Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Markata @ 2015 04 13, 11:20)
Jo, labai tave gerai suprantu. Visa sita nesibaigenti vilktine jau taip vargina, kad atrodo viskas, gana, bet vistiek kazkaip eini tolyn. As tai turbut jau net nesirysciau, nebent ateitu AFS ribinis ir butu duodami leidziami vaistai.

Jei skrisite i LT tai pabandyk nueiti pas Abraiti, jie ten daro kazkaip kitaip tuos tyrimus bent jau kas susije su AFS. O tau tyre homocisteina?

Nedarytas homocisteinas. Bandysiu LT pasidaryti, nes cia gydytoja sake nedarys nei MTHFR, nei PRG, nei imunologiniu, nei hormonu visu unsure.gif Jei nepavyks LT pasidaryti, tuomet tik pas Gorgy. Pas Gorgy ir del AFS butu daromi labai issamus tyrimai. As nelabai jau noriu keliauti per skirtingus gydytojus... Noriu ties vienu apsistoti kad ir kiek viskas kainuotu... verysad.gif

As savo vyrui po paskutinio P pareiskiau, kad arba kreipiames pas Gorgy, arba visi planavimai baigti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Nepilnai pries metus sekiau sia tema,bet po 5 praradimu pagaliau pavyko pasiekti tiksla ir jau du menesiai,kai supuoju savo stebukliuke ant ranku wub.gif
Palinkesiu jums nenustoti ieskoti nesekmiu priezasciu ir tiketi, kad svajone butinai issipildys,kad ir koks sunkus butu kelias iki jos smile.gif

Atsiprasau uz off topik, liko daug nestumo 10 miu ir ovuliacijos 20 miu testu bei nepraimta pakuote inositolio,gal kuriai reikia ? Prasom i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 04 13, 13:08)
Nedarytas homocisteinas. Bandysiu LT pasidaryti, nes cia gydytoja sake nedarys nei MTHFR, nei PRG, nei imunologiniu, nei hormonu visu unsure.gif Jei nepavyks LT pasidaryti, tuomet tik pas Gorgy. Pas Gorgy ir del AFS butu daromi labai issamus tyrimai. As nelabai jau noriu keliauti per skirtingus gydytojus... Noriu ties vienu apsistoti kad ir kiek viskas kainuotu... verysad.gif

As savo vyrui po paskutinio P pareiskiau, kad arba kreipiames pas Gorgy, arba visi planavimai baigti verysad.gif

Del homocisteino tai galima ji numusti su didele doze folio, o jei pas tave MTHFR tai paprastas folis tau net netinka, turi gerti ta mandraji folata.
As per du metus jau trecia gydytoja cia turesiu... kaip mane nervina tai ne tas zodis... doh.gif

Zemyna, kaip smagu, kad pagaliau turi savo maziuka smile.gif Labai smagu del taves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 04 13, 13:53)
Del homocisteino tai galima ji numusti su didele doze folio, o jei pas tave MTHFR tai paprastas folis tau net netinka, turi gerti ta mandraji folata.
As per du metus jau trecia gydytoja cia turesiu... kaip mane nervina tai ne tas zodis...  doh.gif

Zinau as viska mirksiukas.gif

Gorgy skiria viska ka reikia (ir imunitetui tvarkyti, ir aspirinas, heparinai, ir prg, ir folis su B6 B12) jeigu reikia tokio gydymo. Va todel as noriu tik pas ji vaziuoti, o ne bandyti laime dar pas n gydytoju su skirtingom diagnozem arba visai be ju, nes tiesiog darytu permazai tyrimu... Uzsimine man mano GP, kad gali dar karta i ligonine siusti jei per brangu pas Gorgy. Bet nieko naujo man ligonine nepasiulys ko nebutu siulius anksciau.

Zemyna, sveikinu pagaliau sulaukus dukrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 04 13, 15:08)
Zinau as viska mirksiukas.gif

Gorgy skiria viska ka reikia (ir imunitetui tvarkyti, ir aspirinas, heparinai, ir prg, ir folis su B6 B12) jeigu reikia tokio gydymo. Va todel as noriu tik pas ji vaziuoti, o ne bandyti laime dar pas n gydytoju su skirtingom diagnozem arba visai be ju, nes tiesiog darytu permazai tyrimu... Uzsimine man mano GP, kad gali dar karta i ligonine siusti jei per brangu pas Gorgy. Bet nieko naujo man ligonine nepasiulys ko nebutu siulius anksciau.

Zemyna, sveikinu pagaliau sulaukus dukrytes wub.gif

as turiu lapus tyrimo tai pasiziuresiu specialiai ka pas mus galima issitirti smile.gif idomu net pasidare.Aisku genetika pas mus tiria atskirai, bet bent pagrindiniai butu aiskus, kaip ir kas.
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2015 04 13, 14:14)
Sveikos mergaites 4u.gif  Nepilnai pries metus sekiau sia tema,bet po 5 praradimu pagaliau pavyko pasiekti tiksla ir jau du menesiai,kai supuoju savo stebukliuke ant ranku  wub.gif
Palinkesiu jums nenustoti ieskoti nesekmiu priezasciu ir tiketi, kad svajone butinai issipildys,kad ir koks sunkus butu kelias iki jos smile.gif

Kaip nuostabu wub.gif

o tai gavot koki gydyma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 04 13, 13:20)
randai po abrazijos????  g.gif Siaip po A gali bandyti po pirmuju menesiniu, lygiai taip pat kaip ir po naturalaus P.

