Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *234 tema

Valandos bėgyje pirksiu mytoys.de. Galiu priimti shipui pasidalinti. Varėna, kam tinka galiu persiūsti
Atsakyti
gal kas esat matę pigiau kur nors tokį žaislą

http://www.amazon.co...keywords=Teksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrka: 11 lapkričio 2014 - 19:09
QUOTE(doviliux403 @ 2014 11 11, 17:01)
O elc dar galima pirkti is Lt su uk pristatymu? Neduoda apmoket😒

Pirkau vakar, mokejau savo lietuviska kortele, viskas ok.
Atsakyti
Gal kur matet advento kalendoriu pirkti uz gera kaina, ne tu valgomu, kur sokoladukai viduj, bet kokiu kabanciu pirstinyciu, kojinyciu ar pan.
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 11 11, 19:36)
Valandos bėgyje pirksiu mytoys.de. Galiu priimti shipui pasidalinti. Varėna, kam tinka galiu persiūsti

Jau neberenku
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2014 11 11, 17:46)
Merginos, patarkit pirmą kartą užsakinėju iš TBS, ten reikia suvesti Billing address. Kai suvedu savo adresą, tai man meta, kad neteisingas pašto kodas. Kokį adresą ten vedate?

Koks tas jūsų adresas - LT ar UK? Visur reikia vesti UK adresą 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2014 11 11, 15:28)
Mergaites, gal kam teko pirkti kaledu senelio kostiuma, domina is kur, kad nebutu vienkartinis  g.gif

Bet kiek per metus to kostiumo reik savo reikmėm? Aš pirkau prieš 3 m. Kaune Vikingo išparduotuvėj už 20 Lt., viskas kaip nauja iki dabar. Per švenčių sezoną gal 2-3 k. panaudojamas.
Atsakyti
Po kiek išeina tos saldaines metalinej dezutej dabar kai kooperuojatės? ar verta siųstis ar geriau LT paieškoti po 28-30 lt kas parduoda??? g.gif

ir dar - gal kas idėjų turit 11m berniukui ką nuo Kalėdų senio????? Gerai kai vaikai maži, prisiunti žaislų naujų ir patenkinti, o ką tokiems? doh.gif nebeįdomu niekas, tik planšetę duok ir nėra vaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2014 11 11, 20:03)
Po kiek išeina tos saldaines metalinej dezutej dabar kai kooperuojatės? ar verta siųstis ar geriau LT paieškoti po 28-30 lt kas parduoda???  g.gif

Na jei Jūs Lietuvoj pradėjot rast už tokią kainą, tai beveik ir nebeverta siųstis. Nes anksčiau perpardavinėtojos prašydavao 35-45lt.
Ir dėžutės beja nemetalinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 11 11, 21:06)
Na jei Jūs Lietuvoj pradėjot rast už tokią kainą, tai beveik ir nebeverta siųstis. Nes anksčiau perpardavinėtojos prašydavao 35-45lt.
Ir dėžutės beja nemetalinės  smile.gif

blush2.gif man taip foto atrodo, dar nečiupinėjusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2014 11 11, 20:08)
blush2.gif man taip foto atrodo, dar nečiupinėjusi  doh.gif

Nieko tokio biggrin.gif Vaikams po to labai smagu kažką į jas susidėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 11 11, 21:14)
Nieko tokio  biggrin.gif Vaikams po to labai smagu kažką į jas susidėt smile.gif

Vaikams saldainiai, vyrui dėžutė varžtams hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 11 11, 20:06)
Ir dėžutės beja nemetalinės  smile.gif

Raudonos saldainiu dezes palstikines, bet violetines tikrai metalines mirksiukas.gif Turiu ne viena smile.gif
Atsakyti