Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 17, 22:56)
Alternathera? Jo, ją noriu raut irgi. tai susirašom gruodį!

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano didziam nusivylinui tenka pripazinti kad Arvydas buvo teisus del gupijos... ziurejau ziurejau, skaiciau skaiciau (pagal arvydo talmuda) ir nebelieka abejoniu.. tai ka toliau geriausia daryt - zudyt gyva? gi gaila... indo su sildytuvu ir oru antro neturiu kad perkelt....kuo ji kalta kad taip nutiko....
Atsakyti
QUOTE(Eri` @ 2014 11 18, 00:49)
mano didziam nusivylinui tenka pripazinti kad Arvydas buvo teisus del gupijos... ziurejau ziurejau, skaiciau skaiciau (pagal arvydo talmuda) ir nebelieka abejoniu.. tai ka toliau geriausia daryt - zudyt gyva? gi gaila... indo su sildytuvu ir oru antro neturiu kad perkelt....kuo ji kalta kad taip nutiko....

Galima ileist i nupjauta bambali arba permatoma pieno buteli (nu aba soika) ir panardint i akva. Gerai butu dar kur nors prikabint (su skriepke prie stiklo krasto), pririst ar prispaust, kad nenuplauktu ir, kad maistelio idet butu patogu. (Virsutinis "kakliukas" turi likt virs vandens, kad zuvys nepaspruktu). Taip nereiks sildytuvo.
Kai taip daromas mailinykas, dar ir skyluciu su adata pribadoma, kad siokia tokia cirkuliacija butu. Bet siuom atveju netinka, nes tiksliai nezinom ar skolioze uzkreciama. Tada i ta betliu galima idet koki nors ragalapi ir dazniau pakaitaliot vandeni. Gupijos nedideles, tai neuzdus. Be to matysis ar jos dusta. Tuomet vel sviezesnio vandenio sliuksteli ax.gif
Nzn ar tatai nera tas pats kankinimas. (Sakyc geriau is karto nudaigot). Bet tokiu budu lyg ir palieki zuvytei sansa. Be to, tokioj taroj galima ir gydyt megint rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2014 11 17, 23:54)
bigsmile.gif  thumbup.gif man tik per gatvę perbėgt biggrin.gif

LIUKS! lotuliukas.gif Kaip tik gruodzio 16-a prie Svyturio arenos renkasi piligrimai! biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 18 lapkričio 2014 - 08:59
Reik kazka keist man. Pasilikt kokius neonus rasborus o visa kita padalint ir vargo nematysiu...
Atsakyti
Ziurejot kas nors i akva per lupa??!! bigsmile.gif Vaje koks fainas vaizdelis!!! thumbup.gif Tai dar mano padidinimo stiklas mazas ir sunkoka prisitaikyt, bet tokiu ciotku dalyku pamaciau, kad ajajai biggrin.gif
Jau nustaciau, kad manoji "meduza" yra kazkas tarp midijos, krabo ir sraiges. Pagal googlo verteja - kiautaveziai. (Talmude tokia net nenurodyta). O jau atrodo!.. PASAKA!!! Tas permatomas kiautas (kartu ir sliauzimo organas) kaip ovali celofano skiautele, bet vidui kaip tikras zmogeliukas ir visa laika kazka nuo stiklo griauzia. (Aba ant pavirsiaus pleveles kabo). Niu as juos nurankioju retkarciais, nes nepergeriausiai ant ekrano ziurisis ir daug yra. Taciau tenka pripazint, kad kai atsirado tos "meduzos" ir nematodai,- jokio dumblio neliko nei pedsako schmoll.gif O jau buvo ant kriptos lapo barzdos uzuomazga. Dab neber thumbup.gif
Tik "blusu" dar nenustaciau kas tokios yra. Vizualiai jos baltos, milimetrines, istempto ir siek tiek i abu galus uzsmailinto kiausinio formos ir visai neblogai plaukioja. (Ziurejau planarijas, bet neatitiko; maniskes ryskiai per mazos). Talmude tik rusiski situ pasaliniu "kvartirantu" pavadinimai ir jie tik nupiesti, bet nieko neparasyta. (Aisku, daugelis tu pavadinimu beveik tarptautiniai). Dab man panasiausia, kad bus Turbelliarija mezostoma, tik, kol kas nelabai sekas googlint. Be to su lupa nuziurejau, kad tos blusos nevisai baltos, o turi ir rudumo. Ir lygtais kojyciu daug turi. Gi Turbeliarija kojyciu neturetu turet ir turetu but ruzava.
Mazu kas nors mintinai zinot kas tatai galetu but? g.gif
Man atrodo, kad jos nieko blogo nedaro, bet... nu, kad labai jau gausiai uzsiveise unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 11 17, 22:49)
Kooperuojamės? 

