Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2014 11 25, 15:41)
Nu, kad NE. Zuvinas (kol dar pateles per borta nebuvo ismetes) irgi grazias kopas darydavo. Po 3-4 akmenukus apziojes patempdavo! Vienur duobe, o kitur Everestas. Sulygindavau, bet jis per diena vel viska graziai i vietas sudeliodavo  thumbup.gif  Niu abu turejom darbo  mirksiukas.gif
Tik Alpina tai aba meluoja, aba sena fotosesija cia mums bruka. (Viena karta nufotkino, o dabar kilnos paveiksliukus kol juosta baigsis). (Paskui jau pamirsim tai vel nuo pradziu)  unsure.gif  Negali but, kad zuvytes taip tiksliai ir graziai bangele sudeliotu schmoll.gif  Cia kazkokia PASLAPTIS!!! Pofek. Kada nors iminsim ir ta misle. Mes gi LIETUVIAI jobstararai!!! (Tipo gudrus; net uz Putkina gudresni)  ax.gif
Ot keistai atrogo tas kazkas juodo po "bangele"  g.gif  Ania? bigsmile.gif Ir nereik cia ant zuvu stumt! Davai prisipazink ka priximycinai!! A?!??
P.S. Kol dar nevelu... blush2.gif

o kiek litrų buvo tas akvariumas kur žuvinas gyveno?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 11 25, 15:49)
o kiek litrų buvo tas akvariumas kur žuvinas gyveno?

Viedras. Tas pats kuri ir dabar su krevetkom turiu. O Zuvinas buvo ciklazoma saitsa. (Dydzio panasiai kaip degtuku dezute). Gavau 5 kaip atseit barbusus (man atrodo, kad tie kur atidovanojo dar dabar mano, kad ju amerikanski ciklai yra taikus barbusai), bet tas dominante visus ismete per maitinimo skylute ir liko tik 2. O paskui ir patelka ismete verysad.gif Bet panasu, kad ta jau netycia. Tiesiog uzvaike is meiles, wub.gif tai ana pasirinko geriau gyvent pilve pas kate mirksiukas.gif
Kazkur per menesi laiko Zuvinas pasitvarke. Atmetus savaite kai visi 5 kaip sprotukai akis isverte bijojo pajudet is po krumo tai sakyciau gan operatyviai prasisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 11 25, 15:45)
Gi ten apjuodavę akmenukai po apačia, apsinešę, tada akvariumo juosta, tada palaronas, tada spintelė  biggrin.gif
Mano žuvys musek dizaino kursus baigusios, kad taip gražiai sudėlioja viską  lotuliukas.gif

Palei bangele slifuoti akmenukai ir pampersas? Ir psio?? bigsmile.gif Nifiga. schmoll.gif Sukciauji. Tik Leningrado metro stoty "Komsomolskaja" taip padaryta, bet ten milijonas zeku dirbo, o Tu geriausiu atveju tik viena (nu maksimum 10) auksarankiu kaliniu teturi g.gif mirksiukas.gif
Kas yra ta "akvariumo juosta"?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 25 lapkričio 2014 - 16:17
Sveiki,susidomejau moderniais akvariumais, patiko butent BiOrb flow 30.ka manot apie tokius akvariumus,kur jau viskas sukomplektuota? Kaina ju nemaza,tai ar jie isties tokie neblogi? kalbant butent apie BiOrb flow 30,tai gal kas issamiau gali papasakot,kaip ten tas filtras veikia,jei visas akmenukais uzdengtas?ar negalima viso uzdengt,reikia augalais ar dekoracijom dengt,norint,kad nesimatytu? g.gif Į
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 25, 16:12)
Palei bangele slifuoti akmenukai ir pampersas? Ir psio??  bigsmile.gif  Nifiga. schmoll.gif  Sukciauji. Tik Leningrado metro stoty "Komsomolskaja" taip padaryta, bet ten milijonas zeku dirbo, o Tu geriausiu atveju tik viena (nu maksimum 10) auksarankiu kaliniu teturi g.gif  mirksiukas.gif
Kas yra ta "akvariumo juosta"??  blink.gif

