Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

QUOTE(eglute555 @ 2015 09 21, 12:45)
Ką per nesąmones rašot...
Esu įsitikinus, kad hormoninė spiralė (ar Mirena, ar Levosert) yra geriau už hormonines tabletes ar kontraceptinį žiedą, nes jos išskiriamas hormonas yra nuolatos ir žymiai mažesniu kiekiu bei tolygiai.

tai čia jūs nesąmones rašot,nes kalba buvo ne apie kas geriau-tabletės ar spiralė,o apie tai,kad Mirenos hormonas visiškai nepatenka į kraują.Tai yra netiesa,nes tikrai patenka.O jeigu kas geriau-tabletės ar sipralė,tai aišku spiralė
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 09 21, 13:57)
tai čia jūs nesąmones rašot,nes kalba buvo ne apie kas geriau-tabletės ar spiralė,o apie tai,kad Mirenos hormonas visiškai nepatenka į kraują.Tai yra netiesa,nes tikrai patenka.O jeigu kas geriau-tabletės ar sipralė,tai aišku spiralė

Mirena turiu daugiau nei 5metus,mmm niekada nebuvo dingusios,bet trukdavo kelias dienas ir vos vos tepdavo.dabar jos ženkliai pagausėjo,taigi manau laikas keisti.
*Mirena rinkausi,būtent todėl, kad joje pakankamas hormono kiekis neabortuoti,t.y neuzsimesga vaisius.
Ji veikia kaip vietinis hormonas,nepatenka į kraują.
Atsakyti
Sveikos, gal galit kuri parasyti apie Mirenos poveiki dedant ja gydymo tikslais nuo endometriozes?
Atsakyti
Sveikos,
Sakykit, o kaip del PMS ? Ginekologe minejo, kad jie gali paastreti idejus spirale. Kaip pojuciai tom, kurias kankino sunki krutine, maudimas iki mmm ir visa kita. Ar stipriai paastrejo? Man kazkodel labai rekomenduoja mini spirale. O kaip as jose nieko nesigaudau doh.gif O atrodo suaugus moteris esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2015 10 07, 15:02)
Sveikos,
Sakykit, o kaip del PMS ? Ginekologe minejo, kad jie  gali paastreti idejus spirale. Kaip pojuciai tom, kurias kankino sunki krutine, maudimas iki mmm ir visa kita. Ar stipriai paastrejo? Man kazkodel labai rekomenduoja mini spirale. O kaip as jose nieko nesigaudau  doh.gif O atrodo suaugus moteris esu  4u.gif

Su spirale jau 3 metai.Be spirales as per menesi laiko budavau gal savaite laiko "neissiputus",neskaudancia krutine ir t.t. Isidejau,buvo visko,-bere veida,slinko plaukai,skaudejo krutine,tepliojo,per "stoga"duoda,kad nezinai o gal pastojai kai nera mm? nes tai budavo, tai nebudavo. Galvojau,kad lupsiu ja lauk ir sviesiu kuo toliau..Ginekol.atkalbejo. Po 3 metu,-mm nera, krutine pastoviai "vienoda" pms duoda tik per "smegenis" jauti kad irzli,saves moteriskai gaila ir t.t. Anksciau skaiciau atsiliepimus,tik susinervuodavau...kas vienai tinka,-kitai gali netikt..o kaip suzinot? tik pabandyt. Taip kad ramiai apsispreskit ir geros ginekologes paklausykit kokia patars.Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2015 10 07, 16:02)
Sveikos,
Sakykit, o kaip del PMS ? Ginekologe minejo, kad jie  gali paastreti idejus spirale. Kaip pojuciai tom, kurias kankino sunki krutine, maudimas iki mmm ir visa kita. Ar stipriai paastrejo? Man kazkodel labai rekomenduoja mini spirale. O kaip as jose nieko nesigaudau  doh.gif O atrodo suaugus moteris esu  4u.gif

