau maniškis, ATA . Dabar viena višta plaukioja viršuj
Supratau,aciu nusipirksiu gal dar kelis koridorusus ir bus gerai o kiek l pas jus kur gaidys gyvena,kokie dar kaimynai?kaip su vistom-nesipesa?
QUOTE(arvydas. @ 2014 12 01, 20:46)
Parkinsonas
o jeigu rimciau kalbant? ka talmudai sneka?
pajuokaut kartais irgi galima, bet ne siuo atveju