Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

QUOTE(viljana @ 2015 04 13, 20:13)
o kadadedama  spirale ?  per menesines ar  po ?

Geriausia pabaigoj mmm, sako, kad maziau skauda. Bet galima ir po.
Atsakyti
Man ydejo siokia diena,nes dar maitinu,tai mm nebuvo,turiu jau 3men lyg ir viskas gerai,jokiu priepuoliu ar svorio augimo.o kai dejo tai nemalonu buvo bet tikrai galima pakentet wink.gif
Atsakyti
sveikos, pasidalinsiu savo patirtimi. Mirena issidejau po antros dukros gimino praejus mazdaug 6 men. kol maitinau krutimi mm nebuvo, jos atsinaujino, kai nustojau zindyti. jau per pirma vizita po idejimo gydytoja nerado siuleliu, taciau padarius echoskopija mate spirale esant vietoje. kaip buvo kiekviena karta, kai nueidavau pasitikrinti- jokiu siulu, bet pasitelkus ultragarsa matydavo ta daikta viduje. pries metus (spirales stazas buvo 4 metai) nusprendem, kad norim leliuko ir imsim lauk ta spirale. taciau gydytojai nepavyko jos iskrapstyti, nors paziurejus ehoskopu, ji mane patikino, kad mirena yra ir veikia. dabar mirenai suejo 5 metai ir as jau tikrai noriu jos atsikratyti, taciau..jos neranda. grizau is gydytojo, kuris buvo pasitelkes visokius echoskopus ir net mini kamera, ismaise mano gimda, bet spirales neaptiko. dingo! menesines man visad buvo, nors ir nelabai gausios. be to as juk nepastojau. kaip ji galejo dingti? blink.gif sako, kad variantai yra 2: 1) ji iskrito, bet ji nera tokia maza, kad iskristu nepastebeta. 2) ji "isejo" is gimdos ir gali buti kazkur mano pilve (siaubas!) nerasiu sau ramybes, kol tas daiktas nebus rastas. gal kas susidurete su panasia situacija? ar rentgenas parodo mirena?
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2015 04 17, 11:45)
sveikos, pasidalinsiu savo patirtimi. Mirena issidejau po antros dukros

o tu siaube...man mirena jau nuo 2013m...nežinau...patogumas tikrai yra, vien dėl mėnesinių negausių...bet praitoj sav tikrinausi šiaip pas ginę, ji pasakė nėra siūlų...lb išsigandau.kadangi dėjausi užsienyje, tai ji nepasivargino jos net paieškoti, tik pasakė, kad bus sunkiau ją išimti , atseit tu ją žinai turint, o siūlai nutirpo arba gimda gilyn įsitraukė...man toks paaiškinimas visai nepatiko, atsainus...baisu kažkaip ir dėl pastojimo dabar...nežinau ką ir galvot, ką daryt...minusai mireno, man-pilvo pūtimas lb dažnas ir svorio priaugimas, bet išsiimti nedrįstu.Neplanuoto nėštumo baimė didesnė!!!
Atsakyti
labas
na nusipirkau ir as spirale mirena nors gyd siule levosert ( nebuvo vaistinej ,bet sake kad tik kaina skiriasi labai panasu) sulauksiu mmm ir tarsiuos del idejimo unsure.gif kontraceptiku esu naudojus tik po gimdymu po pusmeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2015 04 17, 15:36)
labas
na nusipirkau  ir as  spirale  mirena  nors  gyd  siule levosert  ( nebuvo  vaistinej  ,bet  sake  kad  tik  kaina  skiriasi  labai  panasu)  sulauksiu  mmm  ir tarsiuos  del  idejimo  unsure.gif    kontraceptiku  esu  naudojus  tik  po  gimdymu  po  pusmeti  blush2.gif

O del kokiu priezasciu siule Levosert?
Pagrindinis skirtumas kaip suprantu yra naudojimo trukme. Levosert 3 metam, Mirena 5iem.
Atsakyti
QUOTE(Haulo pilis @ 2015 04 17, 16:02)
O del kokiu priezasciu siule Levosert?
Pagrindinis skirtumas kaip suprantu yra naudojimo trukme. Levosert 3 metam, Mirena 5iem.

kaip pagrindini dalyka paminejo kaina g.gif ieskojau internete sudeties , veikimo bet nieko aiskaus neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2015 04 17, 16:17)
kaip  pagrindini dalyka  paminejo  kaina  g.gif   ieskojau  internete   sudeties  ,  veikimo     bet  nieko    aiskaus  neradau  blush2.gif

As norejau suzinot gydytojos argumentus, ne vaistininkes. Del kainos tai jei paskaiciuot vieneriems metams levosert apie 20proc brangiau.
Sudetis pilnai aprasyta informaciniuose lapeliuose www.vaistai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Haulo pilis: 17 balandžio 2015 - 20:17
Šiandien, balandžio 21 d., pas mane šventė - 5 m. sukaktis, kai įsidėjau Mireną. Planuoju gegužės mėn pasirodyti gydytojui. Įdėta man ji buvo gydymo tikslais. Pirmi metai buvo ne kokie- net 9 mėn. tepliojo, bet kai nurimo, tai jau visam laikui
Atsakyti
QUOTE(**Elle @ 2015 04 21, 10:12)
Šiandien, balandžio 21 d., pas mane šventė - 5 m. sukaktis, kai įsidėjau Mireną. Planuoju gegužės mėn pasirodyti gydytojui. Įdėta man ji buvo gydymo tikslais. Pirmi metai buvo ne kokie- net 9 mėn. tepliojo, bet kai nurimo, tai jau visam laikui

Ar pasiteisino spiralė gydymo tikslais? Kokiai ligai buvo skirta gydyti, jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(**Elle @ 2015 04 21, 09:12)

Ar desies ir vel?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 04 21, 12:07)
Ar pasiteisino spiralė gydymo tikslais? Kokiai ligai buvo skirta gydyti, jei nepaslaptis?

manau, kad pasiteisino, gydytojas irgi taip mano. Man buvo kraujavimas tarp menesiniu, turiu dvi nedideles miomas, sustabde ju augima, nekraujavau ir net netepliojo, spirale plonina gimdos gleivine, neleidzia jai isveseti, todel nera kraujavimo. Taip buvo man, cia individualu. Ziuresiu, ka gydytojas sakys, kaip toliau man seksis, ka darysim
Atsakyti