Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 18, 15:33)
Nors čia daug kas man liko nesuprasta, bet augalus perduot pavyks, atrodo smile.gif O kokie piligrimai ir Pinkė - man turbūt nebūtina žinot

irnesakyk.gif sena istorija biggrin.gif .

QUOTE(kubilina @ 2014 11 18, 16:00)
Čia visa istorija yra tuo klausimu. Pinke buvo įkelusi savo akvariumo vaizdelį, akylasis p. Arvydas jame išvydo regėjimą ir nuo tada yra "organizuojama" piligriminė kelionė aplankyti tą "šventą vietą"  lotuliukas.gif

Va, reziumė biggrin.gif . Aš ir pati ištakas buvau pamiršus jau lotuliukas.gif

O kadangi Dilma porą kartų siuntė Pinkei augalus, tai tik ji iš čia visų esančių žino, kur ana gyvena. Užtatai organizuojama pilgiriminė kelionė į Šiaulius per Klaipėdą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 18 lapkričio 2014 - 16:04
QUOTE(Dilma @ 2014 11 18, 17:02)

O kadangi Dilma porą kartų siuntė Pinkei augalus, tai tik ji iš čia visų esančių žino, kur ana gyvena. Užtatai organizuojama pilgiriminė kelionė į Šiaulius per Klaipėdą lotuliukas.gif

Pasijuto, kad čia tvyro piligrimiška nuotaika ir susitelkimas smile.gif))) taip ir įsivaizdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 11 18, 17:02)

Nieko panasaus schmoll.gif Klaipedoj irgi bus misios drinks_cheers.gif (Dar ir kokios!!!!) drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif I apsireiskimo vieta persibazuosim tik po Triju karaliu, kai pasalpas perves smile.gif
GERB. PILIGRIMAI!
Apsirenkit silciau, nes prie juros vejai, o gali tekti palaukt kol Dilma ateis augaliuko pasiimt. (Paskui ten tik per gatve perbegt ir jau kaifas) lotuliukas.gif
Jamam kaip visuomet: po 4 jascikus "Blindos" ir sau atsigert drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 18, 17:41)
Jamam kaip visuomet: po 4 jascikus "Blindos" ir sau atsigert  drinks_cheers.gif

Salta nuo alaus, reik ko nors rimciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 18, 16:41)

GERB. PILIGRIMAI!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyta gal tenka ir i jnw vazuoti?;D
Atsakyti
hi all!
QUOTE(Dilma @ 2014 11 18, 14:55)

kaip grazu... wub.gif

mano gupijos dauginasi visomis jegomis biggrin.gif
GAL KAM REIKIA MAILIU? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 11 18, 23:22)
Salta nuo alaus, reik ko nors rimciau  lotuliukas.gif

Alus tik man. Maldininkai Dievo kuno ir Meskos kraujo gaus. Cia Dilma pasirupins kad visa laika butu "Medvezaja krovf", "Monastyrskaja izba". Ir dar "Rasputin". Taip pasirupins, kad nereiks kas savaite i parde lakstyt lotuliukas.gif
Dab su tuom "kunu" irgi pirmaprades problemos. Nuo Siluvos kai uzsipasnikavom... Is pradziu labai edrus piligrimai bus. Pagal grafika: steikai, karbonadai, zemaitiski blynai, traskuciai, pistacijos, siemkos... nu ir gana. Paskum apetitas jau prapuls.
Matai, Dilma, visai nebaisus tie atlaidai! schmoll.gif Ir pas Tave tik viena karta metuose!!! unsure.gif O ka? Kai piligrimus jau isveza i kita stacija tik biski apsikuopi, apsigramdai, pasidazai, langus, duris, stoga pasikeiti, dar ten kokios smulkmenos (lyginant su Amzinaja Karalyste) ir psio. (Negi visus metus gyvensi kaip kiaulidej)? blink.gif Pagaliau ir patiems piligrimams nefaina atvykus i eiline stacija rast dar nuo pernai prikakota, privemta, prideginta ir k.t. pridergta verysad.gif
P.S. Ale kaip simboliska, kad Sveika Marija supermamkese apsireiske!! thumbup.gif Ania? bigsmile.gif
Atsakyti
O aš jau pradedu džiaugtis, kad pas mane jau bus tik galutinė stotelė biggrin.gif jau visi bus praradę apetitus, piligrimiškai apsiforminę drinks_cheers.gif , laimingi ir tik pro šalį prasuks thumbup.gif nereikės man baisiai ruoštis puoštis cool.gif

