Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(lyrika @ 2014 11 11, 14:11)
O testukai nerodo nieko?
Bet koks pms pozymis,gali but nestumo pozymis,ir atvirksciai  mirksiukas.gif
Atsakymo mes nezinom,bet testas uz poros dienu turetu kazka parodyt  mirksiukas.gif

na dabar dar nedariau testuko... nes su pirmu nestumo jau buvo praeja 2savaites kai velavo menesibes ir pasidarius testuka tik vaiduokliuka maciau.. tai reikia palaukt kol veluos.. liko nelabai daug.. tik baisu vel jai vel tik tai man pries menesibes papykina
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2014 11 11, 14:11)
O testukai nerodo nieko?
Bet koks pms pozymis,gali but nestumo pozymis,ir atvirksciai  mirksiukas.gif
Atsakymo mes nezinom,bet testas uz poros dienu turetu kazka parodyt  mirksiukas.gif

na dabar dar nedariau testuko... nes su pirmu nestumo jau buvo praeja 2savaites kai velavo menesibes ir pasidarius testuka tik vaiduokliuka maciau.. tai reikia palaukt kol veluos.. liko nelabai daug.. tik baisu vel jai vel tik tai man pries menesibes papykina
Atsakyti
QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 15:30)
Sveikos, prisijungsiu ir aš  4u.gif Liepos mėnesį turėjau persileidimą, buvo 10 sav., padarė abraziją. Tada mano ankstesnė ginekologė, nieko per daug neaiškinus, pasakė, kad bandyti galim jau ir po vieno ciklo. Po abrazijos baisiai bijojau ištikrųjų net nesitikėjau, kad galėtų taip greitai imti ir užkibti. Praėjus tam vienam ciklui neplanavom, bet ir labai nesisaugojom  biggrin.gif ėmė ir užkibo, o bet, tačiau..  verysad.gif nuėjus pas ginę, turėjo kaip ir būti 6sav., pūslelę matė, bet pačio vaisiaus ne, susitarėm laukti ir po gerų 10 dienų liepė vėl pasirodyti, tačiau jau kitą vakarą pamačiau kraujingas išskyras, nulėkėm į ligoninę, sutikau tą pačią savo ginę budinčią. Išrašė dufastono, liepė tik gulėti, atsikelti tik į tuoletą ir laukti, sakė daugiau padaryti nieko negali, nes tikriausiai kaip ir įtarė bus nesivystantis. Deja, nepavyko man išgulėti, mažiukas pabėgo. Vakar vėl buvau pas ginę, kaip ir apkalbėjom visus įmanomus tyrimų variantus, tačiau pati ginė pasiūlė dabar palaukti iki vasaros ir bandyti trečią kartą dar be tyrimų, kadangi aš jauna ir gali viskas būti gerai  smile.gif Galvoju su genetikais dar palauksiu, gal tik dėl infekcijų tyrimą pasidaryti, kaip jūs manot?  4u.gif

Sveika, uzjauciu del spurgiuku. Manau, kad geriausia pasidaryti bakterinius (mikroplazmas, ureaplazma ir visa kita bruda) ir aisku hormonus. Visa kita nera butina.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 11, 16:19)
Sveika, uzjauciu del spurgiuku. Manau, kad geriausia pasidaryti bakterinius (mikroplazmas, ureaplazma ir visa kita bruda) ir aisku hormonus. Visa kita nera butina.

