Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Eri` @ 2014 11 24, 19:40)
jei zmogus daro nestudijuodamas informacijos - ojej kaip buna uzpuolamas forumo zudiku, o jeigu zmogus pries darant diskutuoja klausia domisi , tai vistiek per kupra gauna... kur logika? g.gif
nezinau nei kokie jie uzaugt nelaisveje nei ka - pilna prisiskaiciau kad daug kas po 2 laiko net ir mazesniuose stiklainiuose, todel naturaliai ir kilo klausimas....
o aligatorius hmmm visai nieko - tik bijau zuvis isnaikins biggrin.gif
Arvydai - sviesa jau sumazinta, bandau kovot su tais taskais - brenzio per mazai bus taip pagalvojau, puse petkes like tik. biggrin.gif tai porai val efektas

Ne viska cituojamam tekste supratau, bet ESME turbut pagavau: brendziuko man baba verysad.gif verysad.gif
----------------
Tradiciskai zmogus pasiklausia, isgirsta kas ka sako ir paskum kazka panasaus daro. (Reciau, bet pasitaiko, kad (net) paraso kaip sekesis aba nesexsis..ka) Dazniausiai pavyksta thumbup.gif Nors ir forumo "kileriai" nera DIEVAI. Kartais klysta verysad.gif Tad jiems labai svarbu zinot ar veikia patarimai!! O kai patarimu nepaisoma, ar uzduodami per eilute dubliuojantys klausimai... Nu pikta kaip... jobanyvroges verysad.gif
Po 20 metu is Taves, Eri, gali isaugt akvariumiste! thumbup.gif Bet kol kas zavi tik jumoro jausmas ir atkaklumas drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu jausmas tai klaikus. ne tik kad nezinau daugiau nei puses apie akva, bet dar ir suniekinta esu bandant dometis, suzinot, issiaiskinti tuos nezinomus dalykus...

Alpina, va va, ir skaiciuoju kaip jiem ten su vieta, todel ir pasiklausiau smile.gif (klausimas taip ir buvo formuluotas, ne tik kad noriu ir ar sugyvens, bet ar uztekts jiems vietos). Gavau atsakyma ir rami dabar drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 24 lapkričio 2014 - 19:43
QUOTE(M.K. @ 2014 11 24, 20:16)
iš esmės niekam nerūpi. O kas galės, gal ir surankios smile.gif

M.K., nu turek biski sazines: cia gi bledskas puslapis, o Tu vaikus kisi verysad.gif Henrikas Daktaras is pauksciuku-karveliu isaugo. Tai kitam banditui ko dar reikia? Zuvytes isgelbes?
Nemandagu. schmoll.gif Prakarteles prie akvu nelimpa schmoll.gif Suprantu Tavo geranoriskuma (ir vertinu seksava avatara, kuri, jau reiktu atsviezint ir vel pradziugint mano akyciu prigesusia tinklaine bigsmile.gif )
Is esmes nieko blogo, bet tik ne ta vieta ir ne tos aplinkybes. Plius juodas falsas pribloskia!
Linkiu sekmes! 4u.gif
P.S. Supazindinkit mane su tuo vaiku

Papildyta:
QUOTE(Eri` @ 2014 11 24, 20:39)
nu jausmas tai klaikus. ne tik kad nezinau daugiau nei puses apie akva, bet dar ir suniekinta esu bandant dometis, suzinot, issiaiskinti tuos nezinomus dalykus...

Alpina, va va, ir skaiciuoju kaip jiem ten su vieta, todel ir pasiklausiau smile.gif (klausimas taip ir buvo formuluotas, ne tik kad noriu ir ar sugyvens, bet ar uztekts jiems vietos). Gavau atsakyma ir rami dabar  drinks_cheers.gif

Bet kur cia mano navaras???????????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 24, 20:00)
Bet kur cia mano navaras???????????? blink.gif

apie tuos 20 metu kalbant...
aj kaip ten tas kopustas jusas vadinas kur toks labai panasus i petrazole? gaidukui ziauriai patiko jame sleptis.
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 11 24, 21:56)
apie tuos 20 metu kalbant...
aj kaip ten tas kopustas jusas vadinas kur toks labai panasus i petrazole? gaidukui ziauriai patiko jame sleptis.