Dilma kokie mažyliai wub.gif
O aš netekau pulcherio patino, kažkoks nupiepęs buvo, neaugo ir užsilenkė, dama jį baisiai vaikydavo tai ir neištvėrė vyrukas... Kaži kaip reikėtų tokį gražų iš Dilmos parsigabent, bet, kad taip toli tai neatlaikytų kelionės toks grožis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pinkė* @ 2014 11 19, 10:49)
O aš jau pradedu džiaugtis, kad pas mane jau bus tik galutinė stotelė biggrin.gif jau visi bus praradę apetitus, piligrimiškai apsiforminę  drinks_cheers.gif , laimingi ir tik pro šalį prasuks  thumbup.gif nereikės man baisiai ruoštis puoštis  cool.gif

irnesakyk.gif naivuolė biggrin.gif . Piligrimų taip lengvai nepaimsi. Galutinėj stotelėj anie tau gali ir iki Velykų užsilaikyt biggrin.gif

Žuvis iki Šiaulių tikrai atlaikytų, tik reik kad šilta būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eziuke @ 2014 11 19, 09:24)
hi all!

kaip grazu... wub.gif

mano gupijos dauginasi visomis jegomis biggrin.gif
GAL KAM REIKIA MAILIU? smile.gif

Pas mane nieks nesidaugina - anomalija kazkokia. Sakiau nebeimsiu tu gupiju. Dabar zydras galvojau uzturesiu. Alia gi fik. O jusu kokie atspalviai. Tie standartiniai?
Atsakyti
QUOTE(*Pinkė* @ 2014 11 19, 11:49)
O aš jau pradedu džiaugtis, kad pas mane jau bus tik galutinė stotelė biggrin.gif jau visi bus praradę apetitus, piligrimiškai apsiforminę  drinks_cheers.gif , laimingi ir tik pro šalį prasuks  thumbup.gif nereikės man baisiai ruoštis puoštis 

Hmmm, nebuciau toks tikras schmoll.gif Pas Tave tik antra stacija + Dievo Motinos originalas. Gali ir uzsibut, kol vilnieciai apkuops savas Kalvarijas. g.gif (Tik Kauna placiu lanku apeisim, nes Nemuno ir Neries santakos mieste ir taip nusikalstamumas didelis tai ner ko dar labiau ta statistika puoselet; ner ko liuta uz vuodegos tusyt. Kaip toj azijietiskoj isminty: "Alachu tikek, bet kupranugari pririsk"). lotuliukas.gif
O piligrimai... O ka piligrimai? Is tiesu, is tiesu sakau jums: piligrimai irgi zmones su visom savo nuodemem, buitiniais ir gamtiniais poreikiais. Is to paties molio ir ju smegenys nudrebtos. Nu gal jie su angeliukais (aba baltais arkliais) kiek dazniau snekasi, bet siaip ir atsigert, ir atsigert, ir atsigert ir pakakot jiems reikia. A ka daryt, jei tualete kazkas uzsimeditavo? A? Negi leksi laukais? Perfrazavus posaki "Traukinys sikanciu nelaukia" iseitu, kad ir sikt palauk nera schmoll.gif Bet uz tai jie paskui labai atgailauja! Va cia ir yra didziausias atlaidu pliusas, kad dar jiems nesibaigus jau vel atgailaut reikia thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 19 lapkričio 2014 - 12:08