Ginė man siūlė pasidaryti dėl šitų brudų viską ir dėl antifosfolipidinio sindromo smile.gif Bet kaip supratau jos nuomone, ji man siūlo bandyti vasarą 3 kartą be jokių tyrimų blush2.gif šiaip šia gydytoja pasitikiu labai tik nežinau ar aš labai noriu, jeigu nepavyktų viską iškentėt dar trečiąsyk schmoll.gif g.gif
Atsakyti

i 
Merginos, žiūriu, kad šitoje temoje jau kavagėriai prasidėjo, sąrašų sudarinėjimai ir moteriški pliurpalai. Smagu, kad taip susidraugavote, nors ir liūdnomis aplinkybėmis susitikusios, tačiau noriu priminti, jog būtent šis skyrelis ("Nėštumo planavimas") yra skirtas diskusinio pobūdžio žinutėms ir temoms. Pliurpalams yra skirtas skyrelis "Planuojančių pašnekesiai", ten ir panaši tema yra http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=986611 , tačiau jei nenorite jungtis prie jos, galiu perkelti šitą temą.

Labai noriu Jūsų paprašyti šitą skyrelį palikti tam, kam jis ir skirtas - dalinimuisi informacija be pašalinių nuklydimų į lankas.

Ačiū už supratimą.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 11 11, 12:49)
Sveikos,

as i FB neprisujungsiu, nes nesu ten net prisiregistravusi!  biggrin.gif Beje ir nesiruosiu  ax.gif  Tikiuosi ir sioje temuteje vis dar bendrausit.

as irgi panasiai, tikiuos bendravimas cia nenutruks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 16:25)
Ginė man siūlė pasidaryti dėl šitų brudų viską ir dėl antifosfolipidinio sindromo  smile.gif Bet kaip supratau jos nuomone, ji man siūlo bandyti vasarą 3 kartą be jokių tyrimų  blush2.gif šiaip šia gydytoja pasitikiu labai tik nežinau ar aš labai noriu, jeigu nepavyktų viską iškentėt dar trečiąsyk  schmoll.gif  g.gif

Tik pati gali zinoti kaip tau geriau. Galima aisku visada palaukti, bet jei yra galimybes ir noras, kartais visai verta truputi investuoti i save, kad ir i paprasciausius (pirminius) tyrimus. wink.gif
Atsakyti
as ir manau tirciaus tas zarazas ir hormonus tik 4u.gif o kodel liepe tiek ilgai laukti, net iki vasaros? g.gif pirma karta vos ne iskart leidzia, o db sitiek laukti, nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 11 11, 16:34)
as ir manau tirciaus tas zarazas ir hormonus tik 4u.gif  o kodel liepe tiek ilgai laukti, net iki vasaros? g.gif  pirma karta vos ne iskart leidzia, o db sitiek laukti, nesuprantu g.gif

Jauniute, po pirmo karto aš iškart pakeičiau ginę. smile.gif Ana leido ir po mėnesio, o šioji griežtai liepė 3mėn nepastot, ir po to dar sutarėm pralaukti kol praeis visos pavasario zarasos biggrin.gif todėl taip ir gavosi, kad kažkur vasarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 16:45)
Jauniute, po pirmo karto aš iškart pakeičiau ginę.  smile.gif  Ana leido ir po mėnesio, o šioji griežtai liepė 3mėn nepastot, ir po to dar sutarėm pralaukti kol praeis visos pavasario zarasos  biggrin.gif  todėl taip ir gavosi, kad kažkur vasarą  4u.gif

keistai ji patare del tu "zarazu". Uzsikresti kokiu virusu, galima, kad ir vasara. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 17:25)
Ginė man siūlė pasidaryti dėl šitų brudų viską ir dėl antifosfolipidinio sindromo  smile.gif Bet kaip supratau jos nuomone, ji man siūlo bandyti vasarą 3 kartą be jokių tyrimų  blush2.gif šiaip šia gydytoja pasitikiu labai tik nežinau ar aš labai noriu, jeigu nepavyktų viską iškentėt dar trečiąsyk  schmoll.gif  g.gif