nu kur silikonas stiklo klijavimo matosi juodas.
arvydas, kuriam dėmesio trūksta, man nepatinka.. man labiau patinka protingai kalbantis arvydas
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 25, 16:13)
Viedras. Tas pats kuri ir dabar su krevetkom turiu. O Zuvinas buvo ciklazoma saitsa. (Dydzio panasiai kaip degtuku dezute). Gavau 5 kaip atseit barbusus (man atrodo, kad tie kur atidovanojo dar dabar mano, kad ju amerikanski ciklai yra taikus barbusai), bet tas dominante visus ismete per maitinimo skylute ir liko tik 2. O paskui ir patelka ismete  verysad.gif  Bet panasu, kad ta jau netycia. Tiesiog uzvaike is meiles,  wub.gif  tai ana pasirinko geriau gyvent pilve pas kate  mirksiukas.gif
Kazkur per menesi laiko Zuvinas pasitvarke. Atmetus savaite kai visi 5 kaip sprotukai akis isverte bijojo pajudet is po krumo tai sakyciau gan operatyviai prasisuko biggrin.gif

bet taigi sajicos auga iki 12cm dydžio,o jūs tokias 5 laikėt 10l stiklainy user posted image
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 11 25, 19:08)
bet taigi sajicos auga iki 12cm dydžio,o jūs tokias 5 laikėt 10l stiklainy  user posted image

Jo. Nefontanai vietos. Bet nebuvo ka bedaryt: atveze ir lyg ir numete. Teoriskai dar mazi buvo, bet praktiskai vis tiek per dideli. Atgal irgi neeme; kam padovanot cikla tuom kart nesugalvojau, o kai Zuvinas biciuliais atsikrate tada taip ir liko vienas ant oro burbuliuku sokinet. Tada jau puse velnio vietos patapo.
Kai iskepiau filtra nori nenori teko Zuvinui nauju namu ieskot. Gera pusmeti afrikanus paskriaude. Bet ten, sako, jau nebuvo skriaudykla i vienus vartus. O nelabai senai vobsce isplauke verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(11alpina @ 2014 11 25, 17:35)

arvydas, kuriam dėmesio trūksta, man nepatinka.. man labiau patinka protingai kalbantis arvydas

Man irgi, bet pasirinkimas nepergausiausias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 11 25, 17:30)
Sveiki,susidomejau moderniais akvariumais, patiko butent BiOrb flow 30.ka manot apie tokius akvariumus,kur jau viskas sukomplektuota? Kaina ju nemaza,tai ar jie isties tokie neblogi? kalbant butent apie BiOrb flow 30,tai gal kas issamiau gali papasakot,kaip ten tas filtras veikia,jei visas akmenukais uzdengtas?ar negalima viso uzdengt,reikia augalais ar dekoracijom dengt,norint,kad nesimatytu? g.gif Į

