Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *234 tema

QUOTE(Murčikas @ 2014 11 14, 19:07)
Kiek as pamenu lego maximums 25 proc duoda senukai  g.gif

taip taip,senukuose Lego maximum 25proc.

Norfoje kaip buvo lapkritį 40proc. nuolaida žaislams, tai lego taikė, bet ten labai mažas pasirinkimas ir tų traukinių nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 14 lapkričio 2014 - 18:32
QUOTE(Lagūna @ 2014 11 14, 12:02)
O gal kas užmatėte kur tokių šunelių galima rasti nusipirkti pas mus? Maniškis ir užsimanė  doh.gif

http://www.toysrus.c...-19400-22222606

QUOTE(Vaidulė @ 2014 11 14, 18:56)
ir kokų tik žaislų aš čia neužmatau, šakės, gerai kad ir mano vaikai ne viską dar žino  biggrin.gif

Kas turit šį šunį - gal gali papasakoti daugiau?

As irgi pirkau cia http://www.babymarke.../search?q=uggly
Su swed banko kortele pristatymas nemokamas (bent jau buvo pries pora savaiciu).

Suniukas pats guminis, uzsimauna ant rankos, skleidzia garsus, ne visai padorius biggrin.gif (gadina ora garsiai, riaugeja doh.gif )

Tiesa, jei kas pirksit ta ismanuji plastelina kur nors gal urmu pigiau, prisijungciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintele: 14 lapkričio 2014 - 18:46
QUOTE(Murčikas @ 2014 11 14, 18:07)

Tai kad pirkom trečiadienį Lego kalendorius su 30% nuolaida g.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintele @ 2014 11 14, 18:44)
Tiesa, jei kas pirksit ta ismanuji plastelina kur nors gal urmu pigiau, prisijungciau  bigsmile.gif

Ir mus domintų rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas ruosiasi sportsdirect uzsakinet? prisijungciau. Reiktu siuntimo, esu is Siauliu.
Atsakyti
QUOTE(Garbana84 @ 2014 11 14, 20:35)
Gal kas ruosiasi sportsdirect uzsakinet? prisijungciau. Reiktu siuntimo, esu is Siauliu.

Aš galvoju užsakinėt, bet dar noriu luktelt kokią savaitę, gal koduką kokį išmes, senai bebuvo ax.gif , man nėra labai skubu. Esu iš Šiaulių.
Atsakyti
Gal kas jungtusi prie www.szkla.com ?
Atsakyti

Lego 30% duoda senukai
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 11 14, 17:29)
Priminkit kas sd pristato, ups? Nes rodo kad dhl jau perdave kazkam, o ką žinau kam biggrin.gif ir anie turbūt savaitgaliais nevežioja verysad.gif

DHL dažniausiai perduoda DPD rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Matilda1 @ 2014 11 14, 15:22)
Pabandyčiau parinkt mytoys, nesu pirkusi, bet gal nebus labai sudėtinga.

Vilnius, nesiunčiu.
Atsiėmimas darbo metu prie Panoramos. Po darbo pagal susitarimą.
Sąskaita SEB banke.

Prekės pavadinima, kodą ir kainą siųskite el paštu aurelija514@gmail.com

Noriu užsakyti šiandien vakare, kad iki gruodžio 1 ateitų.

Iš anksto įspėju, kad jei neliks mano norimos prekės, tai neužsakinėsiu.

Mano vakaras apie 23 val., tai dar galit jungtis, kol kas esam dviese.
Atsakyti
pirksiu www.mytoys.de (tikriausiai sekmadienį vakare-pirmadienį), gal kas norėtų jungtis siuntimui pasidalinti? Klaipėda 4u.gif
Atsakyti

senukai davė 30 proc. tikrai praėjusį trečiadienį, pirkau didesnį duplo rinkinį apsimokėjo nesisiųsti net bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 11 14, 18:12)
Savaitgaliais nevežioja, įtariu sumaišė siuntas, kažkas rašė apie tokį atvejį, kai lipdukus sumaišė ant siuntų, tai kažkaip atkeitė dhl ax.gif

O as jau n kartu pirkus sd o va kas pristate nepamenu. Tik pamenu merginos kazkaip pasakojo kad dhl neapsimoka cia po LT veziot,tai atveze i Vilniu kazkam kitam perduoda ax.gif tai tikiuosi cia tas mano variantas, niekas nieko nesumaise. g.gif
Atsakyti