Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

QUOTE(**Elle @ 2015 05 13, 20:55)
Dabar rūpestis, kaip pigiau nusipirkti. Patarkit, jei kas žinot pigesniu variantu 4u.gif

cia kazkas siule parduoti neseniai mirksiukas.gif o as camelijoj pirkau per laimingas valandas 13-15val tai 125 eu sumokejau
Atsakyti
ar reikia recepto Mirenai mūsų LT vaistinėse?
Atsakyti
QUOTE(**Elle @ 2015 05 14, 11:23)

as be recepto pirkau biggrin.gif
Atsakyti
as pirmaja mirena pirkau parvezta is Airijos, tai receptas buvo neaktualu, bet paziurejus internetines vaistines, parasyta, kad spirale receptine, bet gydytojas nesiule recepto, tai gal rimtai nereikia. Dar pagalvosiu, kur pirkti, nes pagal skelbima kaip ir rizika, bet gal antra karta patiketi smile.gif
Atsakyti

QUOTE(**Elle @ 2015 05 14, 12:23)

visur rašo, kad reikia ir atsiimt vaistinėje reikia parodyti receptą, nors gydytojai jų neinkę išrašinėti...

Man irgi buvo neišrašę, bet dėl viso pikto ėjau dar pas gyd, jo išsirašyti, nes Norfos vaistinėje pirkau internetu ir nežinojau, ant kokios vaistininkės "užsirausiu" smile.gif Tai nuėjus tikrino receptą.

Tokia kaina, niekas gi nepirks siaip sau, tai absurdas tie receptai... doh.gif

Dėl pigumo, manau dar galima bandyti susisiekti su tiekėjais, gal per juos pavyktų nusipirkt pigiau.
Atsakyti
Norfos vaistinėje per laimės valandas pirkau, su 30% nuolaida, vietoje 162 EUR už 114 EUR. Jokio recepto neprašė. Ji 5 metams, tai vieneriems metams gaunasi 22,8 EUR, mėnesiui 1,9 EUR. Tikrai jokių tablečių pigiau nerasit, plius nepamiršti gerti ir t.t. Čia tik iš pradžių taip atrodo, kad kosminė kaina, kol nepasiskaičiuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Toms, kurioms su Mirena dingo MM - iškart po įdėjimo dingo ar po kažkurio laiko?.. g.gif
Atsakyti
Mano draugei dingo iš karto. Man nedingsta jau 3 mèn. ir net nepanašu, kad dings doh.gif
Atsakyti
Pas mane mirena ketvirti metai, o m... niekur nedingo, negausios, neskausmingos, bet yra ax.gif
Atsakyti
as turiuantras menuo , mmm praejo naudojant kasdieninius iklotukus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nusimato per atostogas prie juros mmm verysad.gif Turiu mirena, ar galiu naudoti tamponus? cool.gif pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 06 10, 22:02)
Merginos, nusimato per atostogas prie juros mmm verysad.gif  Turiu mirena, ar galiu naudoti tamponus? cool.gif  pasidalinkite patirtimi 4u.gif

Informaciniame lapelyje rašė, kad "rekomenduojami higieniniai paketai". O kaip realybėje?..
Atsakyti