Regis, Sineriuk, kad Tu apie ta biorba zinai daugiau negu mes visi kartu sudejus. Pabandziau pagoglint (nu kad kokius nors niekadejiskus elementus uzmatyciau) bet nelabai gavosis. Zioplas ant kompu esu blush2.gif
Pagaliau jei net ir nusigoglinciau,- ar Tau reikia dar kazka is ineto platybiu sufleruot? O patirties tai baba unsure.gif
Bet siaip tai net labai indomu kas cia do per naujove bigsmile.gif Duok zinot kaip seksis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Arvydai,butent kad nelabai ka nusimanau,ten viskas sumontuota,uzslepta:filtras,apsvietimas led,bet kad nezinau ar kaina atitinka kokybe,nes kaina tai nemaza,va dar vienas pvz. Hagen firmos akvariumas fluval edge(46 litru-apie 600 lt),daugiau apie ji: http://akvariumai.lt...-edge-3717.html .dizainas man labai grazus,iranga uzslepta,nieko nesimato,bet ar ju filtrai geri,ar toks led apsvietimas tinka augalams?akvariumo dugnas ne visas ant plokstumos,o stovi ant pado,kuris perpus mazesnis,tai nemazi akvariumo krastai kabo ore,ar tai saugu? daugybe klausymu kyla,o informacijos mazai,gal kas domejotes,ar vertas jis tokiu pinigu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 11 25, 23:26)
Arvydai,butent kad nelabai ka nusimanau,ten viskas sumontuota,uzslepta:filtras,apsvietimas led,bet kad nezinau ar kaina atitinka kokybe,nes kaina tai nemaza,va dar vienas pvz. Hagen firmos akvariumas fluval edge(46 litru-apie 600 lt),daugiau apie ji: http://akvariumai.lt...-edge-3717.html .dizainas man labai grazus,iranga uzslepta,nieko nesimato,bet ar ju filtrai geri,ar toks led apsvietimas tinka augalams?akvariumo dugnas ne visas ant plokstumos,o stovi ant pado,kuris perpus mazesnis,tai nemazi akvariumo krastai kabo ore,ar tai saugu? daugybe klausymu kyla,o informacijos mazai,gal kas domejotes,ar vertas jis tokiu pinigu? g.gif

Vis tiek sunku kazka pasakyt neciupinejus. Pameginsiu kur manau, kad gali but labiau i neigiama puse.
Led apsvietimas geras dalykas, o ausinimas ko gero net nebutinas. Firma rimta, tai turbut dugna tvirta parinko. Stoves. lotuliukas.gif Filtru ar ko tai panasaus nesimato, bet irgi turbut neblogi jei Hagen stato.
KAINA. Didoka kaip tokiam mazam akvui.
Kubo forma nera idealiausia jei ketinama turet akva su augalais.
Itartina, kad fotkej bliudas jau su dekoracija. Kas uz jos paslepta? O kur laidai?
Turbut blogiausias pastebetas dalykas: o kas bus kai kas nors suges??? Kiba nauja akva teks pirkt? Abejoju musu pardese greit atsiras atsarginiu daliu g.gif
Siaip idomiai atrodo. Reiktu, kad kas nors ismegintu. Ale jei naujove, tai dideles patirties dar niekas netures schmoll.gif
Atsakyti
Sis video apie fluval edge labai informatyvus: https://www.youtube....2lg&app=desktop ,viska parodo,papasakoja,tik kad angliskai as tik esme suprantu,bet paziurejus viskas aisku,kaip viskas paslepiama ir koks filtras smile.gif augalinio daryt nenoriu,nedraugauju su augalais,bet keli gyvi tikrai bus,o augint noriu barbusus,kiek idomu i 46 l akva galima butu ileist?
Kas dek sio akvariumo,idomiausia,kad dalis dugno stiklinis(be pado),o gruntas laikui begant zaliuoja,tai ar nebus problema,kad labai matysis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 26 lapkričio 2014 - 10:42
QUOTE(sineriuke @ 2014 11 26, 10:16)
Sis video apie fluval edge labai informatyvus,viska parodo,papasakoja,tik kad angliskai as tik esme suprantu,bet paziurejus viskas aisku,kaip viskas paslepiama ir koks filtras smile.gif  augalinio daryt nenoriu,nedraugauju su augalais,bet keli gyvi tikrai bus,o augint noriu barbusus,kiek idomu i 46 l akva galima butu ileist?
Kas dek sio akvariumo,idomiausia,kad dalis dugno stiklinis(be pado),o gruntas laikui begant zaliuoja,tai ar nebus problema,kad labai matysis? g.gif

Man tokiam kavariume žiauriai gerai žiūrėtųsi kriauklinukai. Baseinų filtrų smėlis, porą didelių akmenų ir daug kriauklių. kokie 7-10 kriauklinukų, nu super būtų wub.gif
Atsakyti