Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Egyda @ 2014 11 20, 20:36)
Brangiai kainuoje co2 balionas ir reduktorius? Nes cia siulo rusiska varini reduktoriu ir baliona uz 50lt:)

Nebrangu. Anoj temoj mergicos net nuotraukas kele, tai ten bent 10 kartu brangiau buvo. blink.gif Tik ne rusiskas. Lygtais lenkiskas, ar vokiskas... Bet koks skirtumas, jei vis tiek viskas pagaminta Kinijoj biggrin.gif
Turbut Tuomce didziausias CO2 autoritetas. Bet jai reik rasyt i privata, nes isejo su katem draskytis mirksiukas.gif
Aba dar Alpina kazka raukia. Aba senose temose pasieskok. Ten viskas detaliai buvo surasyta lotuliukas.gif

Papildyta:
Radau! thumbup.gif Savo private radau. Prisiminiau, jog rugsejo 16 diena paprasiau Tuomces, kad Akvu temoj parasytu apie CO2, nes pries tai buvo 2 tokie klausimai. Man atrodo, kad ta pacia diena jin ir pradejo atsakinet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 20 lapkričio 2014 - 20:15
QUOTE(žydrynė @ 2014 11 20, 06:25)
o kaip augaliukai pas tave didžiąjame,su CO2 pradėjo augti?

pradejo bigsmile.gif tik sakyciau trasu trukumas truputuka, o as vis pamirstu nusipirkti doh.gif bet vienas augaliukas (pavadinima pamirsau) ziedelius leidzia. vienas nuzydejo, ne nemaciau, nes buvau isvaziavus, o kiti dar du skleidziasi tik wub.gif

QUOTE(Eziuke @ 2014 11 20, 12:42)
galvokit. jauciu, jei maniskai tokiais tempais dalinsis, visa Vilniu aprupinsiu hihihi.gif

lotuliukas.gif tada jamu visa kibira lotuliukas.gif

o apie CO2 gali papasakoti Tomce, Gyta, Jurginukas ir Emoli (nors dabar brods kitas nikas g.gif ) gal ir dar kas turi daugiau info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 20 lapkričio 2014 - 21:35
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 20, 21:12)
Nebrangu. Anoj temoj mergicos net nuotraukas kele, tai ten bent 10 kartu brangiau buvo.  blink.gif  Tik ne rusiskas. Lygtais lenkiskas, ar vokiskas... Bet koks skirtumas, jei vis tiek viskas pagaminta Kinijoj  biggrin.gif
Turbut Tuomce didziausias CO2 autoritetas. Bet jai reik rasyt i privata, nes isejo su katem draskytis  mirksiukas.gif
Aba dar Alpina kazka raukia. Aba senose temose pasieskok. Ten viskas detaliai buvo surasyta  lotuliukas.gif

Papildyta:
Radau! thumbup.gif  Savo private radau. Prisiminiau, jog rugsejo 16 diena paprasiau Tuomces, kad Akvu temoj parasytu apie CO2, nes pries tai buvo 2 tokie klausimai. Man atrodo, kad ta pacia diena jin ir pradejo atsakinet  4u.gif

Ta prasme rusiskas tai senas jis;)
Atsakyti
o del ko gali zuvi kelti i virsu, ta prasme kad ji bando leistis o ja iskelia vistiek. man cia tu fizikos ziniu truksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 21 lapkričio 2014 - 17:35
QUOTE(Eri` @ 2014 11 21, 18:34)
o del ko gali zuvi kelti i virsu, ta prasme kad ji bando leistis o ja iskelia vistiek. man cia tu fizikos ziniu truksta.

biggrin.gif čia ne fizikos žinių, o žuvų anatomijos trūkumas. O jeigu būti dar konkretesniam, tai žuvų ligų ir kt. sutrikimų wink.gif O gal pas Jus tokia stipri filtro srovė, kad žuvį kelia į paviršių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 11 21, 18:34)

