Ziurejot kas nors i akva per lupa??!!
Vaje koks fainas vaizdelis!!!
Tai dar mano padidinimo stiklas mazas ir sunkoka prisitaikyt, bet tokiu ciotku dalyku pamaciau, kad ajajai
Jau nustaciau, kad manoji "meduza" yra kazkas tarp midijos, krabo ir sraiges. Pagal googlo verteja - kiautaveziai. (Talmude tokia net nenurodyta). O jau atrodo!.. PASAKA!!! Tas permatomas kiautas (kartu ir sliauzimo organas) kaip ovali celofano skiautele, bet vidui kaip tikras zmogeliukas ir visa laika kazka nuo stiklo griauzia. (Aba ant pavirsiaus pleveles kabo). Niu as juos nurankioju retkarciais, nes nepergeriausiai ant ekrano ziurisis ir daug yra. Taciau tenka pripazint, kad kai atsirado tos "meduzos" ir nematodai,- jokio dumblio neliko nei pedsako
O jau buvo ant kriptos lapo barzdos uzuomazga. Dab neber
Tik "blusu" dar nenustaciau kas tokios yra. Vizualiai jos baltos, milimetrines, istempto ir siek tiek i abu galus uzsmailinto kiausinio formos ir visai neblogai plaukioja. (Ziurejau planarijas, bet neatitiko; maniskes ryskiai per mazos). Talmude tik rusiski situ pasaliniu "kvartirantu" pavadinimai ir jie tik nupiesti, bet nieko neparasyta. (Aisku, daugelis tu pavadinimu beveik tarptautiniai). Dab man panasiausia, kad bus Turbelliarija mezostoma, tik, kol kas nelabai sekas googlint. Be to su lupa nuziurejau, kad tos blusos nevisai baltos, o turi ir rudumo. Ir lygtais kojyciu daug turi. Gi Turbeliarija kojyciu neturetu turet ir turetu but ruzava.
Mazu kas nors mintinai zinot kas tatai galetu but?
Man atrodo, kad jos nieko blogo nedaro, bet... nu, kad labai jau gausiai uzsiveise