Aš niekada neišjungiu iš elektros tinklo, tik jei labai žaibuoja, kad nemirksėtų lempos jas išjungiu, bet ne iš rozetės
Sveiki,
viename Vilniaus bare mačiau nemažą akvariumą, kuriame suleistos dvi auksinės žuvelės, didelė plėšri žuvis ir pora smulkesnių žuvelių.Vaizdas toks : viena auksinė tupi ant akmenų kampe, ją praplaukdama dar labiau fiziškai teroristiškai kampan stumia didžioji žuvis. Kiek ten prabuvau ( apie pora val.), tiek laiko auksinė plūduriavo kampe. Net gaila pasidarė. Kita auksinė visą laiką plaukiojo akvariumo paviršiuje. Ar tai normalu?
viename Vilniaus bare mačiau nemažą akvariumą, kuriame suleistos dvi auksinės žuvelės, didelė plėšri žuvis ir pora smulkesnių žuvelių.Vaizdas toks : viena auksinė tupi ant akmenų kampe, ją praplaukdama dar labiau fiziškai teroristiškai kampan stumia didžioji žuvis. Kiek ten prabuvau ( apie pora val.), tiek laiko auksinė plūduriavo kampe. Net gaila pasidarė. Kita auksinė visą laiką plaukiojo akvariumo paviršiuje. Ar tai normalu?
Kaime, kur namas vos ne paskirai ant ezero kranto stovi per audra TV antena isjungiam, bet daugiau... net minties tokios nera. Nesamone zaibo bijot. Tada jau verciau bijot, kad meteoritas ileks per fortke ir per galva kaukstels.
Dazniau nemalonumu pridaro kamuolinis zaibas, bet jis yra itin retas reiskinys (per 5 ugniagesiavimo metus tik 2 kartus kamuolinio zaibo sukeltus gaisrus gesinom). Be to tam kamuoliniam visiskai dzin ijungta ar isjungta elektra.
Iseitu: bijai zaibo,- nelaikyk akvariumo?
Kaip ir bijai vilko...
O reziume: rukantieji dazniau mirsta nuo plauciu, sirdies ir kraujagysliu ligu, o nerukantieji nuo visu kitu
Papildyta:
Kiekvienas sprendzia pagal savo neissilavimimo lygi. Savininkams gal atrodo, kad pritrauks klientu, kurie nores pamatyt kaip auksine uzmusa. (Juk ispanai dziugauja koridoj, amerikosai perka brangius bilietus i mirties bausmes vykdyma, o apie senove ar netoli nuo jos pabegusia Azija is viso tyliu).
Kitas dalykas: auksinei zuvelei vobsce ne vieta tropiniam akve
Dazniau nemalonumu pridaro kamuolinis zaibas, bet jis yra itin retas reiskinys (per 5 ugniagesiavimo metus tik 2 kartus kamuolinio zaibo sukeltus gaisrus gesinom). Be to tam kamuoliniam visiskai dzin ijungta ar isjungta elektra.
Iseitu: bijai zaibo,- nelaikyk akvariumo?
Kaip ir bijai vilko...
O reziume: rukantieji dazniau mirsta nuo plauciu, sirdies ir kraujagysliu ligu, o nerukantieji nuo visu kitu
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2014 11 17, 20:27)
Sveiki,
Kiekvienas sprendzia pagal savo neissilavimimo lygi. Savininkams gal atrodo, kad pritrauks klientu, kurie nores pamatyt kaip auksine uzmusa. (Juk ispanai dziugauja koridoj, amerikosai perka brangius bilietus i mirties bausmes vykdyma, o apie senove ar netoli nuo jos pabegusia Azija is viso tyliu).
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 17, 21:43)
Parašiau jiems laiškelį apie auksines žuveles. Atsakymas : ačiū už rūpestį, bet žuvys taip gyvena jau pusę metų. Taip pat lankėsi ekspertas, kuris tik kažkokią šlangutę pakeitė ir sakė, kad viskas akvariumui ok.
Man tai žuvelių gaila.
Gal kas Vilniuje nori Ludwigijos(1.)ir bacopa amplexicaulis(2.)?
Kirpsiu, kai atsiras norintis, gaila išmest. Kaina simbolinė arba atiduodu. AŽ
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 17, 12:39)
Gal esat girdeje kur (ir ar) buna pirkt atskiru akvo irangos detaliu?
buna pirkt, tik kainos mazai kuo skirasi nuo viso filtro. tai nelabai ir apsimoketu dalim pirkti
QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 17, 21:27)
Butu Klaipedoj, tai labai noreciau. Ypac raudono.
QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 17, 21:27)
jamu as
QUOTE(giege @ 2014 11 17, 22:41)
Butu Klaipedoj, tai labai noreciau. Ypac raudono.
Kooperuojamės? Gyta, pasiųstum į Klaipėdą tą raudoną?
QUOTE(Eri` @ 2014 11 17, 23:46)
jamu as
augalai pažadėti Eri, o Klaipėdpoj būsiu kelis kartus gruodžio mėn., jei LABAI LABAI reikia, galiu atvežt, tektų iš Arenos pasiimt ateit
o, dabar pamačiau, kad yra paklausa Klaipėdoj, gruodžio 16 Švyturio Arenoj susitinkam susirašom, priminkit man. Ten geros rūšies Liudvigija, tokia superraudona
QUOTE(Dilma @ 2014 11 17, 22:49)
Kooperuojamės? Gyta, pasiųstum į Klaipėdą tą raudoną?
ups, pasirodo, liudvigijos aš pati turiu
Papildyta:
QUOTE(*Gyta* @ 2014 11 17, 22:51)
augalai pažadėti Eri, o Klaipėdpoj būsiu kelis kartus gruodžio mėn., jei LABAI LABAI reikia, galiu atvežt, tektų iš Arenos pasiimt ateit
o, dabar pamačiau, kad yra paklusa Klaipėdoj, gruodžio 16 Švyturio Arenoj susitinkam susirašom, priminkit man. Ten geros rūšies Liudvigija, tokia superraudona
o, dabar pamačiau, kad yra paklusa Klaipėdoj, gruodžio 16 Švyturio Arenoj susitinkam susirašom, priminkit man. Ten geros rūšies Liudvigija, tokia superraudona
man tik per gatvę perbėgt
Gal dar ką nors prigriebt galėsi - pvz, jei neklystu, rosanerving turi ?
QUOTE(Dilma @ 2014 11 17, 23:54)
ups, pasirodo, liudvigijos aš pati turiu
Papildyta:
Papildyta:
Alternathera? Jo, ją noriu raut irgi. tai susirašom gruodį!