QUOTE(diana34 @ 2015 03 17, 14:55)
Kazkur skaiciau, kad LEVOSERT spirale tas pats kaip ir MIRENA ..tik pigesne
.. gal kas gali pakomentuoti ?
Man gyd aiškino, kad Levosert dedama 3 metams. Jų skiriasi gamintojas. Bet visumoje jos praktiškai vienodos. Sakė, kad šiemet nori perrašyti rekomendacijas ir Levosert dės jau 5 eriems metams. Taigi , ji olabiau apsimokės. Be to, po 3 metų galima tikrintis, jeigu su ja viskas gerai, tai palieka kitiems metams.
QUOTE(Adelina40 @ 2015 04 11, 19:16)
Labas,
Gal žinote kur pigiau nusipirkti Mireną? Kainos labai svyruoja. Pigiausia Eurovaistinėje? Gal kas siuntėtės iš kur nors internetu? Skubiai reikia, nenoriu mokėti didelės sumos....:-)
:-) :-) :-) :-)
Aš metų pradžioje pirkau, išsityrinėjau rinką, tai radau, kad tuo metu pigiausia buvo Norfos internetinėje vaistineje. Tik reikejo pirkti internetu ir atsiimti vaistineje. Su receptu. Sumokejau apie 480 Lt
Mano patirtis su Mirena:
užsimetė 2 kg ir niekaip negaliu jų nupurtyti
MMM pasidarė nebe 3-5 dienos, o 14 dienų. Nežinau, ką daryti, ar jau susirūpinti, ar dar ne. Šiaip, jaučiuosi gerai, silpnumo nėra, prieš 3 mėn dariausi kraujo tyrimus, jie buvo geri. Bet vis viena nepatinka ta silgas kraujavimas, padidintas tepliojimas.
Ir prieš MMM labai labai tempia krutine
Budavo anksčiau, kad tempė, bet ne tiek...
Ai, dar spuogų padaugėja prieš mmm, netgi jau žinau, kurią savaitę išlis...
Paskaičiau dabar keletą psl, tai radau, kad reikia laukti bent 6 mėn po įdėjimo... Tai jaučiu, teks laukt, nes jau irgi ruošiausi skambint ginei