Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

QUOTE(dute1 @ 2016 06 03, 21:30)
Na tai dar mėnesį reikia kentėt, na tikiuosi kaip nors dings tas tepliojimas, nes kitaip tikrai imsiu lauk

Tikrai neimkit dėl tepliojimo, jos adaptacinis laikotarpis kur kas ilgesnis apie 6-8 mėn. Susitvarkys jums dar, nedaug laiko teturit ją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 06 03, 23:54)
Tikrai neimkit dėl tepliojimo, jos adaptacinis laikotarpis kur kas ilgesnis apie 6-8 mėn. Susitvarkys jums dar, nedaug laiko teturit ją. smile.gif

Bet bjauru tas tepliojimas, o ir brangusis pyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dute1 @ 2016 06 04, 10:27)
Bet bjauru tas tepliojimas, o ir brangusis pyksta  ax.gif

Nenumirs. biggrin.gif Aš su menstruacine taurele vaikščiojau tomis dienomis.(oralinis abipusis geriausia išeitis, arba duše, tepliojimas gi negausus) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 06 04, 11:00)
Nenumirs.  biggrin.gif  Aš su menstruacine taurele vaikščiojau tomis dienomis.(oralinis abipusis geriausia išeitis, arba duše, tepliojimas gi negausus)  ax.gif

Na vis tikiuosi, kad liausis ir kol kas panašu, kad kasdien vis mažėja, kaip nors priims organizmas tą spiralę.
Atsakyti
As dabar turiu paprasta spirale Nova T, bet jau rudeni reiks turbut traukt lauk, mastau apie Mirena, bet labai bijau tu hormonu, man plaukai slenka stipriai, dar bisokiu PMS buna simptomu, bijau kad lytinis potraukis sumazes g.gif ar cia mitai viskas apie tuos negerumus Mirenos ?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2016 06 13, 09:28)
As dabar turiu paprasta spirale Nova T, bet jau rudeni reiks turbut traukt lauk, mastau apie Mirena, bet labai bijau tu hormonu, man plaukai slenka stipriai, dar bisokiu PMS  buna simptomu, bijau kad lytinis potraukis sumazes  g.gif ar cia mitai viskas apie tuos negerumus Mirenos ?

Aš irgi tų visų mitų bei hormonų bijojau ax.gif Plaukai man prieš tai slinko, bet baigiu susitvarkyti. PMS sakyčiau net sumažėjo, o vat potraukis matyt kaip kam, bet man padidėjo blush2.gif vargino tik tepliojimas, bet pagaliau jis liovėsi, tai kaip ir viskas super
Atsakyti
Turejau Mirena 1 m. 3 men. Vakar nuejau pasitikrint - pasirodo isejusi is vietos - ne gimdoje, o gimdos kaklelyje. Is pradziu menesiniu nebudavo, bet jau kuris laikas pakraujuodavo kelias dienas per menesines, daugiau nieko blogo nebuvo. Teko isimt sad.gif Ar yra kam taip buvę? Esu visai pasimetusi.
Atsakyti
Sveikos,

Jungiuosi ir aš į Jūsų būrelį. Mano patirtis su Mirena 5 mėnesiai. Dejausi gydymo tikslais dėl endometriozes. Na pradzia aisku sunkoka bet kenteti galima smile.gif
Padidėjo spuogotumas, nuotaikų kaita, mmm beveik dingo liko tik patepliojimai, svoris savo vietoje nepriaugau visai ir plaukai kol kas neslenka. Tepliojimų vis mažėja, tačiau sunerimau dėl patepliojimų po santykių. Ar yra taip kam buvę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogeliuke: 20 birželio 2016 - 10:35
QUOTE(dute1 @ 2016 06 03, 21:30)
Na tai dar mėnesį reikia kentėt, na tikiuosi kaip nors dings tas tepliojimas, nes kitaip tikrai imsiu lauk

Man panasiai jau menesis nuo idejimo terlioja. Lyg pradzioj mazejo ir vel per nauja. Kita savaite eisiu konsultuotis. Tiesa pas mane ne mirena, o levosert (deta gydymo tikslais). blush2.gif
Atsakyti
Man jau bus rugsėji 5m, išsimsiu ir vėl dėsiu, dėjausi dėl gydymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2016 07 03, 20:51)
Man panasiai jau menesis nuo idejimo terlioja. Lyg pradzioj mazejo ir vel per nauja. Kita savaite eisiu konsultuotis. Tiesa pas mane ne mirena, o levosert (deta gydymo tikslais). blush2.gif

Na man jau baiginėja tie tepliojimai, tik dar mm vis anksčiau ateina, o ir pms lengvėja. Na matyt priprasiu ir viskas susitvarkys
Atsakyti
Sveikos,
Svarstau dėl Mirenos, bet labai neramina tie tepliojimai. Ar gausūs jie? Galima maudytis/turėti lytinių santykių?
Atsakyti