Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *234 tema

[quote=Aggnesse,2014 11 14, 14:37]
[quote=Aggnesse,2014 11 13, 10:55]
Labai nedaug trūksta iki reikiamos skubaus atsiuntimo sumos, gal dar kažkam ko nors reikėtų iš Cocooncenter.co.uk?

4u.gif
[/quote]

Iš cocooncenter.co.uk užsakyta 4u.gif ačiū prisijungusioms!
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 11 14, 18:07)
Kiek as pamenu lego maximums 25 proc duoda senukai  g.gif

Tikrai 25% ne maximumas.
Apie rugsejo 1 (neprisimenu, pries ar po, bet buvo nuolaida zaislams tuo metu), treciadieni, pirkau lego su 40% nuolaida, nes tada taike didesne nuolaida zaislams, nei ta treciadienine.
Si treciadieni,t.y. uzvakar, pirkau lego duplo su 30% nuolaida.
Atsakyti
gal dar yra norinciu is boots lego traukinuko?
Atsakyti
GAl zinot kur pigiau nupirkti siuos vaistukus Broncho-Munal P 3,5 ?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 11 14, 22:26)
O as jau n kartu pirkus sd o va kas pristate nepamenu. Tik pamenu merginos kazkaip pasakojo kad dhl neapsimoka cia po LT veziot,tai atveze i Vilniu kazkam kitam perduoda  ax.gif  tai tikiuosi cia tas mano variantas, niekas nieko nesumaise.  g.gif

man visada atveza dpd, nors lipdukas ir siunta seku per dhl 4u.gif
Atsakyti
merginos, padėkit išsiaiškinti 4u.gif

Rašiau neseniai kad zulily.co.uk man sumaišė prekę.
Atrašė, kad sutinka pakeisti .

tik ką čia jie man siūlo? :

"We can email you a postage paid label and you can return the mis-sent overalls to us. First though we need to know if you are capable of printing."

- atsiųs kažkokį lipduką, kurį aš turiu atsispausdinti, užlipinst ir galiu su juo siųsti ?

na dar jie nežino kad prekės atsidūrė Lietuvoj, parašysiu kad čia jau internationally siuntimas gaunasi, tik kažin ar čia tokia sistema suveiks... g.gif
Atsakyti
Gal kuri prikot is pimkie.de- kaip ten su kokybe? g.gif domina vienas svarkas 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 15 lapkričio 2014 - 04:06
QUOTE(MuseZuze @ 2014 11 15, 00:46)
merginos, padėkit išsiaiškinti  4u.gif

Rašiau neseniai kad zulily.co.uk man sumaišė prekę.
Atrašė, kad sutinka pakeisti .

tik ką čia jie man siūlo? :

"We can email you a postage paid label and you can return the mis-sent overalls to us. First though we need to know if you are capable of printing."

- atsiųs kažkokį lipduką, kurį aš turiu atsispausdinti, užlipinst ir galiu su juo siųsti ?

na dar jie nežino kad prekės atsidūrė Lietuvoj, parašysiu kad čia jau internationally siuntimas gaunasi, tik kažin ar čia tokia sistema  suveiks...  g.gif

taip, jei būtumėt UK jum nekainuotų grąžinimas siuntinio. o dabar esat LT..galit apsimesti,kad užsakėt draugės adresu ir ji jums atvežė į Lietuvą. Man viena parduotuvė apmokėjo siuntimą iš Lietuvos į UK,bet jiems nusiunčiau čekio foto. idomu kokiaZulilly politika bus 4u.gif paklauskit ir bus aišku smile.gif
Atsakyti
laukiam dar 2besijungianciu su traukinukais 4u.gif Vilnius, dnb bankas
http://www.boots.com...-10558_1357211/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irikira: 15 lapkričio 2014 - 09:25
QUOTE(Naira @ 2014 11 14, 16:58)
Labai aciu visoms uz komentarus apie si traukinuka:
http://www.boots.com...-10558_1357211/
Tikriausia maniskis jau per didelis...
Bandysim ieskoti su nuolaidom tu dideliu garazu smile.gif Jei pamatysit, praneskit  4u.gif

Beje, sie traukinukai, maciau jau siandien senukuose, kainuoja 79 Lt. Jei jiems pritaikys 40 proc, kazin ar apsimoka siustis? wub.gif

lego senukai 40 netaikys schmoll.gif . šiaip trečiadieniais tos -30% taikosi, jei negalioja kitos akcijos. dabar lego 25% vyksta savaitę ar dvi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 11 14, 19:53)
Aš galvoju užsakinėt, bet dar noriu luktelt kokią savaitę, gal koduką kokį išmes, senai bebuvo ax.gif , man nėra labai skubu. Esu iš Šiaulių.

Aš irgi jungčiausi siuntimo išlaidoms pasidalinti drinks_cheers.gif
Atsakyti