QUOTE(forever_strange @ 2014 11 13, 18:57)
Ir man pirmas ir labai lauktas... Tikiuosi ir aš, kad pavyks pastoti ir išnešioti...
Pasiskaičiau medicininėje literatūroje, jog po persileidimo geriau planuoti pastoti ne anksčiau kaip po pusės metų. Ar kas laikėtės tokios rekomendacijos?
O kokius vitaminus Jums paskyrė? Man prieš pastojant ir nėštumo pradžioje gydytoja liepė gerti Pregnacare Conception, tad dabar po visko nebežinau ar man juos gerti toliau ar nebe...
Man rekomendavo ir toliau gerti folio rūgštį (čia jei bandysim iškart po 3 mėn.), tai tiesiog siūlė nedaryti pertraukos ir toliau ją gerti. Dar siūlė E vitamino pavartoti, bet čia jau gal labiau planuojant, nes sakė padeda išvengti persileidimo. Ir šiaip sakė galima, kokių vitaminų moterims pagerti
Na, mes po pirmo karto, kai pralaukėm tik vieną ciklą, antrasis nėštumas buvo nesivystantis
Tai nežinau šį kartą aš nusiteikusi palaukti, na ir kas, kad niekas ten jokių garantijų neduos, kad neatsitiks taip dar kartą
Garantijų duoti negali niekas
Ir šiaip manau, psichologiškai jau reikia nusiteikti tam nėštumui. Nes po pirmo persileidimo, kai sužinojau, kad vėl
tai buvo tik baimė ir lakstymas į tuoletą žiūrėt, kad tik kraujo nebūtų.