Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *234 tema

QUOTE(roka @ 2014 11 11, 21:15)
Mergaitės, pagelbėkit prašau, kaip pasinaudoti assorti sukauptais pinigais? Nesuprantu  doh.gif
Perverčiau taisykles, niekaip nerandu...  Ačiū, kas pagelbės  4u.gif

Tai kad ten prieš pirkimą įrašai apačioj langely kiek nori panaudoti pinigų ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2014 11 11, 18:06)
Jei kas siustusi asda maisto kaune, prisijungciau wink.gif reikia saldainiu daug wink.gif

dar turesiu laisvu raudonuju blush2.gif po 29 ,nes nuskaiciavo po 5 svarus kai pirkau -gausiu jau ketvirtadieni ar penktadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 11 11, 22:23)
dar turesiu laisvu raudonuju  blush2.gif po 29 ,nes nuskaiciavo po 5 svarus kai pirkau -gausiu jau ketvirtadieni ar  penktadieni 4u.gif

aš šiandien bandau pirkti,rašo po 4, kaži nepabrangs kaip jums? ot gudruoliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2014 11 11, 21:35)
Tai ką mergaitės dovanų sugalvoti 11 metų bernams?????  doh.gif  biggrin.gif kokių idėjų kompiuteriniams "ligoniams"  doh.gif

O jūs nenorit jo paties paklausti? Mano panašaus amžiaus vaikai dažniausiai žino, ko nori. jei norai brangūs, gauna pinigėlius ir taupo.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2014 11 11, 21:18)
Tai kad ten prieš pirkimą įrašai apačioj langely kiek nori panaudoti pinigų ir viskas  g.gif

Kai einu į krepšį, yra eilutė "nuolaidų kupono kodas". Taip suprantu, čia reikia įrašyti sumą, kurią noriu panaudoti. Bet man šis triukas neveikia, galutinė suma vistiek ta pati. Ką darau ne taip unsure.gif
Uždirbti pinigai galioja dar pusantro mėnesio, tad galiojimas nepasibaigęs. 30proc pirkinio sumos irgi neviršiju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 11 lapkričio 2014 - 21:40
QUOTE(boruzhe @ 2014 11 11, 21:19)
Raudonos saldainiu dezes palstikines, bet violetines tikrai metalines mirksiukas.gif Turiu ne viena smile.gif

jau nebe, dabar visos plastikines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 11 11, 22:39)
Kai einu į krepšį, yra eilutė "nuolaidų kupono kodas". Taip suprantu, čia reikia įrašyti sumą, kurią noriu panaudoti. Bet man šis triukas neveikia, galutinė suma vistiek ta pati. Ką darau ne taip  unsure.gif
Uždirbti pinigai galioja dar pusantro mėnesio, tad galiojimas nepasibaigęs. 30proc pirkinio sumos irgi neviršiju  g.gif

ne i nuolaidu kupono koda reikia irasyti, ten pries pat uzsakant buna eilute, kur gali pazymeti/atzymeti sukauptu pinigu panaudojima
Atsakyti
Aaa, viskas gerai, radau, ačiū merginos wub.gif Atsirado tas langelis vėliau, jau einant apmokėti, ne pačiame krepšyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2014 11 11, 20:17)
Vaikams saldainiai, vyrui dėžutė varžtams  hihihi.gif

nu pas mus praktiskai atvirksciai, pirmiausia tetis prasinesa per saldainius, o jau dezute lieka vaikams doh.gif

QUOTE(darlia25 @ 2014 11 11, 21:23)
dar turesiu laisvu raudonuju  blush2.gif po 29 ,nes nuskaiciavo po 5 svarus kai pirkau -gausiu jau ketvirtadieni ar  penktadieni 4u.gif

parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirks amazon.uk.com, prisijungciau su nedidele su per Tuki 4u.gif
Atsakyti
mergaites gal matete kur pigiau si lego,mytoys kazin ar dar taikytu kokia nuolaidele?
http://www.mytoys.de...1.28.02/3145437
user posted image
Atsakyti
ziuriu cia pas visas per saldainius prasinesa teciai arba vaikai. pas mus tai prasinesu as blush2.gif kadangi svrastykles paskui rodo ne mano naudai, stengiuosi sukandus dantis ju nepirkt. tik 1 dezute nusipirkau is perpardavinetoju. greit isnaikinau blush2.gif
aisku prasinestu vaikai, bet neleidziu visu is karto suvalgyt, o paskui ne kazas ir lieka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus1140: 11 lapkričio 2014 - 22:27