Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(daivutyte @ 2014 11 12, 00:01)
Gal kuri esat isbandziusi maisto produktus kurie sustiprina O?

Ooo, yra ir tokių bigsmile.gif Nieko apie tai negirdėjau...

Beje, pas mane irgi testai vaiduokliuoja, bet bijau, kad čia nuo persileidimo dar liko... Keista labai... Netikiu, kad galėjau pastoti per šį ciklą, nes nesistengėme, o ir neaišku ar buvo pas mane O ir kada... Po persileidimo praėjo jau mėnuo, juolab jis pas mane ankstyvas buvo, tik įpusėjus penktai savaitei.... Negi tas HCG tiek ilgai laikosi organizme? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 12, 10:10)
Ooo, yra ir tokių  bigsmile.gif  Nieko apie tai negirdėjau...

Beje, pas mane irgi testai vaiduokliuoja, bet bijau, kad čia nuo persileidimo dar liko... Keista labai... Netikiu, kad galėjau pastoti per šį ciklą, nes nesistengėme, o ir neaišku ar buvo pas mane O ir kada... Po persileidimo praėjo jau mėnuo, juolab jis pas mane ankstyvas buvo, tik įpusėjus penktai savaitei.... Negi tas HCG tiek ilgai laikosi organizme? blink.gif

tai negi nera tokiu, kurios po P.. saugojosi? iskart nesisaugojat.. cia as viena tada tokia ekistuole gaunuosi... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Man nustojo vystytis 4sav pradzioje, kraujuoti pradejau 5,5sav. Kraujas HCG lygiui paziureti buvo paimtas pirmaja kraujavimo diena. HCG lygis buvo labai zemas.

Nuojauta, nelabai tiketina kad tokio ankstyvo HCG issilaikytu dar visa menesi nuo persileidimo. Jei zinai koks paskutinis tavo HCG buvo?

Steijjse:), mes saugojames - laukiam tyrimu. Bet mes po visu persileidimu viena cikla tikrai pasisaugodavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 12, 12:05)
tai negi nera tokiu, kurios po P.. saugojosi? iskart nesisaugojat.. cia as viena tada tokia ekistuole gaunuosi... bigsmile.gif

mes saugojomes ir nemazai laiko 4u.gif plius kad tas laikas baisiai lekia greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 12, 12:05)

Po pirmos A, puse metu saugojomes, po antros A tris menesius. Dabar netycia prasprudo kelis kart, o rimtai planuot pradesim vel tik vasarai ipusejus 4u.gif

Jauniute kaip Tu laikaisi? Visdar baimes nugali, pries nora pabandyti vel? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2014 11 12, 13:19)
Po pirmos A, puse metu saugojomes, po antros A tris menesius. Dabar netycia prasprudo kelis kart, o rimtai planuot pradesim vel tik vasarai ipusejus  4u.gif

Jauniute kaip Tu laikaisi? Visdar baimes nugali, pries nora pabandyti vel?  unsure.gif

Avaida, o gal tu jau nestuke.gif
tai lauksi tikrai ne vasaros bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 12, 13:22)
Avaida, o gal tu jau nestuke.gif
tai lauksi tikrai ne vasaros  bigsmile.gif

jauniute.. tikrai juk tiu jau gali8 drasiai planuot.. dar neplanuojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 11 12, 12:53)
Sveikos. Man nustojo vystytis 4sav pradzioje, kraujuoti pradejau 5,5sav. Kraujas HCG lygiui paziureti buvo paimtas pirmaja kraujavimo diena. HCG lygis buvo labai zemas.

Nuojauta, nelabai tiketina kad tokio ankstyvo HCG issilaikytu dar visa menesi nuo persileidimo. Jei zinai koks paskutinis tavo HCG buvo?

Steijjse:), mes saugojames - laukiam tyrimu. Bet mes po visu persileidimu viena cikla tikrai pasisaugodavom smile.gif

Paskutinis HCG buvo 20, t.y. kai prasidėjo spazmai, jis nukrito iki 20, o po to jau nebesidariau, bet man dar prieš 2 savaites vaiduokliavo, specialiai pirkau skirtingus testukus.... Oooj, nebežinau ir ką galvoti. Aišku, mmm nėra, bet kad ciklas išsiderino, tai nieko nuostabaus...

