QUOTE(Anistėja @ 2015 01 28, 12:29)
Paklausiu ir šitoj temoj: žinau, kad kitos nešioja Mireną ir su žaizdele. Ir pati ją turiu. Mireną puikiausiai nešiojau 6m. Po gerų metų pertraukos nusprendžiau pakartoti, bet suplanuotą mėnesį nesulaukiau mmm. Padarė echoskopiją ir rado vienoje kiaušidėje 3cm cistą. Ginekologė pasiūlė po 3mėn. vėl kartoti echoskopiją, bet teigia, jog Mireną vis tik galima dėti ir dabar. Man kažkaip keista

Gydytoja tikisi, kad ji turėtų pranykti. Aš ir pati jos nesureikšminu, bet... Kas bus, jei paaiškės, kad reikia opertuoti? Mireną teks pašalinti? Gaila būtų išmestų pinigų.
Sakysite, nesidėti dabar ir dar palaukti... Bet aš taip norėjau iki vasaros susitvarkyti ciklą ir atsikratyti mmm... Esu giliai pasimetus...
Gal kam taip buvę? Patarkit
Siaip man rekomendavo mirena del cystu...turejau l.ilgai cysta,niekaip pati nedingo ir nuo kitokiu kontraceptiku.Teko issioperuoti.Po to isidejau mirena,perspejo,kad gali vel atsirasti,bet kazkokia del mirenos poveikio(vienoms buna,kitoms ne)taip ir buvo,-atsirado, bet po 3men dingo.Dabar ramu,-nera! Siaip patarciau jums su protingu ginekologu pasitart..jei operacija,-tai operuoja cysta,-i gimda juk nelenda..