Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 05 05, 13:24)
Kaip suprast dėl gimdos kaklelio negalėjo įvest? Šiaip man reikės mirenos, bet dar echo darys(buvo atlikta histeroskopija) po mėnesinių, tada išrašys receptą mirenai.

kaip suprast israsys recepta ? ne LT gyvenat? nes man jokio recepto nereikejo g.gif
praejo savaite ,pora dienu jauciuosi lyg laukciausi , pykina ,skauda galva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2015 05 05, 16:44)
kaip  suprast  israsys recepta ?  ne LT gyvenat?  nes man  jokio recepto  nereikejo  g.gif
praejo  savaite ,pora dienu  jauciuosi  lyg  laukciausi  , pykina ,skauda galva  unsure.gif

Žiūrinėjau kainas internete, tai buvo parašyta parduodama su receptu, tai aš nžn kaip iš tikrųjų, gal ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 05 05, 16:49)
Žiūrinėjau kainas internete, tai buvo parašyta parduodama su receptu, tai aš nžn kaip iš tikrųjų, gal ir nereikia.

Man vaistinej sake, kad jie turi patikrinti recepta, bet paskui ji grazinti pirkejui. Tai realiai matyt priklauso koks vaistininkas dirbs, vienas gali prasyt, kitas ne.
Atsakyti
QUOTE(diana34 @ 2015 03 17, 14:55)
Kazkur skaiciau, kad LEVOSERT spirale tas pats kaip ir MIRENA ..tik pigesne  smile.gif  .. gal kas gali pakomentuoti ?

Man gyd aiškino, kad Levosert dedama 3 metams. Jų skiriasi gamintojas. Bet visumoje jos praktiškai vienodos. Sakė, kad šiemet nori perrašyti rekomendacijas ir Levosert dės jau 5 eriems metams. Taigi , ji olabiau apsimokės. Be to, po 3 metų galima tikrintis, jeigu su ja viskas gerai, tai palieka kitiems metams.

QUOTE(Adelina40 @ 2015 04 11, 19:16)
Labas,
Gal žinote kur pigiau nusipirkti Mireną? Kainos labai svyruoja. Pigiausia Eurovaistinėje? Gal kas siuntėtės iš kur nors internetu? Skubiai reikia, nenoriu mokėti didelės sumos....:-)
:-) :-) :-) :-)

Aš metų pradžioje pirkau, išsityrinėjau rinką, tai radau, kad tuo metu pigiausia buvo Norfos internetinėje vaistineje. Tik reikejo pirkti internetu ir atsiimti vaistineje. Su receptu. Sumokejau apie 480 Lt

Mano patirtis su Mirena:
užsimetė 2 kg ir niekaip negaliu jų nupurtyti ax.gif
MMM pasidarė nebe 3-5 dienos, o 14 dienų. Nežinau, ką daryti, ar jau susirūpinti, ar dar ne. Šiaip, jaučiuosi gerai, silpnumo nėra, prieš 3 mėn dariausi kraujo tyrimus, jie buvo geri. Bet vis viena nepatinka ta silgas kraujavimas, padidintas tepliojimas.
Ir prieš MMM labai labai tempia krutine doh.gif Budavo anksčiau, kad tempė, bet ne tiek...
Ai, dar spuogų padaugėja prieš mmm, netgi jau žinau, kurią savaitę išlis... biggrin.gif