Gali but plaukymo pusles uzdegimas. Bet ir to simptomai biski kitokie. (Netgi kiekvienos rusies zuvys esant tai paciai ligai skirtingai elgiasi).
Siaip nebuna, kad zuvis ilgai negaletu panert schmoll.gif (Jei, zinoma, dar ne pilvu i virsu plaukioja). (Nebent brakonieriska, chemine zukle su boro miltukais kas nors jusu akve suorganizavo) bigsmile.gif
Truksta info apie zuvi ir jos elgesi.
P.S. Ale ten pas Tave, Eri, apsigyveno visa zuvu ligu enciklopedija!! bigsmile.gif bigsmile.gif Tuoj mokslini darba galesi rasyt 4u.gif
---------------------------
P.S.(2) Ar esate kas nors turejes(-usi) rankose bent kiek demesio verta lietuviska knyga apie akvariumus???
----------------------------
Atsakyt ar kituose miestuose yra (buna) zuvyciu turgai tai jau lazas? Ania??? unsure.gif
Atsakyti
na cia man siaip kilo toks klausimas biggrin.gif
bet is tikruju tai su gaideliu kazkas keisto nutiko... nuo vakar ziuriu pakibes virsuj. kai pradejau dometis juo ziuriu agi negali nusileisti - iskart i virsu kelia, arba po augalu palenda tada yra "lubos" ir nebeiskelia. pelekai irgi aptrupeje tokie.. tai nesivarginu su juo ateis juodoji tai lai ateina.
kokia srove dar - gaidys kaip tvarte gyvena - nei sviesos nei silumos nei deguonies papildomo (isskyrus vandens keitimas savaitinis). (jis pas mane nuo Liepos taip gyvena) 5 men buvo gerai viskas. ax.gif (pas drauge irgi toks pat tvartinis, nesiskundzia gyvenimu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 21 lapkričio 2014 - 18:48
QUOTE(Eri` @ 2014 11 21, 19:46)
na cia man siaip kilo toks klausimas biggrin.gif
bet is tikruju tai su gaideliu kazkas keisto nutiko... nuo vakar ziuriu pakibes virsuj. kai pradejau dometis juo ziuriu agi negali nusileisti - iskart i virsu kelia, arba po augalu palenda tada yra "lubos" ir nebeiskelia. pelekai irgi aptrupeje tokie.. tai nesivarginu su juo ateis juodoji tai lai ateina.
kokia srove dar - gaidys kaip tvarte gyvena - nei sviesos nei silumos nei deguonies papildomo (isskyrus vandens keitimas savaitinis). (jis pas mane nuo Liepos taip gyvena) 5 men buvo gerai viskas. ax.gif (pas drauge irgi toks pat tvartinis, nesiskundzia gyvenimu)

Gupijos gaila, o gaidelio tai jau ne? unsure.gif
Simptomus labai silpnai aprasei. (Taip ir neisivaizduoju kaip ta zuvi i virsu ismeta) schmoll.gif Turi buti dar kazkas. Bet nenuostabu: jei nematei, kad gupijos per mesmale prasuktos, tai maziau isreikstu simptomu tikrai nepastebetum smile.gif
O gal gaidelis kirmina isitaise?? Tada gali kelt i pavirsiu, bet tada prie ko cia tie "apgriauzti" pelekai? g.gif Ypac jei vienas gyvena
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 21, 19:29)
Gupijos gaila, o gaidelio tai jau ne? unsure.gif
Simptomus labai silpnai aprasei. (Taip ir neisivaizduoju kaip ta zuvi i virsu ismeta)  schmoll.gif  Turi buti dar kazkas. Bet nenuostabu: jei nematei, kad gupijos per mesmale prasuktos, tai maziau isreikstu simptomu tikrai nepastebetum smile.gif
O gal gaidelis kirmina isitaise?? Tada gali kelt i pavirsiu, bet tada prie ko cia tie "apgriauzti" pelekai? g.gif  Ypac jei vienas gyvena

is gupijos tikejaus palikuoniu doh.gif
kad ner jokiu simptomu, va kur ir beda.. tik kelia i virsu ir psio. o pelekus tik sian pastebejau... kad kazkokie nebeapvalus ziaunu nejudina beveik. nors kazi ar pries tai jos judejo (nebent kai veidrody parodydavau)

Papildyta:

Mano pterikas sokinet pradejo is akvos. skaiciau kad taip buna, bet iki siol ramiai gyveno. o dabar buna miegi ir girdi plest pliumpt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 21 lapkričio 2014 - 20:20
papildymas nr 2:

gaidys pradejo plaukioti kaip ir - nors labai pasyviai, bet i virsu nebekelia, jau kaip ir laikosi per viduri bet pelekai tai ziaurus - tokie kaip butu lydyti virs ugnies... kaip kokia plasmase, pasiraite gal sakyciau susitrauke
Atsakyti
Eri, pagalvočiau apie vandens kokybę..
Atsakyti
kokia ta kokybe bus is vilniaus vandentiekio...
bet siaip keistai kad visalaik kaip ir gerai buvo, tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eri`: 21 lapkričio 2014 - 21:59