sveikos, pasidalinsiu savo patirtimi. Mirena issidejau po antros dukros gimino praejus mazdaug 6 men. kol maitinau krutimi mm nebuvo, jos atsinaujino, kai nustojau zindyti. jau per pirma vizita po idejimo gydytoja nerado siuleliu, taciau padarius echoskopija mate spirale esant vietoje. kaip buvo kiekviena karta, kai nueidavau pasitikrinti- jokiu siulu, bet pasitelkus ultragarsa matydavo ta daikta viduje. pries metus (spirales stazas buvo 4 metai) nusprendem, kad norim leliuko ir imsim lauk ta spirale. taciau gydytojai nepavyko jos iskrapstyti, nors paziurejus ehoskopu, ji mane patikino, kad mirena yra ir veikia. dabar mirenai suejo 5 metai ir as jau tikrai noriu jos atsikratyti, taciau..jos neranda. grizau is gydytojo, kuris buvo pasitelkes visokius echoskopus ir net mini kamera, ismaise mano gimda, bet spirales neaptiko. dingo! menesines man visad buvo, nors ir nelabai gausios. be to as juk nepastojau. kaip ji galejo dingti?
sako, kad variantai yra 2: 1) ji iskrito, bet ji nera tokia maza, kad iskristu nepastebeta. 2) ji "isejo" is gimdos ir gali buti kazkur mano pilve (siaubas!) nerasiu sau ramybes, kol tas daiktas nebus rastas. gal kas susidurete su panasia situacija? ar rentgenas parodo mirena?