kaip nepastojau? Geras klausimas, kol kas bijau apie tai galvoti, bet gal ta migruojanti mirena man kazka padare su vaisingumu. Manau sita klausima veliau aptarsim su gyd. Taciau del rentgeno, mano dabartinis gyd. taip pat buvo isitikines, kas plastmases nerodo! Atseit tik varine spirale rodo. Jis net pasitare su kolegom ir visi pritare, kad rentgenas nieko nrparodys. Kai pamate ta nuotrauka, jis man padekojo, kad as nesutikau su jo nuomone. Tiesiog jis nebuvo tokio atvejo mates. Bet jei i google ivestumete mirena disappeared ar pan. tai tokiu atveju rada nemazai.
QUOTE(bevardė @ 2015 04 23, 09:28)
Taip, plius minus. Tada spiralė veikia kaip paprasta spiralė
O is kur sita informacija suzinojai? Ir kas butent veikia? Nes paprasta varine spirale sudetyje turi vario ir siek tiek sidabro. Ir butent varis kazkaip ten neleidzia apvaisinti. Plius, kaip suprantu, ir pats svetimkunis gimdoje trukdo visiems tiems procesams. Bet Mirenoj vario nera, tai kas veikia? Yra kazkokio bario sulfato, bet chemijos nemoku ir neturiu supratimo, kas jis toks. Tai gal jis veikia? Ar vien polietileninio svetimkunio uztenka apsaugai?
Gydytojai matyt kaip tikri vyrai- instrukciju neskaito Juk juodu ant balto parasyta "Mirena T formos dalyje yra bario sulfato, todėl ji matoma tiriant rentgenu." Tai gerai, kad pacientes skaito, o tai ir vaiksciotu su spirale kazkur skrandyje Siaubaz siaubaz Mano gydytoja man iskart pasake, kad rentgenu matysis. Ir po idejimo iskart su echoskopu patikrino ar gerai idejo. Bet cia privaciai, poliklinikose turbut nevisur yra tokia galimybe, neturi juk kiekvienam kabi ete echoskopo...
Mirena po 5 metų veikia tik savo forma. Kaip ir visos kitos spiralės, joks varis ar sidabras neveikia vaisingumo, jie tik mažina alergijų, uždegimų ir atmetimų atvejus.
QUOTE(bevardė @ 2015 04 23, 11:28)
Taip, plius minus. Tada spiralė veikia kaip paprasta spiralė
tai turbut reikia nedelsti ir imti lauk, nes man, butent, tas hormonas ir buvo svarbus - gydymui, kaip paprasta spirale man neaktualu
QUOTE(**Elle @ 2015 04 23, 20:13)
[size=1][/size]
tai turbut reikia nedelsti ir imti lauk, nes man, butent, tas hormonas ir buvo svarbus - gydymui, kaip paprasta spirale man neaktualu
ne visada jau jis taip išsibaigia sulig 5 metais,jei mmm nėra tai dar veikia,kai kurios ir po 6 metus išnešioja ir mmm neatsinaujina
Turiu 4,5 m ir jau atsinaujino mm, kaži ar verta ksisti anksčiau?
siandien isidejau mirena , liepe ateit pasitikrint po poros savaiciu
kazin galiu eit vakare sportuot
kazin galiu eit vakare sportuot
Jei tai pirma spiralė tikrai nepatarčiau šiandien sportuoti.
QUOTE(bevardė @ 2015 04 30, 12:56)
Jei tai pirma spiralė tikrai nepatarčiau šiandien sportuoti.
jo pirma ,tai galvoju kad gal geriau ryt eisiu mazesniu kruviu pasportuosiu ,nes ir skauda pilva taip kaip per menesines
Pastarąsias dienas daug svarstau, nes ginekologas pasiūlė spiralę. Turiu du vaikučius, mažajai 5 m. kontraceptikus geriu Gracial gal kokie 4 m. be perstojo.
Skaitinėjau apie Mireną
Svarstau ar man reikia spiralės?
Mano MM negausios trunka 3 d.
Jokių nemalonumų per jas nėra
Vartojant Gracial baigėsi pienligės (labai labai retai dar išlenda..)
Bijau kad sumokėjus pinigus, jei man ten teplios ištisas savaites tai ką žinau... Atrodo db taip gerai, na užmirštu kartą, kitą išgerti
Ką patartumėt?
Skaitinėjau apie Mireną
Svarstau ar man reikia spiralės?
Mano MM negausios trunka 3 d.
Jokių nemalonumų per jas nėra
Vartojant Gracial baigėsi pienligės (labai labai retai dar išlenda..)
Bijau kad sumokėjus pinigus, jei man ten teplios ištisas savaites tai ką žinau... Atrodo db taip gerai, na užmirštu kartą, kitą išgerti
Ką patartumėt?
laba, as "nesiojau" Mirena 5 metus. viskas buvo puiku. Norejau senaja is kart keisti nauja, bet del gimdos kaklelio nebuvo galima jos ivesti.
QUOTE(arulis @ 2015 05 05, 13:56)
laba, as "nesiojau" Mirena 5 metus. viskas buvo puiku. Norejau senaja is kart keisti nauja, bet del gimdos kaklelio nebuvo galima jos ivesti.
Kaip suprast dėl gimdos kaklelio negalėjo įvest? Šiaip man reikės mirenos, bet dar echo darys(buvo atlikta histeroskopija) po mėnesinių, tada išrašys receptą mirenai.