QUOTE(medute9 @ 2016 10 09, 20:48)
Man Mireną įdėjo sausio 7 dieną. Jau savaitę kaip labai gausiai kraujuoju. Buvau priėmime, ginekologė nei siūlų, nei pačios spiralės ehoskopu nepamatė. Rado tik dar vieną užaugusią miomą. Sakė, kad gausus kraujavimas būdingas po spiralės išėmimo. Tik kad aš jo tai neišėmiau.Ji kažkaip pradingo. Mėnesinių ir tepliojimų neturėjau nuo birželio mėnesio. Vienu žodžiu, prirašė susileisti į raumenis oxytocino. bet kažkaip jokio poveikio nejaučiu, kraujuoju labai gausiai Nežinau , kuo tai baigsis. Man baisu
1. kur dingo spiralė?
2. kada baigsiu plūsti kraujais?
Spiralę mireną dėjausi dėl miomos ir gausių mėnesinių. Padėjo, nes mėnesinių neliko. Tačiau, ar čia sutapo , ar ne, turėjau rimtų galvos skausmo priepuolių su vėmimu, labai slenka plaukai, priaugau svorio, pilvas buvo kaip nėščios, neliko jokio noro niekam, jaučiausi kaip belytė. Pliusas, kad nebuvo mėnesinių.
Padėk Dieve, ištverti tą kraujoplūdį ir likti gyvai ir sveikai
1. kur dingo spiralė?
2. kada baigsiu plūsti kraujais?
Spiralę mireną dėjausi dėl miomos ir gausių mėnesinių. Padėjo, nes mėnesinių neliko. Tačiau, ar čia sutapo , ar ne, turėjau rimtų galvos skausmo priepuolių su vėmimu, labai slenka plaukai, priaugau svorio, pilvas buvo kaip nėščios, neliko jokio noro niekam, jaučiausi kaip belytė. Pliusas, kad nebuvo mėnesinių.
Padėk Dieve, ištverti tą kraujoplūdį ir likti gyvai ir sveikai
kaip jusu sveikata?