QUOTE(žydrynė @ 2014 11 26, 14:21)
jei augalinio nedarysit,tai keliem augalam to ledinio apšvietimo tikrai užteks,tik man forma jo nelabai patinka,kažkoks siauras ir aukštas
o didesnio nenorit pirkt?
Didesnio nera kur statyt,pas mane ir tai zoosodas: sfinksas,buldogiuke,2 amazones papugos,visa laime papugoms siemet dastatem namo kampa ir gavo savo atskira kambariuka,o siaip pas mus rvetaine kartu su virtuve,kuria skiria toks kaip bariukas,viso tik 25 kvadratai,nera kur dideli akva kist,noriu nedidelio,ant to baro,kurio plotis 45 cm,tai man tas akva kaip tik ir forma man jo super,tiks mums,kad aukstesnis ir dizainas
nenoriu paprasto staciakampio stiklo,kuriame visa iranga vidui ir paskiau suk galva kaip ta iranga paslept
del to ieskau tokio su visa paslepta iranga,kad paciai nereiktu sukt galvos koki filtra,koki apsvietima det
Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2014 11 26, 14:25)
daugumai zuvyciu reik bent 25 laipsniu, ciklidams kai kuriems ir daugiau bet ne kambary o vandenyje.
Mes irgi galim gyvent prie 18 laispniu kambaryje - apsirengt galim ir bus silta, bet geriau jauciames kai buna 25, tai ir cia taip pat. gali gyvent bet jokio komforto - apsirengt irgi negali.
Jei reiks sildytuva dapirksiu,jis daug vietos neuzima,o ir laidas graziai uzsisleptu toj juodoj daly