Paskaičiau dabar keletą psl, tai radau, kad reikia laukti bent 6 mėn po įdėjimo... Tai jaučiu, teks laukt, nes jau irgi ruošiausi skambint ginei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 07 gegužės 2015 - 11:31
as del sorio pergyvenu ,nes labai sunkiai numeciau paskutiniu metu 16 kg ,tai jei uzaugsiu bus baisu man vel unsure.gif praejo savaite po idejimo ,tepliojimas baigesi po 4 dienu , i sporta ejau irgi po 4 dienu ,mazesniu kruviu ax.gif kita savaite eisiu pas gine pasitikrint ar viskas su ja gerai , nors praktiskai pamirsau kad ja turiu biggrin.gif
Atsakyti
Esu linkusi kaupti svorį doh.gif bet su Mireną sėkmingai atsikračiau 20kg ir tikiuosi tai ne pabaiga. Taip kad nemanau, kad svoris priklauso nuo Mirenos, svoris kyla nuo padidėjusio apetito, o jį sukelti gali tam tikri pokyčiai organizme.
O vat mmm man taip ir nedingo doh.gif praėjo metai, ir dar pateplioja, na bet jau susitaikiau, kad visiškai mmm neatsikratysiu rolleyes.gif
Atsakyti
dalinuosi savo istorijos atomazga, del mirgravusios Mirenos smile.gif keliauninke sekmingai istraukta, buvo prisiglaudusi prie mano skrandzio. Gyd. apsejo su dviem skylutem per laparoskopija, ir sekmigai grazino man Mirena, su ligiausiais siulais (zodziu niekur jie nebuvo dinge, nei nutirpe nei nukrite). Jauciuosi puikiai. Dar apziurejo gimda (histeroskopija) ir pranese, kad jokia zala nepadaryta ir jokiu pasekmiu nera ir nebus.

Taciau spiraliu jau gyvenime nesidesiu! doh.gif
Atsakyti
Turejau ir as Mirena. Bet po 2,5 metu issiemiau....nors pliusu buvo menesines dingo,del pastojimo galvos neskauda...bet issipuciau kaip balionas +14 kg,kurie nukrito issiemus be jokiu pastangu,amzini grybeliai ir uzdegimai,isemus vel gi dingo,slenkantys plaukai,tai deja dar nesusitvarke... Puiku,kam Mirena tinka,ir nesukelia jokiu salutiniu poveikiu,gaila,kad man taip nepasiseke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2015 05 07, 14:20)
Esu linkusi kaupti svorį  doh.gif bet su Mireną sėkmingai atsikračiau 20kg ir tikiuosi tai ne pabaiga. Taip kad nemanau, kad svoris priklauso nuo Mirenos, svoris kyla nuo padidėjusio apetito, o jį sukelti gali tam tikri pokyčiai organizme.
O vat mmm man taip ir nedingo  doh.gif praėjo metai, ir dar pateplioja, na bet jau susitaikiau, kad visiškai mmm neatsikratysiu  rolleyes.gif

As kai paskutini karta mb pasakiau,kad "negaliu",tai atsake:nesk i garantini savo mirena doh.gif
Atsakyti
Gaila, kad mirena tiek daug kainuoja, arba bent pirmąją galėtų kompensuoti ligonių kasos. NEs tikrai "abydna", kai įsidedi, o po pusmečio tenka išsiimti... NEs tokio dalyko nežinosi - tau tiks, ar ne. Aš jaunesnė kai buvau, 8-9 metus KT gėriau, ir labai normaliai organizmas reagavo į didesnius hormonų kiekius, o vat dėl Mirenos kažkas negerai... g.gif
Šį mėn 18 dienų truko mmm (negausiai, bet vis viena tokios ne visai tepliojimas...) blink.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas gydytoją. Mirenai jau 5 metai ir 3 savaitės. Gydytojas parekomendavo pakartoti. Skubėti, sakė, nereikia. Sutarėm praleisti vasarą ir rugsėjo mėn. susitikti dėti kitą. Dabar rūpestis, kaip pigiau nusipirkti. Patarkit, jei kas žinot pigesniu variantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Elle @ 2015 05 13, 21:55)
Šiandien buvau pas gydytoją. Mirenai jau 5 metai ir 3 savaitės. Gydytojas parekomendavo pakartoti. Skubėti, sakė, nereikia. Sutarėm praleisti vasarą ir rugsėjo mėn. susitikti dėti kitą. Dabar rūpestis, kaip pigiau nusipirkti. Patarkit, jei kas žinot pigesniu variantu 4u.gif

Bandykit Norfos vaistinėj per laimingas valandas nuo 8-9 ir 14-15 val.d.d perkant tris prekes ir daugiau suteikiama 30 proc nuolaida, mirena kainuotų 114 eurų, klausiau vaistininkės šią sav.
Atsakyti