Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Linuete @ 2014 11 11, 17:05)
Pas mane lygiai tas pats,antras iskart uzkibo ,bet irgi nesekmingai ....Jei turi galimybe,manau reiktu darytis visus imanomus tyrimus,asmeniskai man butu ramiau su sekanciu nestumu smile.gif

Dėl infekcijų tyrimą aš darysiuosi, pas genetikus šį kartą dar, manau, susilaikysiu smile.gif tik va, gal jūs žinosit, tyrimus geriau daryti, kai jau pradėsim galvot, kad reikia 2.gif ar galima ir dabar?
Atsakyti
sveikos. Gaj zinot kiek laiko hcg gali buti po A? A buvo rugsejo 19d. po to spali memes buvo, o dabar nt vos matomus vaiduoklius rodo g.gif kazkaip manau kad nuo praeito nestumo HCG uzsilikes. nors skaiciau , kad per menesi dingsta..
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2014 11 11, 18:17)
sveikos. Gaj zinot kiek laiko hcg gali buti po A? A buvo rugsejo 19d. po to spali memes buvo, o dabar nt vos matomus vaiduoklius rodo g.gif  kazkaip manau kad nuo praeito nestumo HCG uzsilikes. nors skaiciau , kad per menesi dingsta..

tikrai negali buti uzsilikes. Kokius NT naudoji, nes kai kurie net nestumo nebunant rodo teigiamus.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 11, 19:23)
tikrai negali buti uzsilikes. Kokius NT naudoji, nes kai kurie net nestumo nebunant rodo teigiamus.

dariausi 2 db testus ir evitest kazkoki. per penkis savo nestumus visokiu testu prigadinau, bet nei vienas be reikalo nevaiduokliavo g.gif sakiau MB reik duot apmyst, gal ir jam vaiduokli rodys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2014 11 11, 18:28)
dariausi 2 db testus ir evitest kazkoki. per penkis savo nestumus visokiu testu prigadinau, bet nei vienas be reikalo nevaiduokliavo  g.gif  sakiau MB reik duot apmyst, gal ir jam vaiduokli rodys  doh.gif

Pabandyk, nes tikrai po A, tiek ilgai neturetu laikytis.
Atsakyti
dBest'ai baisiai vaiduokliauja, net nenėščiai esant vaiduoklius ryškiai matomus mėto doh.gif

Man po A šiaip irgi ilgai NT dar teigiami buvo, tikrai ne per mėnesį HcG pasišalino... Turbūt ir nuo nėštumo trukmės priklauso.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 11 11, 19:35)
dBest'ai baisiai vaiduokliauja, net nenėščiai esant vaiduoklius ryškiai matomus mėto doh.gif

Man po A šiaip irgi ilgai NT dar teigiami buvo, tikrai ne per mėnesį HcG pasišalino... Turbūt ir nuo nėštumo trukmės priklauso.

as paskaiciau kad dbestai gryba pjauna tai evitest nusipirkau. nestumui 6sav buvo. o iki meniu tai apie savaite dar. na paziuresim kas cia bus. . kita sav bus du menesiai po A' eina sau kaip laikas lekia..
Atsakyti
Na, kaip 6 savaičių nėštumui tai per ilgai tas HcG laikosi tada g.gif dBest greičiausiai meluoja, bet jei ir Evitest vaiduokliauja, tai gal Jūs iš naujo laukiatės?... Ar neįmanomas variantas?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 11 11, 20:33)
Na, kaip 6 savaičių nėštumui tai per ilgai tas HcG laikosi tada g.gif dBest greičiausiai meluoja, bet jei ir Evitest vaiduokliauja, tai gal Jūs iš naujo laukiatės?... Ar neįmanomas variantas?

na galimybe yra, tik si cikla O nesekiau. tai nelabai zinau ar ta galime ant O pataike g.gif na kita savaite bus aisku, tik norejau pasidomet ar ano nestumo hcg negalejo uzsilikt smile.gif

dekui uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 18:21)
Dėl infekcijų tyrimą aš darysiuosi, pas genetikus šį kartą dar, manau, susilaikysiu  smile.gif tik va, gal jūs žinosit, tyrimus geriau daryti, kai jau pradėsim galvot, kad reikia  2.gif ar galima ir dabar?

Na jei nesiruosiat iki to laiko pasigaut kokiu infekciju, tai galima ir dabar:) AFS galit pazidartyt
Atsakyti
QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 17:45)
Jauniute, po pirmo karto aš iškart pakeičiau ginę.  smile.gif  Ana leido ir po mėnesio, o šioji griežtai liepė 3mėn nepastot, ir po to dar sutarėm pralaukti kol praeis visos pavasario zarasos  biggrin.gif  todėl taip ir gavosi, kad kažkur vasarą  4u.gif

matai gerai jei paimi ir vasara iskart pastojo, bet juk pastojimas gali uztrukti, o pastoti gali ir rudeni tik kaip tik ant visu zarazu biggrin.gif cia toks labai slidus reikalas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Avaida @ 2014 11 11, 20:40)
na galimybe yra, tik si cikla O nesekiau. tai nelabai zinau ar ta galime ant O pataike  g.gif  na kita savaite bus aisku, tik norejau pasidomet ar ano nestumo hcg negalejo uzsilikt  smile.gif

jeigu nesisaugojot, jau galvociau, kad tu gal nestuke.gif bent jau man po to medikamentinio aborto jau kazkur po triju savaiciu jokiu jokiu vaiduokliu nebebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri esat isbandziusi maisto produktus kurie sustiprina O?
Atsakyti