Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *234 tema

QUOTE(jepsius @ 2014 11 14, 11:41)
Ziuriu labia daug merginu siaip pasinesusiu ant EYE Q zuvu tauku. Tik priminsiu, akd jie su nakvisu aliejumi, todel apstoviai ju vartoti negalima, po vieno ciklo butina daryti bent 2men pertrauka  4u.gif

kokius zuvu taukus dar vaikams duodate? kaip tik baiginejame Apovit  rolleyes.gif

Kokia yra ciklo davimo trukmė?
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2014 11 14, 12:50)
Vis dar ieskau pigiau sio lego,gal kas kur matet?

user posted image

kiek žiūrėjau, mačiau mytoys prieš pora dienų buvo -15 proc. Kaina gera buvo
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 11 14, 11:56)
kiek žiūrėjau, mačiau mytoys prieš pora dienų buvo -15 proc. Kaina gera buvo

Kai susiruosiau pirkti ir nebeliko sio lego mytoys parduotuveje,o dabar nebera nuolaidos.
O gal galima kazkaip gauti dar is mytoys kazkokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAITSA: 14 lapkričio 2014 - 12:04
QUOTE(jepsius @ 2014 11 14, 11:41)
kokius zuvu taukus dar vaikams duodate? kaip tik baiginejame Apovit  rolleyes.gif

dabar duodu šiuos
Atsakyti
Sveiki as irgi noreciau prisijungti prie mytoys jei kas planuotumet pirkti?
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2014 11 14, 11:36)
jei būtų norinčių,  gal ir aš parinkčiau..

aš prisijungčiau su 25, jeigu kartais ne tik traukinukus imsite rolleyes.gif yra dar kodukai -10 proc. perkant už 80 (EM14S70) ir -10 proc. perkant už 90 (VUK10N) rolleyes.gif mielai pati parinkčiau, bet man boots neleidžia pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2014 11 14, 12:48)
Laba diena 4u.gif

labai norėčiau Vilniuje junktis prie BOOTS su vienu traukinuku smile.gif

Ir mum reikia traukinuko 4u.gif
Kokiam amziui perkate? Mano 4 - metis, tikiuosi ne per didelis. Kaip supratau iki 5m tinkamas wub.gif
But pats tas skaiciu pasimokinti wub.gif
Mes is provincijos, todel noretume jungtis... Is Vilniaus, gal pavyktu pasiimti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 14 lapkričio 2014 - 12:26
QUOTE(Naira @ 2014 11 14, 12:24)
Ir mum reikia traukinuko  4u.gif
Kokiam amziui perkate? Mano 4 - metis, tikiuosi ne per didelis. Kaip supratau iki 5m tinkamas wub.gif
But pats tas skaiciu pasimokinti  wub.gif
Mes is provincijos, todel noretume jungtis... Is Vilniaus, gal pavyktu pasiimti  4u.gif

priklauso nuo vaiko. mano 3,5metų būdamas pradėjo su smulkiais žaisti.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2014 11 14, 13:24)
Mes is provincijos, todel noretume jungtis... Is Vilniaus, gal pavyktu pasiimti  4u.gif

Tokiam vaikui jau gal per didelis, visai neseniai atsirado lego nuo 4 metu (nes iki tol buvo tik paprastos smulkios kaladeles), tai siulyciau geriau tinkamesni pagal amziu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Aggnesse,2014 11 13, 10:55]
Labas rytas, besibaiginėja mano serumas, tad norėčiau užsisakyti iš http://www.cocooncenter.co.uk
Ar būtų norinčiųjų prisijungti? Vilnius.
4u.gif

Labu, viena mamytė klausia, gal kažkas norėtų antro vandenuko šio
http://www.cocooncen...00ml/10468.html

Labai nedaug trūksta iki reikiamos skubaus atsiuntimo sumos, gal dar kažkam ko nors reikėtų iš Cocooncenter.co.uk?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 14, 12:33)
Tokiam vaikui jau gal per didelis, visai neseniai atsirado lego nuo 4 metu (nes iki tol buvo tik paprastos smulkios kaladeles), tai siulyciau geriau tinkamesni pagal amziu 4u.gif

tai, kad ten tokio pat smulkumo detalės, kaip ir 5+. ten tik gal paprastesni modeliai ir tiek. detalės tos pačios.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2014 11 14, 13:24)

Sveiki 4u.gif

aš 1,3 berniukui pirkčiau smile.gif smile.gif 4 metų berniukui jau sudėtingesnio kažko reiktų manau g.gif
Atsakyti