Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Dilma, jau grožis darželio wub.gif

QUOTE(*Pinkė* @ 2014 11 19, 11:49)
O aš netekau pulcherio patino, kažkoks nupiepęs buvo, neaugo ir užsilenkė, dama jį baisiai vaikydavo tai ir neištvėrė vyrukas...

panaši situacija, pana duoda į kuprą vyrukui, o tas nabagas vos ne perpus mažesnis, nors parsivežiau vienodo dydžio... doh.gif
Atsakyti
Aš šiandien iš ryto radau numirusį corydorą, labai jau jį skiraudė mano mažieji chromiai, buvo praktiškai be pelekų. Liko trys, galės likusius terorizuoti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2014 11 19, 09:24)
mano gupijos dauginasi visomis jegomis biggrin.gif
GAL KAM REIKIA MAILIU? smile.gif

g.gif gal ir reikia... seniai mano skaliarai gyva maista gaude biggrin.gif gal krevetnykas kiek gyvesnis pasidarytu, o tai dabar 5 krevetes ne kaip ziurisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 11 19, 23:26)
g.gif  gal ir reikia... seniai mano skaliarai gyva maista gaude  biggrin.gif gal krevetnykas kiek gyvesnis pasidarytu, o tai dabar 5 krevetes ne kaip ziurisi  lotuliukas.gif

o kaip augaliukai pas tave didžiąjame,su CO2 pradėjo augti?
Atsakyti
Nu va gupinas isejo pirmiau nei skoliozininke gupija. tad belieka sulaukti kada jos galas ateis ir baigsiu sitas nesamones. biggrin.gif kitos sveikos gyvos.
Atsakyti
sveiki visi
QUOTE(Eri` @ 2014 11 19, 11:03)
O jusu kokie atspalviai. Tie standartiniai?

as nezinau, kokie atspalviai yra standartinia smile.gif
sumaisiau dvi vesles, is dvieju akvariumu. patineliai pas mane su graziom raudonom uogegom, o pateles permatomos, gelsvos, ant uodegu melynos demeles. kokie bus vaikai, kai isaugs, nezinau smile.gif kol kas visi tiesiog permatomi.

QUOTE(tiutiute @ 2014 11 19, 22:26)
g.gif  gal ir reikia... seniai mano skaliarai gyva maista gaude  biggrin.gif gal krevetnykas kiek gyvesnis pasidarytu, o tai dabar 5 krevetes ne kaip ziurisi  lotuliukas.gif
galvokit. jauciu, jei maniskai tokiais tempais dalinsis, visa Vilniu aprupinsiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2014 11 19, 00:44)
Gyta gal tenka ir i jnw vazuoti?;D

Pazek, gal dar turi - Jonavoj dovanoja kripta aponogetifolia http://www.akvariuma...c...=36&t=12589
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 20 lapkričio 2014 - 15:13
QUOTE(cile @ 2014 11 20, 16:10)
Pazek, gal dar turi - Jonavoj dovanoja kripta aponogetifolia http://www.akvariuma...c...=36&t=12589

Į Jonavą kažkaip nevažiuosiu sad.gif
Tikiuosi, vilnetės nepamiršo, kas prašė ir savaitgalį išgelbės mane nuo augalų. nes ne dienom o valandom auga ir jau formuojasi kepurė akvariume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 20, 15:26)
Tikiuosi, vilnetės nepamiršo, kas prašė ir savaitgalį išgelbės mane nuo augalų. nes ne dienom o valandom auga ir jau formuojasi kepurė akvariume smile.gif

Paimsiu viska ka tik duosit (ka mazinat - ta man) smile.gif)) prasiretinau saviski, tai ziuriu tuscia pasidare biggrin.gif tai laikau vieta naujiems. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 20, 16:26)

Nea, uzmaciau skelbima kitam forume tai ir pacitavau ta egydos zinute, kad jis zoles iesko..anas zmogus kur dovanoja, irgi gyvena jonavoj bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as darysiu bizni su augalais ax.gif Is pradziu Kaune, o paskui po visa marga svieta paplatinsiu. Raudonas valisnerijas BRANGIAI pardavinesiu. Jau pirma porcija dazau. Tik nelabai aisku per kiek laiko nusidazys ir kiek pabus nesupuve. g.gif Nuo to priklauso kaip greitai teks is Slabodkes turgaus nest muila ir vaziuot kur nors kitur.
Beje, o kituose miestuose zuvyciu turgai buna?? bigsmile.gif
Gamyba paprasta: palieku pluduriuot nuskabytas valisnerijas, o kai jos paraudonys,- sudedesiu i pundeli su ir kokias nors grazias saknis priklijuosiu.
Dar nesugalvojau kiek prasyt uz toki reta egzemplioriu. Gal patarsit? bigsmile.gif Bet manau, kad maziau negu 10 bambaliu pinigini atitikmeni net geda butu imt blush2.gif pirkeja izeisciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 11 20, 16:10)

Parasiau paziuresiu gal like nes sitie man patinka:)
Papildyta:
Brangiai kainuoje co2 balionas ir reduktorius? Nes cia siulo rusiska varini reduktoriu ir baliona uz 50lt:)
Atsakyti