Laba,as tirciausi. Kas tai ginei? Ne ji gi peraileidzia. Paskuk sakys oj,va kaip gaila,na db jau tirkis. As noreciau suzinoti,ka galiu padaryti,kad viskas butu kitaip..
Papildyta:
QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 17:45)
Jauniute, po pirmo karto aš iškart pakeičiau ginę.  smile.gif  Ana leido ir po mėnesio, o šioji griežtai liepė 3mėn nepastot, ir po to dar sutarėm pralaukti kol praeis visos pavasario zarasos  biggrin.gif  todėl taip ir gavosi, kad kažkur vasarą  4u.gif

Liepiama tuos 3men laukti dazniausiai todel,kad niekas nieko netiria. Ir jei persileidimo priezastis buvo pvz toksoplazmoze,naturalu,kad sekantis nestumas bus sekmingas,nes ta zaraza po 3men tampa neutrali. Ir yra daug tokiu zarazu..
Jei gleivine normali,ciklas reguliarus,viskas atsistate,kam ten laukt?
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 11, 16:51)
Laba,as tirciausi. Kas tai ginei? Ne ji gi peraileidzia. Paskuk sakys oj,va kaip gaila,na db jau tirkis. As noreciau suzinoti,ka galiu padaryti,kad viskas butu kitaip..
Papildyta:

Liepiama tuos 3men laukti dazniausiai todel,kad niekas nieko netiria. Ir jei persileidimo priezastis buvo pvz toksoplazmoze,naturalu,kad sekantis nestumas bus sekmingas,nes ta zaraza po 3men tampa neutrali. Ir yra daug tokiu zarazu..
Jei gleivine normali,ciklas reguliarus,viskas atsistate,kam ten laukt?

Na, aš šįkart linkusi palaukti jau ir daugiau nei 3mėn. 4u.gif reikia truputį ir morališkai atsigauti smile.gif plius vasara atostogų metas, manau atsipalaidavus viskas bus daug sėkmingiau smile.gif nes vis dėl to aš vis dar save pagraužiu, kad galbūt šįkart viskas taip baigėsi, jog nelaukėm, o iškart po vieno ciklo ėmėm ir užkibom
Atsakyti
QUOTE(Dubenelis @ 2014 11 11, 16:30)
Sveikos, prisijungsiu ir aš  4u.gif Liepos mėnesį turėjau persileidimą, buvo 10 sav., padarė abraziją. Tada mano ankstesnė ginekologė, nieko per daug neaiškinus, pasakė, kad bandyti galim jau ir po vieno ciklo. Po abrazijos baisiai bijojau ištikrųjų net nesitikėjau, kad galėtų taip greitai imti ir užkibti. Praėjus tam vienam ciklui neplanavom, bet ir labai nesisaugojom  biggrin.gif ėmė ir užkibo, o bet, tačiau..  verysad.gif nuėjus pas ginę, turėjo kaip ir būti 6sav., pūslelę matė, bet pačio vaisiaus ne, susitarėm laukti ir po gerų 10 dienų liepė vėl pasirodyti, tačiau jau kitą vakarą pamačiau kraujingas išskyras, nulėkėm į ligoninę, sutikau tą pačią savo ginę budinčią. Išrašė dufastono, liepė tik gulėti, atsikelti tik į tuoletą ir laukti, sakė daugiau padaryti nieko negali, nes tikriausiai kaip ir įtarė bus nesivystantis. Deja, nepavyko man išgulėti, mažiukas pabėgo. Vakar vėl buvau pas ginę, kaip ir apkalbėjom visus įmanomus tyrimų variantus, tačiau pati ginė pasiūlė dabar palaukti iki vasaros ir bandyti trečią kartą dar be tyrimų, kadangi aš jauna ir gali viskas būti gerai  smile.gif Galvoju su genetikais dar palauksiu, gal tik dėl infekcijų tyrimą pasidaryti, kaip jūs manot?  4u.gif

Pas mane lygiai tas pats,antras iskart uzkibo ,bet irgi nesekmingai ....Jei turi galimybe,manau reiktu darytis visus imanomus tyrimus,asmeniskai man butu ramiau su sekanciu nestumu smile.gif
Atsakyti