Nesirisk i ridikus schmoll.gif schmoll.gif
Dar nematau kam yra sansu mane ispyzdavot. Bet visai imanoma, kad belenkuriai mamkei atsiras kurybinis ikvepimas ir tada jau man doh.gif
Lengvai nepasiduosiu (Tu juk irgi bandai drygintis); nulenksiu zila galva. Su pagarba!!! (Tarp kitko jau lenkiu, tik nesakysiu kam, kad nepasinestu i sventasias, nes piligrimu Dilmos sikinyke ir taip jau perteklius. Tiesiog HEKTARAS svieciasi) rolleyes.gif
Uz "gaidukus" tai turbut pati jau numanai kas bus. Musu kanalizacijoj tokie ilgai negyvena.
Eri, nuimk gaza sneket vien apie savo 2 ar 3 dumbliukus. OK? Tu druciai palaikai tema! As irgi stengiuosis. Skirtumas tik toks, kad Tau poryt-uzporyt atsibos supermamkes, o as tas storybes jau gal net pusmeti mankstinu blush2.gif
----------
Nagis! Hmmmm! Nepamirsom nauju ismieru 126/60 (pastarasis dar nepasikeite nuo brandaus socializmo)/126. Per papus su neperpapiskai itemptu siulu ir + akvo kubatura.
Ten reklamoj buvo, kad per diena galima pora numereliu liemenuko uzsiaugint. Prasyciau nepasisudint pries Dziungalijos ziurkenu panas kurioms jau pries savaite livcikai pasprogo. Dar turim laiko!
Ziuri komisija.
PIRMININKAS
P.S. Nu jei katrai labai jau nesexis, tai represiju kaip ir nenumatyta blush2.gif
Bet sitas (PS) tekstas ne todel, kad skatint jumis i nuopoli, i sokoladinius pyragelius, ar svetimus ..ledus, o atvirksciai: atsiduot man rolleyes.gif (Kol dar salyginai kudos zinoma estite).
Jo, jo! Dvirati ir as turiu!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---------
Biski alaus sian nutempiau. Nepykit. Ir jokiu gyvu neprisipazinkit MP blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 24 lapkričio 2014 - 23:00
user posted image
Atsakyti
11alpina, grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dideles rimtos zuvys smile.gif
Atsakyti
Zuvys tai grazios, bet zalumos nerasta. Darau isvada, kad ciklinis - tinginiu akvas biggrin.gif
Ir dar vienas klausimas pasistojo: o kodel taip yra, kad visos uzsiciklinusios turi ir CO2 iranga? Cia zuvyciu charakteri gerina ar kaip? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Alpina, o tos grunto bangos kaip padarytos? g.gif Ne pirma karta ziuriu, bet nedasunta. Atrodo idomiai lotuliukas.gif Nusiplagijuociau, bet mazam akve turbut nebus efekto.
Bet ten juk ne antras dugnas?? (Kam gi jis Tau butu reikalingas). Siaip del dizaino padaryta ar yra kokia nors funkcine paskirtis?
Atsakyti
nu arvydai biggrin.gif
Cilklidai augalus ėda.
C02 nei su žiburiu pas mane nerasta.
Su gruntu nedarau nieko, čia žuvys sau dizainą daro. Knisa, perkasa, nešioja iš vieno akvariumo galo į kitą. Išlygini, už pusės valandos jau kopos padarytos
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 11 25, 15:02)
Su gruntu nedarau nieko, čia žuvys sau dizainą daro. Knisa, perkasa, nešioja iš vieno akvariumo galo į kitą. Išlygini, už pusės valandos jau kopos padarytos

Bet cia tos "kopos" tokios labai estetiskos thumbup.gif dazniausiai tai tiesiog transejos buna israusiamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 11 25, 15:10)
Bet cia tos "kopos" tokios labai estetiskos  thumbup.gif dazniausiai tai tiesiog transejos buna israusiamos  doh.gif

Nu, kad NE. Zuvinas (kol dar pateles per borta nebuvo ismetes) irgi grazias kopas darydavo. Po 3-4 akmenukus apziojes patempdavo! Vienur duobe, o kitur Everestas. Sulygindavau, bet jis per diena vel viska graziai i vietas sudeliodavo thumbup.gif Niu abu turejom darbo mirksiukas.gif
Tik Alpina tai aba meluoja, aba sena fotosesija cia mums bruka. (Viena karta nufotkino, o dabar kilnos paveiksliukus kol juosta baigsis). (Paskui jau pamirsim tai vel nuo pradziu) unsure.gif Negali but, kad zuvytes taip tiksliai ir graziai bangele sudeliotu schmoll.gif Cia kazkokia PASLAPTIS!!! Pofek. Kada nors iminsim ir ta misle. Mes gi LIETUVIAI jobstararai!!! (Tipo gudrus; net uz Putkina gudresni) ax.gif
Ot keistai atrogo tas kazkas juodo po "bangele" g.gif Ania? bigsmile.gif Ir nereik cia ant zuvu stumt! Davai prisipazink ka priximycinai!! A?!??
P.S. Kol dar nevelu... blush2.gif
Atsakyti
Gi ten apjuodavę akmenukai po apačia, apsinešę, tada akvariumo juosta, tada palaronas, tada spintelė biggrin.gif
Mano žuvys musek dizaino kursus baigusios, kad taip gražiai sudėlioja viską lotuliukas.gif
Atsakyti