Būtinai kooperuočiausi thumbup.gif

QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 17, 22:51)
o, dabar pamačiau, kad yra paklausa Klaipėdoj, gruodžio 16 Švyturio Arenoj susitinkam smile.gif susirašom, priminkit man. Ten geros rūšies Liudvigija, tokia superraudona

Būtinai
QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 17, 22:56)
Alternathera? Jo, ją noriu raut irgi. tai susirašom gruodį!

Aš labai noriu raudonu daugiau užsiveisti ir dar ko nors (ko negaila išraut) veislei. Kas ten tokie smulkialapiai nuotraukos dešinėje pusėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 18 lapkričio 2014 - 14:20
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 18, 08:57)

LIUKS! lotuliukas.gif  Kaip tik gruodzio 16-a prie Svyturio arenos renkasi piligrimai!  biggrin.gif  tongue.gif  biggrin.gif drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif

yess.gif
Šiandien pastebėtias naujas knibždėlynas biggrin.gif . Kuo aš dažniau akvariume darau perestroikas, tuo jie daugiau atsiveda mažiukų lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
giege, ten dešinėje micranthemum umbrosum

Dilma, įspūdingas pulkelis.

Dar būsiu KLP gruodžio 11 d. , bet ne Arenoj o Šiaulių g. smile.gif
Atsakyti
Dilma, gražu wub.gif
Mano chromiams šį kartą kažkas nepavyko, tik pradėjo plaukiot vaikai ir visi dingo..
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 18, 15:12)
Dar būsiu KLP gruodžio 11 d. , bet ne Arenoj o Šiaulių g. smile.gif

Nea, geriau 16 Arenoj. Tuo labiau, kad ir piligrimai rinksis lotuliukas.gif . O tada jau pas Pinkę į Šiaulius iš karto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 11 18, 16:26)
Nea, geriau 16 Arenoj. Tuo labiau, kad ir piligrimai rinksis lotuliukas.gif . O tada jau pas Pinkę į Šiaulius iš karto lotuliukas.gif

Nors čia daug kas man liko nesuprasta, bet augalus perduot pavyks, atrodo smile.gif O kokie piligrimai ir Pinkė - man turbūt nebūtina žinot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gyta*: 18 lapkričio 2014 - 15:40
QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 18, 16:33)
Nors čia daug kas man liko nesuprasta, bet augalus perduot pavyks, atrodo smile.gif O kokie piligrimai ir Pinkė - man turbūt nebūtina žinot

Šiaip tai aš retai kada juokiuosi balsu, bet šį kartą, taip uzsikvatojau, kad net vaikai atbėgo pažiūrėti kas darosi 4u.gif

Čia visa istorija yra tuo klausimu. Pinke buvo įkelusi savo akvariumo vaizdelį, akylasis p. Arvydas jame išvydo regėjimą ir nuo tada yra "organizuojama" piligriminė kelionė aplankyti tą "šventą vietą" lotuliukas.gif
Atsakyti