Jei aš nesidaryčiau IVF, jaučiu net nežinočiau, kad persileidau. Nematau prasmės saugotis, kai viskas gerai...

Merginos, mes supraskit 6 metus vaikų negalime susilaukti, mes atpratome saugotis, nes jei daėjom iki IVF, tai apie natūralų pastojimą jau pamiršome galvoti.... Minties net nebuvo, kad reikia pasisaugoti, nes MB spermiukai blogi verysad.gif

O tą testą pasidariau, nes vat turėjau namie (*****) ir neateina mmm, dar kitą sav. skrydį planuojame... Ech...

Hazell, ką ir šytimų jau pasidarę, ką dar planuojate?

Stejjse, Janiute, kiek pas jus laiko praėjo nuo persileidimo? Kada žadate planuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 12 lapkričio 2014 - 14:36
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 12, 14:27)
Paskutinis HCG buvo 20, t.y. kai prasidėjo spazmai, jis nukrito iki 20, o po to jau nebesidariau, bet man dar prieš 2 savaites vaiduokliavo, specialiai pirkau skirtingus testukus.... Oooj, nebežinau ir ką galvoti. Aišku, mmm nėra, bet kad ciklas išsiderino, tai nieko nuostabaus...

Jei aš nesidaryčiau IVF, jaučiu net nežinočiau, kad persileidau. Nematau prasmės saugotis, kai viskas gerai...

Merginos, mes supraskit 6 metus vaikų negalime susilaukti, mes atpratome saugotis, nes jei daėjom iki IVF, tai apie natūralų pastojimą jau pamiršome galvoti.... Minties net nebuvo, kad reikia pasisaugoti, nes MB spermiukai blogi  verysad.gif

O tą testą pasidariau, nes vat turėjau namie (*****) ir neateina mmm, dar kitą sav. skrydį planuojame... Ech...
Hazell, ką ir šytimų jau pasidarę, ką dar planuojate?

Stejjse, Janiute, kiek pas jus laiko praėjo nuo persileidimo? Kada žadate planuoti?

man lygiai menuo praejo... spalio 13D. man buvo P, lapkricio 11d. prasidejo mmm.. o nesisaugot pradesit nuo sekanciu mmm, tai bus gruodzio men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 12, 15:47)
man lygiai menuo praejo... spalio 13D. man buvo P, lapkricio 11d. prasidejo mmm.. o nesisaugot pradesit nuo sekanciu mmm, tai bus gruodzio men. smile.gif

Man irgi spalio 13... Pas tave mmm prasidėjo, o pas mane dar nea... Tai mums gal ir nusikels viskas...
Atsakyti
Stejjse smile.gif,
saugojaus visa reikiama laikotarpi iki pat paskutines dienos. Vyro neprisileidau lygiai menesi, dar du menesius saugojomes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 12, 14:53)
Man irgi spalio 13... Pas tave mmm prasidėjo, o pas mane dar nea... Tai mums gal ir nusikels viskas...

o mes darom mylu mylu.. bet saugojames..
ziuresim kaip kita men tos mmm ateis.. jei ateis laiku.. tai tada tikrai nesisaugosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 12, 15:27)

*Merginos, mes supraskit 6 metus vaikų negalime susilaukti, mes atpratome saugotis, nes jei daėjom iki IVF, tai apie natūralų pastojimą jau pamiršome galvoti.... Minties net nebuvo, kad reikia pasisaugoti, nes MB spermiukai blogi  verysad.gif

**Janiute,[/color] kiek pas jus laiko praėjo nuo persileidimo? Kada žadate planuoti?

* As tai puikiai tave suprantu, jei daeini iki ivf, tai kam ir saugotis, bet ziurek kaip butu puiku jei savaime viskas gautusi ir butum nestuke.gif

** Man nesivystantis liepa buvo, o si menesi mes jau pabandem, tai ziuresim, ar gavos kas ar ne 4u.gif bet abejoju, nes mes tikrai ne is tu, kur lengvai labai ten is pirmo karta pastojam doh.gif
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 11 12, 16:01)
o mes darom mylu mylu.. bet saugojames..

ir teisingai hihihi.gif as pamenu kaip po persileidimo norejau vyro, tai negaliu blink.gif o kraujavau beveik dvi savaites, tai sake per kraujavimus negalima grieztai, plius ir nehigieniska, o as kaip norejau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti