kiek ziurejau googlej, tai ir pas mane kakas panasaus i ta taskini dumbli.. ant vieno anubio lapo, ir ant vienos sienes keli taskeliai. bet an sildytuvo keli taskeliai ten ant galiuko kur uzmauta plastmase isitaise i vidu - kokie pasiulymai butu?
QUOTE(Eri` @ 2014 11 23, 19:05)
kiek ziurejau googlej, tai ir pas mane kakas panasaus i ta taskini dumbli.. ant vieno anubio lapo, ir ant vienos sienes keli taskeliai. bet an sildytuvo keli taskeliai ten ant galiuko kur uzmauta plastmase isitaise i vidu - kokie pasiulymai butu?
O anie pasiulymai tau netinka? Aha, ziauriai apejes akvas Tada darom taip:
1. Anubi suvalgom.
2. Langa isdauzom.
3. Filtra priduodam i metalo lauza.
4. Nuperkam Arvydeliui alaus.
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 23, 19:58)
O anie pasiulymai tau netinka? Aha, ziauriai apejes akvas Tada darom taip:
1. Anubi suvalgom.
2. Langa isdauzom.
1. Anubi suvalgom.
2. Langa isdauzom.
aj geriau as sau brendzio pasiimsiu ir nebematysiu tu taskeliu:DDD
Sveiki, atrėja draugės gimtadienis ir ji labai nori dviejų auksinių žuvelių.
Gal kas parduodate Vilniuje, mielai nupirkčiau.
Gal kas turit atliekamo Microsorum pteropus paparčio?
QUOTE(Eri` @ 2014 11 23, 22:19)
aj geriau as sau brendzio pasiimsiu ir nebematysiu tu taskeliu:DDD
PALAUK!!! O kur mano navaras?
Visumoj tai neblogas dumbliu naikinimo metodas uzsipilt liustra iki nieko nebesimato Reiktu i pradziamoksli surasyt ir talmudu sudarytojams pranest. Analogiskai masiniukus remontuoja: jei kas nors barska - pasigarsink radija
Papildyta:
QUOTE(niklide @ 2014 11 24, 11:14)
O kam 2?? Taigis viena irgi kuo puikiausiai norus pildo! Nebent jau butu visiskai kokios nors SENES issunkta ir nieko gero nebeturetu. Bet tada ir pirkt neapsimoka
Atkalbekit drauge nuo auksines. Tatai pati prasciausia zuvyte kokia tik imanoma sugalvot
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2014 11 24, 11:38)
Gal kas turit atliekamo Microsorum pteropus paparčio?
Itariu, kad Cile turi. Kaip ten su atliekamu nzn, o, be to, jin Kaune
QUOTE(niklide @ 2014 11 24, 10:14)
Tagi vilniuje parduotuvese kiekvienoj rasit situ tersianciuju. Rinktines g specializuota parduotuve netoli turgaus, BIG'e akvazoo labai daug turi (tiesa kol as ten buvau atejo moteriske, sake pirko "vakar" o siandien jau padvese , tai atejo dar kart antra pirkti).
Mano klausimas:
O as mastau antra pterika pirkt, kazi sugyvens 2 tokiam kiekyje? noriu L183 pasiimt
Dėkoju už patarimus. Draugei, nusipirkus Kalvarijų turguje, jos jau antrą dieną nugaišo. Dabar laimę bandysiu aš.
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 23, 14:51)
Ir vel chemija
Is viso tu slyksciu trasu nereikia!
Kitas dalykas, dumbliai ne tik nuo trasu atsiranda. Bet kai jau pilta chemijos tai paskui pasiutusiai sunku vandens sudeti sugaudyt: ko te truksta ir ko perteklius.
Manyciau, kad siuom atveju reiktu pazaist su apsvietimu. Drastiskai sumazint svietimo laika aba is viso porai dienu uztamsint. Aisku, reik salint ir mechaniskai, tik nuo augalu - sunkoka
Siaip zalias taskinis dumblis nera labai piktas, bet atsikratyt jo irgi nera lengva. Nzn kiek pas jumis jo daug, bet jei dar pakenciama - kol kas bicilino nerekomenduosiu.
P.S. Kokius augalus apniko?
Is viso tu slyksciu trasu nereikia!
Kitas dalykas, dumbliai ne tik nuo trasu atsiranda. Bet kai jau pilta chemijos tai paskui pasiutusiai sunku vandens sudeti sugaudyt: ko te truksta ir ko perteklius.
Manyciau, kad siuom atveju reiktu pazaist su apsvietimu. Drastiskai sumazint svietimo laika aba is viso porai dienu uztamsint. Aisku, reik salint ir mechaniskai, tik nuo augalu - sunkoka
Siaip zalias taskinis dumblis nera labai piktas, bet atsikratyt jo irgi nera lengva. Nzn kiek pas jumis jo daug, bet jei dar pakenciama - kol kas bicilino nerekomenduosiu.
P.S. Kokius augalus apniko?
galbut ir apsvietimas negeras... bandysiu primazint..
o labiausiai tas taskinis myli Ludwigia repens (atrodo taip vadinas) ir anubi
QUOTE(niklide @ 2014 11 24, 13:04)
Dėkoju už patarimus. Draugei, nusipirkus Kalvarijų turguje, jos jau antrą dieną nugaišo. Dabar laimę bandysiu aš.
nu tai kas turguj perka....
man pasakojo kaip ten smagiai jos gyvena, sildytuvas vienas o indu kokiu 10, to pasekoje visur po kazkiek laiko jis pabuna ir yra keliamas i kita inda, automatiskai temperaturu svyravimas labai didelis - lauke -1 o sildytuvas sildo bent iki 25. o dar plius ligos - visas spektras.
QUOTE(Sandia @ 2014 11 24, 14:54)
galbut ir apsvietimas negeras... bandysiu primazint..
Jei ikelta Tavo akvo fotke tada jau daugoka dumbliu. Kur anksciau buvai?? Tada jau reik druciai patamsint.
O sitie sudukai nuo nanos (anubio) nenusivalo? Barzda tai nenusivalo, bet sitie... Anubis vobsce kazkoks dumbliu siurblys: jau jei atsiranda -0 tai ant jo pirmu pirmiausiai.
Bet kuriuom atveju perspektyviau is pradziu pavalyt mechaniskai; tada uztamsint; po to vel valyt ir... Is esmes jau tada zaliasis taskiukas turetu pereit i budejimo faze. Atbus jei vel persviesit, jam patinkancio meslo ipilsit ar kas tai tokio. Visiskai juom (kaip ir bet kokiu kitu) neatsikratysit, bet sutramdyt imanoma.
P.S. Ot imsiu ir ir ir nieko P.S neparasysiu! Juk visiems(-oms) buna PIRMAS KARTAS!