Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *234 tema

QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 17, 21:16)
Man elegantiškiausia pirmoji.
O dėl dydžių tai žūrėkit apačioje yra size guide. Ir žiūrėkite tik į išmatavimus centimetrais lentelėje. Kelnes su 90 cm apimtimi perku 40 Itališką dydį, o viršutinius rūbus Lietuvoje 36-38 nešioju, tai pagal yoox S arba 42 dydį

aš irgi už Esprit, rašau Jums, Maja Di, nuo Esprit etiketės

D 40
UK 14
I 44
US 10
F 42

gal yra dar papildoma nuolaida, radau fainu striukiu ir as, esprito...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 17 lapkričio 2014 - 20:35
Nežinau, gal padėsiu, gal nea.

Aciu labai, bandysiu kazka ieskoti smile.gif
Atsakyti
Man labai graziu sukneliu buna jcrew, ideel (cia jau reiktu per tarpininkus is JAV siustis) ax.gif
Atsakyti
Merginos, per kiek laiko atkeliauja siuntinukai iš amazon.de tiesiai į LT?
Susidėjau į krepšį žaisliukų, atėjau iki apmokėjimo, kiek matau, papildomų mokesčių neuždeda? g.gif

Ačiū, kas atsakys 4u.gif

Atsakyti
Man elegantiškiausia pirmoji.
O dėl dydžių tai žūrėkit apačioje yra size guide. Ir žiūrėkite tik į išmatavimus centimetrais lentelėje.

QUOTE(dives @ 2014 11 17, 21:22)
aš irgi už Esprit,  rašau Jums, Maja Di,  nuo Esprit etiketės

D 40
UK 14
I 44
US 10
F 42

Ačiū didžiulis, aš irgi prie Esprit linkau, tai tik padėjot galutinai apsispręst. Bet aš nematau tos lentelės su išmatavimais doh.gif, ot blondinė doh.gif . Randu tik informaciją, kad jis ilgesnis nei standartinis, todėl reikia pirkt mažesnį dydį. Gal 42 nebus per mažas ax.gif , o šiaip kaip ir 44 reikėtų pagal dives etiketę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 17 lapkričio 2014 - 21:15
QUOTE(Maja Di @ 2014 11 17, 22:00)
Ačiū didžiulis, aš irgi prie Esprit linkau, tai tik padėjot galutinai apsispręst. Bet aš nematau tos lentelės su išmatavimais doh.gif, ot blondinė doh.gif  . Randu tik informaciją, kad jis ilgesnis nei standartinis, todėl reikia pirkt mažesnį dydį. Gal 42 nebus per mažas ax.gif , o šiaip kaip ir 44 reikėtų pagal dives etiketę ax.gif

čia dydžių lentelė: http://help.yoox.com...ARTICLE_ID=2115
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2014 11 17, 20:15)
Sveiki,
Pirksiu The body shop, galiu priimt i kompanija
Kaunas
4u.gif

yra kokios nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(*mamyte27* @ 2014 11 17, 16:40)
Sveikos gal galite uzrodyti mergaitei verti karoliam, apyrankem kazkokius rinkinius? Gal esate kazka panasaus pirke?

Aš TIGER parduotuvėje pripirkau medinių karoliukų rinkinių vėrimui po 5 lt/vnt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 11 17, 22:03)

Ačiū, tik keista, kad būtent prie šios striukės rašoma, kad L yra 42, o ne 44, tai gal ji iš tikrųjų didinta ax.gif.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinot ar galima asdos maista per PA uzsakinet? Jei taip tai koki laika rasyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 11 17, 20:22)

Yoox dabar duoda pap nuolaidas 10, 15 arba 20% thumbup.gif
Isidekit norima preke i Dream Box ir matysit kokia pap nuolaida taiko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe: 17 lapkričio 2014 - 22:08
Pirksiu iš Amazon.de. Gal kas nors norėtumėte prisijungti siuntimo išlaidoms pasidalinti? smile.gif
Vilnius. Galiu persiųsti į kitą miestą. Laiškus rašykite rkpirkiniai@gmail.com
Atsakyti