Nejauciu pms smile.gif

Tik paantrinsiu auksciau issakytai nuomonei, kad salutiniu poveikiu pirmus metus buvo apstu: berimas, galvos skausmas, plauku slinkimas, lengva depresija. Bet niekada nesusizinosiu ar del to buvo kalta mirena ar mano emigravimas is Lietuvos smile.gif

Mirena nesioju jau virs triju metu ir viskas labai puiku smile.gif

Atsakyti
Sveikutės, gal kuri žinot ar mirena tiksliai kaip laikrodis veikia 5 metus? Baigiasi 5 metai ir strimgalviais lėkti - kitą įsidėti? Pasidalinkit , prašau patirtimi.
Atsakyti
Sveikos,
planuoju dėtis mirena, nu bet aš tokia jautri skausmui, kad nežinau, ką daryt. Esu girdėjus, kad mireną kai kam net su narkoze deda, mano gydytoja sako, kad tik vietiškai nuskausmins. Ale aš vistiek labai bijau. Papasakokit, koks ten skausmas, kai deda? Gimdyt pati negimdžius, cezarius turėjau, tai to gimdymo skausmo irgi nežinau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2016 01 26, 10:33)
Sveikos,
planuoju dėtis mirena, nu bet aš tokia jautri skausmui, kad nežinau, ką daryt. Esu girdėjus, kad mireną kai kam net su narkoze deda, mano gydytoja sako, kad tik vietiškai nuskausmins. Ale aš vistiek labai bijau. Papasakokit, koks ten skausmas, kai deda? Gimdyt pati negimdžius, cezarius turėjau, tai to gimdymo skausmo irgi nežinau biggrin.gif  4u.gif

Nėra taip baisiai, nors man skaudėjo, bet tai vyksta trumpai, tikrai ne kaip gimdymas. biggrin.gif Nebijokit, svarbu atsipalaiduot, aš irgi labai bijojau. Gal jums išvis neskaudės, kitos nieko nepajaučia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2016 01 26, 10:38)
Nėra taip baisiai, nors man skaudėjo, bet tai vyksta trumpai, tikrai ne kaip gimdymas.  biggrin.gif  Nebijokit, svarbu atsipalaiduot, aš irgi labai bijojau. Gal jums išvis neskaudės, kitos nieko nepajaučia.  smile.gif

Oi, man skauda viską visada biggrin.gif Mano labai žemas skausmo slenkstis.
O koks tas skausmas? Maudžia ar aštriai skauda? Labiausiai gąsdina nežinomybė, nes nežinai, ko tikėtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2016 01 26, 10:50)
Oi, man skauda viską visada biggrin.gif Mano labai žemas skausmo slenkstis.
O koks tas skausmas? Maudžia ar aštriai skauda? Labiausiai gąsdina nežinomybė, nes nežinai, ko tikėtis  doh.gif

Nežinau kaip apibūdinti, man tik akys išsiplėtė, ir galvoju mama mia skauda gi. biggrin.gif Dabar jau ir neprisimenu koks tas skausmas, gal labiau į aštrumą, bet ne per daugiausia, lyg tempimo, plėtimo, bet nėra toks, kad neištverti, pakenčiamai, paskui nieko nebejutau, lyg nieko ir nedarę būtų.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2016 01 26, 10:33)
Sveikos,
planuoju dėtis mirena, nu bet aš tokia jautri skausmui, kad nežinau, ką daryt. Esu girdėjus, kad mireną kai kam net su narkoze deda, mano gydytoja sako, kad tik vietiškai nuskausmins. Ale aš vistiek labai bijau. Papasakokit, koks ten skausmas, kai deda? Gimdyt pati negimdžius, cezarius turėjau, tai to gimdymo skausmo irgi nežinau biggrin.gif  4u.gif

Realiai skauda tiek laiko ir tiek ,kaip ima krauja is pirsto ar venos.Sekundziu reikalas ten,nereikia be reikalo gazdintis,paskui juoksies is saves ka bijojai 4u.gif
Atsakyti