Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

kiek ziurejau googlej, tai ir pas mane kakas panasaus i ta taskini dumbli.. ant vieno anubio lapo, ir ant vienos sienes keli taskeliai. bet an sildytuvo keli taskeliai ten ant galiuko kur uzmauta plastmase isitaise i vidu - kokie pasiulymai butu?
Atsakyti
Jonavoje dovanoni Cryptocoryne aponogetifolia:)
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 11 23, 19:05)
kiek ziurejau googlej, tai ir pas mane kakas panasaus i ta taskini dumbli.. ant vieno anubio lapo, ir ant vienos sienes keli taskeliai. bet an sildytuvo keli taskeliai ten ant galiuko kur uzmauta plastmase isitaise i vidu - kokie pasiulymai butu?

O anie pasiulymai tau netinka? bigsmile.gif Aha, ziauriai apejes akvas unsure.gif Tada darom taip:
1. Anubi suvalgom.
2. Langa isdauzom.
3. Filtra priduodam i metalo lauza.
4. Nuperkam Arvydeliui alaus.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 23, 19:58)
O anie pasiulymai tau netinka? bigsmile.gif  Aha, ziauriai apejes akvas unsure.gif  Tada darom taip:
1. Anubi suvalgom.
2. Langa isdauzom.
3. Filtra priduodam i metalo lauza.
4. Nuperkam Arvydeliui alaus.
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

aj geriau as sau brendzio pasiimsiu ir nebematysiu tu taskeliu:DDD
Atsakyti
Sveiki, atrėja draugės gimtadienis ir ji labai nori dviejų auksinių žuvelių.
Gal kas parduodate Vilniuje, mielai nupirkčiau.smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit atliekamo Microsorum pteropus paparčio?
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 11 23, 22:19)
aj geriau as sau brendzio pasiimsiu ir nebematysiu tu taskeliu:DDD

PALAUK!!! O kur mano navaras? blink.gif
Visumoj tai neblogas dumbliu naikinimo metodas uzsipilt liustra iki nieko nebesimato lotuliukas.gif Reiktu i pradziamoksli surasyt ir talmudu sudarytojams pranest. biggrin.gif Analogiskai masiniukus remontuoja: jei kas nors barska - pasigarsink radija ax.gif

Papildyta:
QUOTE(niklide @ 2014 11 24, 11:14)
Sveiki, atrėja draugės  gimtadienis ir ji labai nori dviejų auksinių žuvelių.

O kam 2?? bigsmile.gif Taigis viena irgi kuo puikiausiai norus pildo! thumbup.gif Nebent jau butu visiskai kokios nors SENES issunkta ir nieko gero nebeturetu. Bet tada ir pirkt neapsimoka schmoll.gif
Atkalbekit drauge nuo auksines. Tatai pati prasciausia zuvyte kokia tik imanoma sugalvot verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2014 11 24, 11:38)
Gal kas turit atliekamo Microsorum pteropus paparčio?

Itariu, kad Cile turi. Kaip ten su atliekamu nzn, o, be to, jin Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 24 lapkričio 2014 - 10:57
QUOTE(niklide @ 2014 11 24, 10:14)
Sveiki, atrėja draugės  gimtadienis ir ji labai nori dviejų auksinių žuvelių.

Tagi vilniuje parduotuvese kiekvienoj rasit situ tersianciuju. Rinktines g specializuota parduotuve netoli turgaus, BIG'e akvazoo labai daug turi (tiesa kol as ten buvau atejo moteriske, sake pirko "vakar" o siandien jau padvese biggrin.gif, tai atejo dar kart antra pirkti).

Mano klausimas:

O as mastau antra pterika pirkt, kazi sugyvens 2 tokiam kiekyje? noriu L183 pasiimt
Atsakyti
Dėkoju už patarimus. Draugei, nusipirkus Kalvarijų turguje, jos jau antrą dieną nugaišo. Dabar laimę bandysiu aš.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 23, 14:51)
Ir vel chemija  verysad.gif
Is viso tu slyksciu trasu nereikia!
Kitas dalykas, dumbliai ne tik nuo trasu atsiranda. Bet kai jau pilta chemijos tai paskui pasiutusiai sunku vandens sudeti sugaudyt: ko te truksta ir ko perteklius.
Manyciau, kad siuom atveju reiktu pazaist su apsvietimu. Drastiskai sumazint svietimo laika aba is viso porai dienu uztamsint. Aisku, reik salint ir mechaniskai, tik nuo augalu - sunkoka  unsure.gif
Siaip zalias taskinis dumblis nera labai piktas, bet atsikratyt jo irgi nera lengva. Nzn kiek pas jumis jo daug, bet jei dar pakenciama - kol kas bicilino nerekomenduosiu.
P.S. Kokius augalus apniko?

galbut ir apsvietimas negeras... g.gif bandysiu primazint..
o labiausiai tas taskinis myli Ludwigia repens (atrodo taip vadinas) ir anubi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(niklide @ 2014 11 24, 13:04)
Dėkoju už patarimus. Draugei, nusipirkus Kalvarijų turguje, jos jau antrą dieną nugaišo. Dabar laimę bandysiu aš.

doh.gif nu tai kas turguj perka....
man pasakojo kaip ten smagiai jos gyvena, sildytuvas vienas o indu kokiu 10, to pasekoje visur po kazkiek laiko jis pabuna ir yra keliamas i kita inda, automatiskai temperaturu svyravimas labai didelis - lauke -1 o sildytuvas sildo bent iki 25. o dar plius ligos - visas spektras.
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 11 24, 14:54)
galbut ir apsvietimas negeras... g.gif bandysiu primazint..
o labiausiai tas taskinis myli Ludwigia repens (atrodo taip vadinas) ir anubi

Jei ikelta Tavo akvo fotke tada jau daugoka dumbliu. unsure.gif Kur anksciau buvai?? Tada jau reik druciai patamsint.
O sitie sudukai nuo nanos (anubio) nenusivalo? bigsmile.gif Barzda tai nenusivalo, bet sitie... g.gif Anubis vobsce kazkoks dumbliu siurblys: jau jei atsiranda -0 tai ant jo pirmu pirmiausiai.
Bet kuriuom atveju perspektyviau is pradziu pavalyt mechaniskai; tada uztamsint; po to vel valyt ir... Is esmes jau tada zaliasis taskiukas turetu pereit i budejimo faze. Atbus jei vel persviesit, jam patinkancio meslo ipilsit ar kas tai tokio. Visiskai juom (kaip ir bet kokiu kitu) neatsikratysit, bet sutramdyt imanoma.
P.S. Ot imsiu ir ir ir nieko P.S neparasysiu! thumbup.gif Juk visiems(-oms) buna PIRMAS KARTAS! drinks_cheers.gif wub.gif nestuke.gif blink.gif
Atsakyti