Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

Aš naudoju tamponus. Mireną turiu daugiau nei metai, viskas gerai. Gausių mmm nėra, tik tepliojimas, bet man tamponai patogiau nei kad ir mažas įklotas.
Pernai klausiau ginės ar galiu naudoti, sakė be problemų. Atsargiau reiktų naudoti jei siūlai ilgesni palikti, kad traukiant tamponą neišsitrauktų ir Mirena.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2015 06 08, 14:31)
Mano draugei dingo iš karto. Man nedingsta jau 3 mèn. ir net nepanašu, kad dings  doh.gif

QUOTE(viljana @ 2015 06 09, 22:50)
as turiuantras menuo  ,  mmm praejo  naudojant kasdieninius  iklotukus  biggrin.gif

Aš turiu jau beveik mėnesį, tai apskritai terliojimai ir kraujavimai kasdieniniai dar nedingo ax.gif

QUOTE(kas cia @ 2015 06 10, 23:02)
Merginos, nusimato per atostogas prie juros mmm verysad.gif  Turiu mirena, ar galiu naudoti tamponus? cool.gif  pasidalinkite patirtimi 4u.gif

Aš visą atostogų savaitę prie jūros naudojau, nebuvo jokių problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu Mireną pusę metų. Iš pradžių kokius 3 mėn. tepliojo, dabar net mm nėra. Tik nežinau, ar čia spiralė kuo dėta, ar ne, po tų tepliojimų pabaigos labai suaktyvėjo spuogai ant kaklo ir veido. Jaučiuosi kaip paauglystėj unsure.gif
Atsakyti
Turiu ir aš spiralę "Mirena" daugiau nei metai laiko. Esu visapusiškai patenkinta, nebevargina ciklas, o buvo siaubingas, išsiderinęs ir t.t. Kas mėnesį (tomis dienomis) tik džiaugiuosi ją turėdama bigsmile.gif
Atsakyti
Man panašu, kad po 6 mėn lygiai susireguliavo irgi viskas, rašiau, kad gal reikia eit pas gine, ziureti, nes 6 men kraujavau stipriai, o va, dabar paskutinis ciklas buvo tik su kasdieniniais... Gerai, kad islaukiau tuos 6 men. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2015 07 23, 12:48)
Man panašu, kad po 6 mėn lygiai susireguliavo irgi viskas, rašiau, kad gal reikia eit pas gine, ziureti, nes 6 men kraujavau stipriai, o va, dabar paskutinis ciklas buvo tik su kasdieniniais... Gerai, kad islaukiau tuos 6 men.  ax.gif  biggrin.gif

Tai man dar laukt ir laukt, 2 mėn turiu ir baigia užknist tie terliojimai - kraujavimai, tai silpniau, tai stipriau, tai nurimsta, tai vėl prasideda, net nesuprantu, kada čia tas MM fiksuot, ar jos yra, ar ne, ar gal jos nuolat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2015 07 23, 11:07)
Tai man dar laukt ir laukt, 2 mėn turiu ir baigia užknist tie terliojimai - kraujavimai, tai silpniau, tai stipriau, tai nurimsta, tai vėl prasideda, net nesuprantu, kada čia tas MM fiksuot, ar jos yra, ar ne, ar gal jos nuolat biggrin.gif

Aišku, geriausiai būtų pasikonsultuoti su ginekologe. Bet manau galite nurimti, nes ir man kažkur 3-4 mėn visko buvo, nei iš šio nei iš to patepliodavo, nestipriai. Kai pas mane hormonai darė ką norėjo doh.gif tai reikėjo, mano pagalbininkei, Mirenai padirbėti biggrin.gif kol viską sustatė į vėžes. Kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2015 07 23, 12:07)

Oiii, ramiai iki 6 mėn laukit ir gyvenkit biggrin.gif
Be to, kaip supratau, jums tepliojimai, jei stipriai nesergat, tai is viso ner ko jaudintis.. Kitoms, beje, gali ir visai neisnykti MMM, ir bus taip visus metus.

Mane tai ziauriai vargina spuogai schmoll.gif schmoll.gif Atrodau tai kaip paaugle...
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2015 07 24, 11:31)
Oiii, ramiai iki 6 mėn laukit ir gyvenkit  biggrin.gif 
Be to, kaip supratau, jums tepliojimai, jei stipriai  nesergat, tai is viso ner ko jaudintis.. Kitoms, beje, gali ir visai neisnykti MMM, ir bus taip visus metus.

Mane tai ziauriai vargina spuogai  schmoll.gif  schmoll.gif Atrodau tai kaip paaugle...

aš kažkokių kitokių nepageidautinų požymių nepastebėjau lyg ir g.gif Gal kiek krūtinė jautresnė ir padidėjus, kažkokia pilnesnė biggrin.gif Arba čia man vaidenasi biggrin.gif
Nei viena nepastebėjot krūtinės atžvilgiu kokių pokyčių? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2015 07 24, 09:45)
Nei viena nepastebėjot krūtinės atžvilgiu kokių pokyčių? g.gif  biggrin.gif

Pokyčių jokių, sakyčiau, kad net mažiau skausmingesnė patapo, nei, kad kol neturėjau Mirenos.
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2015 07 24, 09:31)
Mane tai ziauriai vargina spuogai  schmoll.gif  schmoll.gif Atrodau tai kaip paaugle...

Man tokių bėdų neiškilo ax.gif čia jau matyt kaip kam...skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2015 07 24, 10:45)
aš kažkokių kitokių nepageidautinų požymių nepastebėjau lyg ir g.gif Gal kiek krūtinė jautresnė ir padidėjus, kažkokia pilnesnė  biggrin.gif Arba čia man vaidenasi  biggrin.gif
Nei viena nepastebėjot krūtinės atžvilgiu kokių pokyčių? g.gif  biggrin.gif

Man jautresnė būna prieš mmm ir lyg padidėjimo jausmas lygiai kaip sakot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu mirena 9men. Mazdaug nuo 6men pradejo bert krutine,nugara. Danae jau beida po truputi. Tiketis, kas praeis, ar traukt lauk? g.gif gal kuriai taip buvo ir pradejo, ar naivu tiketis doh.gif
Atsakyti