Man sake keturis men jokiu pastojimu.... Bet as apskritai nznz ar pasiirysiu... Gal kai randus apsilaizysiu....

Siandien padare abrazija... Pradzioj siule vaistais, paskui dar kart paziurejo echo, tai nuo penktadienio ten tiek viskas pasikeite buvo, kad sake be jokiu kalbu abrazija... Ir ta buvo kazkokia komplikuota... Sake nebutu savaime issivale nikaip... Na nzn.. Malonus daktaras buvo, tai tikuos viska ir padare tinkamai....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 04 13, 17:26)
Man sake keturis men jokiu pastojimu.... Bet as apskritai nznz ar pasiirysiu... Gal kai randus apsilaizysiu....

Siandien padare abrazija... Pradzioj siule vaistais, paskui dar kart paziurejo echo, tai nuo penktadienio ten tiek viskas pasikeite buvo, kad sake be jokiu kalbu abrazija... Ir ta buvo kazkokia komplikuota... Sake nebutu savaime issivale nikaip... Na nzn.. Malonus  daktaras buvo, tai tikuos viska ir padare tinkamai....

Na gal del tu komplikaciju jum liepe ilgiau sveikti.. veliau vistirk reikes pasirodyt, tai pasakys tiksliau..

O del ryzto, tai daugumai taip. Bet ta baime lydes jau visada..
Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 04 13, 21:41)

friends.gif

Merginos, o normalu kad as visai nekraujuoju blink.gif tik grizus is ligonines isejo nedidelis kresuliukas ir viskas blink.gif antradieni vakare uzejo nezmoniski skausmaikad net paeit negalejau, tai susikambinau su operavusiu daktaru tai zvakute rekomendavo ir praejo.... Vakar vakarop vel skausmeliai uzejo nemazi, vel zvakute... Siandien maudzia nuo ryto, bet kentet galiu, o kraujo nulis blink.gif nesinori be reikalo skambinet gydytojui....
Atsakyti
..po abrazijos normalu, ji tam iš principo ir daroma, kad stabdytų galimą kraujavimą - tam kiurete gramdomos gimdos sieneles, kad nebelktų to audinio kuris duoda kraujavimą - na gali smarkiai kraujuot iškart po jos, o paskum nebe arba nežymiai...Bet...man asmeniškai buvo irgi taoip, kad nieko nebėgo, o po 2 sav kažkur, kai jau maniau, apsitvarkė viskas, panešiojus vaiką - tada jau gal svėrė apie 12 kg, buvo prasidėjės gana intensyvus kraujavimas, kaip supratau likęs po a. o po o dar po mėn grįžo įprastas ciklas.

Dėl P.ojojoj kiek atvargau vargelio..Nenoriu nė rašyt, echo varau daryt kas 2 dienos, nes buvo kilę komplikacijų...buvo skirtas ir cytotec, kuris man nesuveikė išvis doh.gif ...HG krito žemyn per 40 punktų, tai...vis dar galvoju kad apsieisiu be a. lyg ir viskas išsivalė, tik kad darau kontrolinius echo ir naudoju dabar jau geležies papildus..visumoj dabar galvoju, kad ko gero geriau jau a apturėt nei tą konservatyvią gydymo metodiką, nes organizmą nulalina kur kas labiau...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 04 16, 12:54)
..po abrazijos normalu, ji tam iš principo ir daroma, kad stabdytų galimą kraujavimą - tam kiurete gramdomos gimdos sieneles, kad nebelktų to audinio kuris duoda kraujavimą - na gali smarkiai kraujuot iškart po jos, o paskum nebe arba nežymiai...Bet...man asmeniškai buvo irgi taoip, kad nieko nebėgo, o po 2 sav kažkur, kai jau maniau, apsitvarkė viskas, panešiojus vaiką - tada jau gal svėrė apie 12 kg, buvo prasidėjės gana intensyvus kraujavimas, kaip supratau likęs po a. o po o dar po mėn grįžo įprastas ciklas.

Dėl P.ojojoj kiek atvargau vargelio..Nenoriu nė rašyt, echo varau daryt kas 2 dienos, nes buvo kilę komplikacijų...buvo skirtas ir cytotec, kuris man nesuveikė išvis doh.gif ...HG krito žemyn per 40 punktų, tai...vis dar galvoju kad apsieisiu be a. lyg ir viskas išsivalė, tik kad darau kontrolinius echo ir naudoju dabar jau geležies papildus..visumoj dabar galvoju, kad ko gero geriau jau a apturėt nei tą konservatyvią gydymo metodiką, nes organizmą nulalina kur kas labiau...

Bet, kad kaip tik sako,.kad savaime issivalyt yra geriau nei, kad abrazija.. bet is esmes, abu dalykai stiprybes neprideda. Del kritusio hb irgi turejau itarima, nes kuri laika jauciaus spaudziama prie zemes,.akyse susiliedavo viskas..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 04 16, 12:54)

ojoj unsure.gif

As pradzioj irgi galvojau gal islaukt naturaliai, bet uzteko savaitgalio ir tas laukimas.... Nesu, nebuvau tiek psichologiskai stipri.....
Atsakyti