Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių *234 tema

QUOTE(Naira @ 2014 11 12, 19:55)
O jie medvilniniai? Nes esu macius tokius kaip silkinius, tai su jais nelabai patogu miegoti, elektrinasi. Ir dar berods is viskozes teko matyt, tai irgi tokie man nelabai. Man geriausia butu medvilne  ax.gif
Ir dar, klausimas. Rinktis galima tik is to vieno paveiksliuko, kuris pvz su arkliais, ar dar , kur ir apacioje yra varijantai?  wub.gif

parasyta, kad medziaga slidi satininie. 100%mikrofirba, neciupinejus as ju...
galima rinktis is visu 10vnt paveiksliuku, kiekvienos patalynes yra po 2vnt

QUOTE(Kriiste @ 2014 11 12, 19:56)
idomu gal galima ir is siu uzsakyt:

http://febetrade.pl/...D...ełna-XW066

as Paneveziui paimciau 4u.gif

galima uzsakyti, tik pirkti reikia 20vnt. kaina jos bus irgi apie 45lt grubiai skaiciuojant.

Paaiskinsiu: penktadieni viename is pokalbiu pasisiuliau parinkti ir padaryti uzsakyma, daugiausia norinciu buvo situos modeliukus pirkti, todel ir pasiuliau cia kai jau zinojau viska tiksliai su konkreciom kainom.
Dar esu uzklausius del medvilniniu modeliuku, tikriausiai jau rytoj atrasys, tai matau norinciu yra, galesiu paskelbti ka ir kokiom kainom galima bus isigyti, gal koki modeliuka parinksiu ir medvilniniu.
Persiusti bendrai i Kauna ar Klaipeda, ar i kita miesta tikrai galesiu 4u.gif
Atsakyti
Mikropluoštas - tai nėra šilkas ar satinas. Tai poliamido ir poliesterio pluošto junginys smile.gif

Čia kaip drabužiai, vieniems tinka sintetiniai audiniai, o kiti negali tokių nešioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 11 12, 21:08)
o cia viskas is medvilnes, beveik visi dydziai 140*200 http://febetrade.pl/...ciel-bawelniana 4u.gif

kaina nurodyta dydziams 140*200, apacioje yra daugiau pasirinkimu dydziu be kainos, reikia ju del kiekvieno dydzio klausti, ka jau esu padarius kai kuriems modeliukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2014 11 12, 22:08)
Manau šis tik dėl kainų reikėtų paieškoti:
Talking Ben

Aciu. Idomu, kokia kaina skaitos jau gera? 18 sv ne per daug? Lyg ir Tomus pries kelis metus urmu visos pirko...
O dar idomu del tu svajoniu. Issirenkat svajone ir turit dar laiko dovana surast? Per kiek laiko ja padovanot reikia?
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 11 12, 22:23)
kaina nurodyta dydziams 140*200, apacioje yra daugiau pasirinkimu dydziu be kainos, reikia ju del kiekvieno dydzio klausti, ka jau esu padarius kai kuriems modeliukams 4u.gif

lauksim jusu atsakymo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 11 12, 21:28)
Aciu. Idomu, kokia kaina skaitos jau gera? 18 sv ne per daug? Lyg ir Tomus pries kelis metus urmu visos pirko...
O dar idomu del tu svajoniu. Issirenkat svajone ir turit dar laiko dovana surast? Per kiek laiko ja padovanot reikia?

Iki kaledu manau 4u.gif tomus pirko su akcija po 15 svaru, benai manau po 18 kaina normali.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 11 12, 21:28)

iki triju karaliu mirksiukas.gif Juk tai kaledine svajone - svarbu apskritai issipildytu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 11 12, 22:32)
Iki kaledu manau  4u.gif  tomus pirko su akcija po 15 svaru, benai manau po 18 kaina normali.

O cia ne tas pats? http://www.smythstoy...4/talking-ben/# Buna ju lyg ir mazesniu, paprastesniu.
Atsakyti
o mango nieks nerenkat?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas renkate cocooncenter?
Biodrmos reikia 4u.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Gigli @ 2014 11 12, 22:08)
Manau šis tik dėl kainų reikėtų paieškoti:
Talking Ben

QUOTE(Jinafire @ 2014 11 12, 22:28)

Tik pasidomėkite ar kalba,t.y atkartoja frazes,nes mes su ienaforumiete prikoma taitas šuniukas mielas tikrai tik nuliūdom kad neatkartoja,o paspaudus letenėle urzgia,per....ia juokiasi ir lialailai sako

Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2014 11 12, 23:24)
Tik pasidomėkite ar kalba,t.y atkartoja frazes,nes mes su  ienaforumiete prikoma taitas šuniukas mielas tikrai tik nuliūdom kad neatkartoja,o paspaudus letenėle urzgia,per....ia juokiasi ir lialailai sako

sitas atkartoja http://www.amazon.co...aw_bottom_links o va is smyths, idomu tas pats ar ne?
Atsakyti