Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(sineriuke @ 2014 11 30, 23:01)
Priristas buvo prie sakos,augo ir lapai ir saknys,nauji lapai grazus buvo,bet paskiau pajuoduodavo,matyt dumbliai doh.gif dacr jau taip tu visokiu dumbliu nenoriu,bet naujas akva,tai turbut neisvengiama ar gal vis tik g.gif kokius augalus nemyli dumbliai?

Tai, kad tiems parazitams nera skirtumo; viskas jiems tinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 30, 22:28)
Nelabai suprantu kam tuos vandens parametrus matuot?

Jei nelabai toli nuo Zoologijos sodo gyveni galeciau kada nors prisiderinus atmint su visais talmudais. Dviese gal ka geriau nuziuretume

Kazkaip pagalvojau, kad jei ten pasirodytu, kad kazkas labaiiiiii negerai, tai beda aiskiau butu - tik speliot bandau... Va, kai reikia su sausumos zveriu infekcijom kovot, tai man kazkaip paprasciau viskas,o cia...matau, kad kazkas negero daros, o neaisku kas. Beviltiskumas sioks toks... Tai ir sapalioju beleka blush2.gif

Na, tiesa pasakius nelabai baisiai toli - Vilijampolej, principe, tai tik nuo kalniuko nusileist. Tuos talmudus galim padet atbogint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2014 12 01, 00:05)

Na, tiesa pasakius nelabai baisiai toli - Vilijampolej, principe, tai tik nuo kalniuko nusileist. Tuos talmudus galim padet atbogint biggrin.gif

Slabodke Slabodkei nelygu: jei prie Lietuvos upiu motinos tai arti, bet jei link Nevezio... blush2.gif Syki myniau i "Erimitaza" nuolaidu atbuliniam kanalizacijos klapanui pasisemt. Vasara. Maniau sikna prie sedynes prikeps. Atgal tai vobsce: gavos ne tik i kalna, bet dar ir pries veja verysad.gif Ir kas svarbiausia, kad to vamzdzio taip ir negavau! Pries mindamas buvau pasiskambines, sake: "Prasom atvykti. Jo, jo siandien taikome 25 procentu nuolaidas". Tai nuolaidas tai taiko, tik prekes nera biggrin.gif Ux kaip pasiutau!! Daugiau niekad "Ermitazas" mano istinusios mordos nebepamatys schmoll.gif
Uzrasyk man i AZ telefa. Mano mobiliakas (kaip ir viskas kas man i nagus papuola) sugedes, o i paprasta... reik zinot kada skambint, nes lab garsiai birbia, o namuose pilna dieniniu miegaliu) smile.gif
Atsakyti
O ka dar galima auginti su gaideliu 30 l akvariume?o tai labai jis jau liudnai vienas atrodo,o ir plaukiojo labiau palei dugna,kokios zuvytes plaukioja labiau pavirsiuj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 01, 13:19)
O ka dar galima auginti su gaideliu 30 l akvariume?o tai laba g.gif i jis jau liudnai vienas atrodo,o ir plaukiojo labiau palei dugna,kokios zuvytes plaukioja labiau pavirsiuj? 4u.gif

Praktiskai nieko, nes arba gaidys kitas nuskabys, arba kitos gaidi tongue.gif (Dideliam akve dar siaip taip sutelpa).
Gaideliai ypac nemegsta konkurentu su veduokle issklestom uodegom ir pelekais. Kitas galima bandyt. Sakyciau kokie kardinolai ar pecilijos gal ir liptu. Tik dar reik nuziuret temperatura, nes gaidelis megsta gan auksta (nersimui net iki 28, o gyvenimui 24-26). Nezinau del Sumatros barbusu. Panasu, kad jie tiktu ir gaidelis ju nenuskriaustu, bet ar jie patys gaidelio nesudoros?? g.gif
Bet kuriuo atveju reiktu sleptuviu. Ir geriau, kad jos butu ir pavirsiui (!!), ir prie dugno.
-----------------------------
Mano skaiciavimu jusu 30 litru akve 15W termometras normaliom salygom turetu temperatura apie 25 celcijus laikyt. Ar taip ir yra? bigsmile.gif
Atsakyti
Man gaidelis gyveno su corydorais (šamukais). Auga nedideli, kaip tik tokiam tūriui, o ir gaideliui nekliūna..
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 12 01, 14:32)
Man gaidelis gyveno su corydorais (šamukais). Auga nedideli, kaip tik tokiam tūriui, o ir gaideliui nekliūna..

Koridoru (kaip ir ancitrusu) praktiskai nieks nenuskriaudzia. Tik del ciklu nzn, bet samu skura kieta, tai gal neikanda biggrin.gif Ale koridorai irgi tik palei dugna gyvena ax.gif
Sineriuke, reik ko nors skanaus ir neskestancio imest! Tada ne tik visos zuvys, bet ir sraiges i virsu nuvarys thumbup.gif
Atsakyti
o mano gaidys laaaaaabai skriaude pterika... visas be peleku buvo, tiek virsutiniu tiek uodegos. Taip kad skriaudzia juos..... verysad.gif
Atsakyti
Su barbusais abejoju ar sugyvens gaidys, gaidziui turetu buti sunku, o kokiu neoniuku ar kaip alpina rekomendavo samuku ileisciau, su ancistrusu dar viens kitam netrukdytu. Krevetes turetu suvalgyt. g.gif
Atsakyti
O ancitrusui toks akva ne per mazas?
Galvojau,gal su rasbora galaxy sugyventu,kaip manot? g.gif
Atsakyti
Ancitrusui ir neonam reikia akvariumo nuo 60l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 01 gruodžio 2014 - 14:23
QUOTE(žydrynė @ 2014 12 01, 15:23)
Ancitrusui ir neonam reikia akvariumo nuo 60l

Tai cia veisimui, o nepretenduojant i selekcijas (ypac ne patys didziausi) galetu sau gyvent. Neonu ar kardinolu irgi nebutina tuzino; uztektu 3-4 del paivairinimo ax.gif
Tarp kitko pernelyg mazam akve zuvytes ir pacios neauga iki maksimaliu ismieru

Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2014 12 01, 15:18)
O ancitrusui toks akva ne per mazas?
Galvojau,gal su rasbora galaxy sugyventu,kaip manot? g.gif

Gaidzio ir rasboros labai skiriasi vandens parametrai. (Temperatura pakenciama, nors irgi laipsniu-dviem kitoniska, bet kitos salygos net nepanasios) schmoll.gif Be to, rasbora - reikli zuvyte. Pradziai gal ir nevertetu jos imt.
PVZ gaidys megsta sviezia vandeni, o rasbora tokiam momentaliai uzlinksta blink.gif
Atsakyti