Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

QUOTE(**Elle @ 2015 04 21, 19:52)
[size=1][/size]

manau, kad pasiteisino, gydytojas irgi taip mano. Man buvo kraujavimas tarp menesiniu, turiu dvi nedideles miomas, sustabde ju augima, nekraujavau ir net netepliojo, spirale plonina gimdos gleivine, neleidzia jai isveseti, todel nera kraujavimo. Taip buvo man, cia individualu. Ziuresiu, ka gydytojas sakys, kaip toliau man seksis, ka darysim

Smagu už jus, tikiuosi ir man padės. smile.gif
Atsakyti
raportuoju apie savo nelaimingaji atveji.

zodziu padarem rentgeno nuotrauka ir atsirado mano mirena, bet toli nuo ten, kur ji turetu buti- kaireje puseje prie skrandzio. verysad.gif gydytojas tokio atvejo nebuvo mates. ka cia bepridursi..nu labai nepasiseke. numatyta laparoskopija t.y. operacija per 3 skylutes pilve, kad istrauktu ta daikta. belieka tiketis, kad sitai pavyks sekmingai.

rasau tiesiog kaip pamoka kitoms moterims, jei neranda gydytojas siulu prasykit echoskopijos, bet net echoskopu ta mirena pamatyti labai sunku. jei kyla abejoniu geriausia rentgenas. sumokesit uz nuotrauka vardam sventos savo ramybes.

P.S. po visko, ka grazins man ta nuotrauka, idesiu cia, kad parodyti kokios nesamones gali nutikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 22 balandžio 2015 - 06:31
Apšvieskit, nes nesuprantu g.gif Kaip spiralė gali iš gimdos į pilvą iškeliaut? Pro kur? Siaubakas kažkoks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinukas @ 2015 04 22, 15:28)
Apšvieskit, nes nesuprantu g.gif  Kaip spiralė gali iš gimdos į pilvą iškeliaut? Pro kur? Siaubakas kažkoks unsure.gif

praduria gimdos siena ir iskeliauja. o tas pradurimas galimas idejimo metu arba ji pati savaime ten kazkaip praduria ir islenda. siaubakas tikrai...bet mirenos aprasyme yra parasyta galima gimdos perforacija, bet tai retas atvejis... deja, kazkam jie nutinka... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 22 balandžio 2015 - 14:52
QUOTE(Margareta @ 2015 04 22, 15:50)
praduria gimdos siena ir iskeliauja. o tas pradurimas galimas idejimo metu arba ji pati savaime ten kazkaip praduria ir islenda. siaubakas tikrai...bet mirenos aprasyme yra parasyta galima gimdos perforacija, bet tai retas atvejis... deja, kazkam jie nutinka...  verysad.gif

Sekmes jums, kad viskas gerai pasibaigtu! Turbut daugiau nebesidesite dar karta jokiu spiraliu po tokios patirties...
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2015 04 22, 07:29)
zodziu padarem rentgeno nuotrauka ir atsirado mano mirena, bet toli nuo ten, kur ji turetu buti- kaireje puseje prie skrandzio.  verysad.gif gydytojas tokio atvejo nebuvo mates. ka cia bepridursi..nu labai nepasiseke. numatyta laparoskopija t.y. operacija per 3 skylutes pilve, kad istrauktu ta daikta. belieka tiketis, kad sitai pavyks sekmingai.
rasau tiesiog kaip pamoka kitoms moterims, jei neranda gydytojas siulu prasykit echoskopijos, bet net echoskopu ta mirena pamatyti labai sunku. jei kyla abejoniu geriausia rentgenas. sumokesit uz nuotrauka vardam sventos savo ramybes.
P.S. po visko, ka grazins man ta nuotrauka, idesiu cia, kad parodyti kokios nesamones gali nutikti.

Siaubas doh.gif unsure.gif bet kaip jūs nepastojot blink.gif g.gif unsure.gif
Linkiu sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 22 balandžio 2015 - 16:32
QUOTE(Margareta @ 2015 04 22, 07:29)

zodziu padarem rentgeno nuotrauka ir atsirado mano mirena, bet toli nuo ten, kur ji turetu buti- kaireje puseje prie skrandzio.  verysad.gif gydytojas tokio atvejo nebuvo mates. ka cia bepridursi..nu labai nepasiseke. numatyta laparoskopija t.y. operacija per 3 skylutes pilve, kad istrauktu ta daikta. belieka tiketis, kad sitai pavyks sekmingai.

O tai nesijautė nieko negero? Skausmo ar panašiai?
Atsakyti
nu kad ne, manes nekamavo jokie skausmai, o del mazu diegliuku tai visokiu pasitaiko, nekreipi demesio juk..

dave man nuotrauka atminimui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 23 balandžio 2015 - 04:44
sakykit, o kai sueina 5 metai, ar taip sulig diena ir baigiasi tas hormonas spiralėje?
Atsakyti
Taip, plius minus. Tada spiralė veikia kaip paprasta spiralė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2015 04 23, 06:41)
nu kad ne, manes nekamavo jokie skausmai, o del mazu diegliuku tai visokiu pasitaiko, nekreipi demesio juk..

Žinokite man net bloga pasidarė, kai parašėte apie tą spiralę, protu nesuvokiama, tai kaip jūs nepastojote, nieko nejutote, neįsivaizduoju, ką gyd sako, kad nepastojote? saugomės ir va...aš nuėjau vėl pas ginę, sakau gal man pasidarti rentgeną...nežinau, tai jom viskas paprasta, pareiškė, kad čia tik plastmasė ir rentgenas nematys doh.gif (nors akivaizdu, kad rentgenas temato), o man pasiūlė echo užsiregistruoti jei noriu...aišku iš kart nedarė tik po registracijos ale...nu žodžiu, nebežinau ką daryti, ką galvoti...ginė aiškina, kad nutirpo siūlai ir nėr ko čia bijoti... doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Nu bet požiūris ginės tai trenktas blink.gif Nieko tokio blink.gif
Atsakyti