QUOTE(metine @ 2016 01 02, 13:18)
Gal visgi galetum detaliau nupasakoti, kodel naturalus buvo blogiau? Ar naturalus pavyko t.y be jokiu vaistu? As uz 4dienu einu pas gydytoja ir turiu apsispresti, ka daryti..ji siulo laukti, kiek galima arba gerti vaistukus namie...bet as paskaiciau, kad naturalus pridaro daugiau psichologines zalos, ir skausmai ir vaizdai...bijau ir i ta ligonine vaziuoti, vis gi tai isikisimas i kuna, bet ten greitai sutvarko, priziuri..net nzn ka daryt
visom skirtingai organizmas i vaistus reaguoja. Bet pvz man su vaistais isejo vaisius su placenta, atrode viskas gerai, bet va kresuliu daug liko, kraujavimas buvo per silpnas, skausmai tikrai labai pakenciami, net vaistu nuo skausmo kuriuos ragino gine gert nereikejo, bet va po 4 sav vistiek teko gult ant stalo, nes kresuliai taip ir nesivale, kas savaite mane stebejo, po poros sav skyre vel tu vaistu, bet tada isvis nieko nebevyko, dzin mano organizmui jie buvo, dar po savaites skyre antibijotiku, nes per ilgai tie kresuliai gimdoje tupejo, tada kraujas parode 5 sav nestuma, todel gine nieko nelaukdama suorganizavo abrazija. Man pasiseke kad mane prieme vakare, isvale ir po poros val jau buvau namie. Turbut kita kart iskart prasyciau abrazijos, daug greiciau, lengviau ir maziau kanciu. Nors pries tai buvau labai pries abrazija.
Jei butu iskart vale tai po visko beliktu sulaukti mm, o per tuos vaistus viskas uzsitese gerus 2 men ir iki siol organizmas issiderines. mano O visada budavo 14cd, dabar jau 5 men tik 20cd buna, ciklas is 28d pasidare nuo 28- 34. Bludija organizmas kaip gali, pastot nepavyksta. Bet psichologines zaizdos uzgijusios, tam turbut daugiausia itakos turejo tai, kad ziauriai buvo atsibodes tas laukimas, kada viskas baigsis.
Laikykis, laikas pades su tuo susitaikyti, ateis diena kada vel planuosit, pagausit ir turesit mazyli. Tikek tuo. Pastojai, tai jau daug, vadinasi gali.