QUOTE(kingcup @ 2014 10 23, 10:38)
taip, gausios mėnesinės buvo nuo polipų gimdoje, juos išoperavo ir paskyrė Mireną, tam, kad stabdytų gimdos endometro vešėjimą. Galima buvo rinktis ir gydymą geriamais hormonais, bet Mirena - geresnis sprendimas, manau
QUOTE(amrin @ 2014 10 30, 19:49)
Su mirena jau antras menuo prasidejo,tepimas pastovus kolkas,bet dar viena keista problema,mm sirgau jau 2 kartus,pabaigoj sirgimo atsiranda kraujingos gleives labai nemalonaus kvapo,jokio niezulio ar kazko panasaus nera,pasidariau tepineli,jokiu ligu nerado,gydytoja pati negali suprasti,kas tai galetu buti,mirena dejausi gydymo tikslais,del endometriozes,gal kam yra taip buve
Atnešu du postus iš senos temos. Gal paskaitys
kingcup,
amrin, aš su klausimu, ar nekilo spuogai nuo mirenos? Pas mane taip pat polipai gimdoj, laukiu operacijos, nes dabar tai pridygo jų, kur gyvenime tiek vienu metu nesu turėjus, pasidomėjau, kad būtent tose vietose pridygę spuogai reiškia ginekologines ligas, o ir plaukai slenka nuo mažakraujystės(geriu dilgėlių arbatą, kraujui stiprint), tai va tikiuosi po operacijos, pranyks tie spuogai. Beje polipai man buvo išoperuoti prieš 4 metus, nesidėjau spiralės, o gal vertėjo, tai va pridygo tų polipų daugiau.